Zagrebački sajam nautike

Na Zagrebačkom velesajmu u sredu, 22.02.2017. otvoren je sajam nautike, manifestacija kojom tradicionalno počinje sezona na vodi u regionu. Kao i uvek do sada, zapažen nastup imala je Yamaha, koja je prezentovala paletu noviteta.

Za naše tržište možda najzanimljivija je nova linija F25 G serije, koja dolazi sa potpuno novim agregatom zapremine 420ccm, elektronskim ubrizgavanjem, mogućnošću elektro i manuelnog startovanja, a sa svega 56kg mase.

Za ambicioznije tu je i nova linija F100 vanbrodskih motora, koji dizajnom i tehničkim rešenjima čini pravo osveženje u klasi.
Prethodnici navedenih vanbrodskih motora, kao i mnogi drugi, u toku sajamske akcije prodaju se po značajno nižim cenama od uobičajenih. Liniju popularnih Yamaha vodenih skutera otvara potpuno nova EX serija koju krase trocilindarski agregati sa elektronskim ubrizgavanjem, nastavlja legendarna VX linija a perjanica ponude je FX SVHO Cruiser Limited, ograničena serija najjačeg Yamahinog jeta.

Ispred velikog video zida na kome je kroz video klipove predstavljena ukupna Yamaha ponuda na vodi, na štandu su se nalazili svi vanbrodski motori, od 2.5 do 350KS, čitava linija YAM čamaca na naduvavanje, agregati, vodene pumpe i jetovi, u najkraćem – kompletna Yamaha ponuda.

PLATTNER doo, kao ovlašćeni predstavnik Yamahe za Srbiju, svim zainteresovanima deli propusnice za zagrebački sajam nautike. Potrebno je samo da dođete do naših salona i preuzmete ulaznicu.

Takođe, pozivamo vas da nas posetite na Beogradskom sajmu nautike, od 09.-12.03.2017, hala 1, gde ćemo prikazati i novitete, uz tradicionalni sajamski popust od 10%, ali i predstaviti veliku akcijsku ponudu po specijalnim cenama!