PISTA GP R

The MotoGP kaciga

MotoGP kaciga

Pista GP R je vrhunska kaciga za staze, razvijena za sportiste AGV-a u Moto GP-u i drugim takmičarskim prvenstvima: jednaka efikasnost i zaštitna tehnologija koja se koristi u premijum trkama sada je dostupna takmičarima širom sveta.

Razvijena pod protokolom AGV Extreme Standards, Pista GP R ima 100% karbonsku školjku sa EPS zaštitom od 5 slojeva i laganu strukturu koja značajno prevazilazi regulatorne sigurnosne zahteve, u kombinaciji s inovacijama iz MotoGP-a kao što je integralni hidratacijski sistem, metalni ventilacijski otvori i “Biplano” aero spojler projektovan u vazdušnom tunelu.

PISTA GP R

KARAKTERISTIKE

PISTA GP R

PROIZVODNJA

PROIZVEDENA U ITALIJI

Pista GP R se proizvodi u Italiji.
Dizajn i istraživanje kaciga provode AGV tehničari u sedištu Dainese grupe u Molveni, dok se proizvodnja odvija u pogonu AGV-a u Campodoru.

AGV je inspirisao svoje 70-godišnje istraživanje i inovacije kako bi proizveo kacigu koja spaja svoj zaštitni znak italijanskog stila s najnovijim tehnološkim i sigurnosnim napretkom.

RED DOT DESIGN AWARDS 2017

Pista GP R je osvojila prestižnu nagradu na dodeli nagrada Red Dot Design Awards 2017. u kategoriji Dizajn proizvoda, zajedno s Daineseovim Mugello R D-Air® trkačkim odelom i Pro-Armor zaštitnicima.

Od 5.500 proizvoda iz 54 zemlje, panel za dizajn nagrada Red Dot – koji prepoznaje najoriginalnije i najinovativnije proizvode na svetu – dao je svoj pečat odobravanju kacige Pista GP R, priznajući njen izvanredan dizajn i tehnološke inovacije.

PISTA GP R

PISTA GP R

SPIN

[spin360 canvas_name=”PISTA” imgs_folder=”PISTAGP” imgs_nbr=7 aspect_ratio=1 speed=0.1]