Sajam nautike 2019.

Od 1. do 05. marta u Beogradu se održava sajam nautike, koji će u Hali 1 ugostiti ljubitelje nautike i sportova na vodi. Firma Plattner, uvoznik Yamaha Marine programa za Srbiju predstaviće kompletnu gamu Yamaha vanbrodskih motora. Obzirom na popularnost japanske marke kod nas, biće prikazani motori u velikom rasponu snaga, od 2.5 KS, pa sve do 150 KS.

Premijeru na štandu Plattner d.o.o. imaće i novo izdanje EX porodice vodenih skutera, koja je od svog uvođenja postala globalni bestseller. Najnovije izdanje nosi oznaku EXR, ima olakšanu NanoXcel 2 konstrukciju, čime je masa skutera snižena na samo 270 kilograma. Vrhunske plovne osobine i performanse Yamahi EXR donosi i pojačani agregat zapremine 1.050 cm³, koji može da stigne do čak 8.000 o/min i ostvari maksimalnih 110 KS.

Ljubitelji pecanja i lagane plovidbe moći da vide i kupe kompletnu ponudu YAM gumenih čamaca uz značajnu novinu. Porodica čamaca YAM dobila je modele 310TAf/310TA/270TA/240TA. Po svojoj kategoriji spadaju u RIB, a njihovo korito izrađeno je od aluminijuma. Ova novina donosi znatno veću stabilnost i otpornost na oštećenja podvodnog dela. „Kragna“ na naduvavanje i dalje ima sve vrhunske odlike koje su YAM plovila proslavile u svetu – dugotrajne materijale i sistem komora koje donose bezbednost i održavanje pritiska vazduha.

Kao i svake godine, pojedini modeli vanbrodskih motora biće ponuđeni po posebnim uslovima, koji će važiti samo tokom sajma u Beogradu.