Yamaha na sajmu nautike u Beogradu

U Beogradu se od 03. do 07. aprila održava sajam nautike, lova, ribolova i sporta, a uvoznik Yamaha Plattner posetiocima će ponuditi bogat Yamaha program vanbrodskih motora i opreme za sportove na vodi.

Ovlašćeni uvoznik Yamaha nautičkog programa za Srbiju Yamaha Plattner, i ove godine će kako profesionalcima tako i rekreativnim ljubiteljima nautike ponuditi bogat izbor vanbrodskih motora, vodenih skutera i gumenih čamaca čuvene marke iz Japana. U ponudi vanbrodskih motora Yamaha Plattner izložiće jedinice u rasponu od 2.5 do 200 KS.

Svi Yamaha vanbrodski motori su četvorotaktni, visokih ekoloških standarda, a u brojnim kategorijama snaga globalni su lideri po niskoj potrošnji ili performansama koje nude nautičarima. Isto tako, Yamaha vanbrodski motori su poznati i kao izuzetno trajni i pouzdani, pa su upravo zbog tih osobina veoma čest izbor profesionalaca, specijalnih službi i rekreativaca koji traže siguran i trajan pogon za svoj čamac.

Yamaha je i globalni lider u proizvodnji vodenih skutera, a Yamaha Plattner će na sajmu u Beogradu izložiti veći deo ponude ovih voma popularnih plovila. Za one koji tek ulaze u svet vodenih skutera predviđen je model EX, kako cenom tako i performasama, dok ostatak ponude Yamahe čine popularne porodice FX Cruiser, FX SVHO, VX Cruiser HO, kao i popularni stajaći skuter SuperJet 700. Na jezerskim i rečnim vodama u Srbiji veoma su popularni i Yam gumeni čamci, a uvoznik će ponuditi i sve modele od Yam 230 do Yam 380S, odnosno, od 2.3 do 3.8 metara dužine.
Takođe, firma Plattner će posetiocima sajma ponuditi i bogat izbor opreme za sportove na vodi, kao i aparela sa specijalnim sajamskim popustima.