Ista D-air® tehnologija korištena u MotoGP™ takmičenjima, sada dostupna svima.

Smart Jacket nudi zaštitu najnaprednije Dainese D-air® tehnologije vazdušnog jastuka koja se koristi u MotoGP ™, ugrađenu u svestranom prsluku koji odgovara svakom vozaču. Može se nositi preko ili ispod bilo koje druge jakne ili odeće i ne zahteva vezu sa motorom. Osim toga, prozračan je i lako se sklapa. Kombinuje svu snagu najnovije generacije Dainese D-air® i pogodnost komada odeće višestruke upotrebe.

PRILAGODLJIVA

Jakna za svakoga
i za svaku vrstu upotrebe.

Smart Jacket je prava sloboda zaštite. Odgovara svakom odelu, može se nositi preko ili ispod bilo koje druge jakne, i savršen je za svaki motocikl i sve tipove vozača. Dolazi u dve verzije, muška i ženska, a svaka verzija je dostupna u šest različitih veličina. Iskusite najviši nivo sigurnosti uz upotrebu Smart Jacket u bilo kojoj situaciji na putu.

Ponesite je sa sobom
kadgod i gdegod

Njenu praktičnost možete osetiti čim je obučete. Pruža savršenu prozračnost za toplije dane, a napredna tehnologija od koje je napravljena može izdržati bilo koji pljusak ili druge vremenske uslove. Kada je van motocikla, lako se može presaviti i stavitii u torbu, motokofer ili ranac. Nosite sa sobom najviši nivo bezbednosti u svako doba.

Pogodnost prsluka,
inteligencija Dainese opreme.

Jednostavnost upotrebe je ono što Smart Jacket čini jedinstvenom. Obucite ga i odmah je spreman da Vas zaštititi. Bićete zaštićeni više od 26 sati bez punjenja, zahvaljujući dugotrajnoj bateriji. Ukoliko se aktivira, sve što treba da uradite je da ga odnesete ovlašćenom distributeru, koji će zameniti unutrašnji štit bez muke, bez složenih operacija i bez dugih vremenskih čekanja.

SIGURNA

MotoGP ™ tehnologija vazdušnog jastuka,
u jakni za sve.

Smart Jacket sadrži Dainese D-air® tehnologiju najnovije generacije, a vazdušni jastuk koji koriste MotoGP ™ šampioni, a koji se razvio više od 25 godina istraživanjima na putu i stazi. Njegov složeni algoritam omogućava da automatski prepozna opasne situacije i aktivira se odmah, kad god je potrebno. Nudi maksimalni nivo zaštite vozača, u lako nosivoj i istinski prilagodljivom komadu odeće.

Više od zaštitnika za leđa,
bez zaštitnika za leđa.

Dainese D-air® sistem vazdušnih jastuka štiti vozačeva leđa i vitalne delove svojim štitom, patentiranim vazdušnim jastukom sa mikrofilamentima koji obezbeđuje visoku sposobnost apsorpcije udara bez potrebe za zaštitnom opremom. Količina zaštite je jednaka sedam protektora za leđa i pokriva širu površinu od jednog zaštitnika za leđa, bez ograničenja. Bezbednost vazduha.

Štit
za vozače.

Ono što Smart Jacket čini jedinstvenim je njegov štit, posebno patentirani zračni jastuk iz Dainesea. Njegova specijalna struktura i mikrofilamenti garantuju jednako, kontrolisano naduvavanje, nudeći isti nivo zaštite na svakom centimetru vazdušnog jastuka. Smart Jacket je otporan na abraziju, a Dainese D-air® je jedina sertifikovana zaštita vazdušnih jastuka za motocikle koja ne koristi hardshell zaštitu na torzu (EN 1621-4 Lev. 2) ili nazad (EN 1621-4 CB Lev). 1). Osećaj bezbednosti je prava sloboda.

PAMETNA

Prava inteligentna
zaštita.

Mozak u Smart Jacket-u je kontrolna jedinica u Dainese D-air® sistemu, koja bez kabla ili veze sa motorom automatski prepoznaje opasne situacije i odmah aktivira štit kako bi zaštitila vozača. Uvek u pravom trenutku, samo kada je potrebno. Mozak koji razmišlja i deluje kako bi osigurao maksimalnu zaštitu za vas.

Uvek svesni šta se događa
oko vozača.

Mozak unutar Smart Jacket-a oseti i analizira sve što se događa oko vozača. Koristi svojih sedam senzora za praćenje i obradu podataka 1000 puta u sekundi. Njegov složeni algoritam aktivira vazdušni jastuk u slučaju niskog pada, izbacivanja sa motora, sudara sa predmetima ili drugim vozilima, kao i sudara sa zadnje strane. Po prvi put sa sistemom vazdušnih jastuka za motocikl, aktiviranje se takođe dešava kada vozilo stoji, što je uobičajno kada se zaustavljate na raskrsnici. Vi se koncentrišete na put, a Smart Jacket će vas zaštititi dok se krećete.

Prikupljanje tone podataka
za ozbiljno efikasnu zaštitu.

Mozak u Smart Jacket-u je kontrolna jedinica u Dainese D-air® sistemu, koja bez kabla ili veze sa motorom automatski prepoznaje opasne situacije i odmah aktivira štit kako bi zaštitila vozača. Uvek u pravom trenutku, samo kada je potrebno. Mozak koji razmišlja i deluje kako bi osigurao maksimalnu zaštitu za vas.

Performanse vazdušnih jastuka
sa neviđenom raznovrsnošću.

Smart Jacket nudi maksimalnu zaštitu. Ovaj prsluk vam ostavlja slobodu da živite svoj život na dva točka, bez kompromisa. Lagan je, prozračan, sklopiv i vodootporan. Može se nositi preko ili ispod bilo koje druge jakne ili odeće i nudi sigurnost Dainese D-air® inteligentnog sistema, isti onaj koji koriste MotoGP ™ šampioni. Vazdušni jastuk je sada zaista za svakoga.

Sva zaštita Dainese D-air® vazdušnog jastuka
sa svom lakoćom prsluka.

Sva sigurnost Dainese sistema vazdušnih jastuka koji se koristi u MotoGP ™ I koja je razvijana u više od 25 godina istraživanja na putu i stazi sada je uklopljena u pogodan prsluk koji odgovara svakoj situaciji na putu. Smart Jacket prati šta se dešava oko vozača 1000 puta u sekundi. Uvek aktivira štit kada je to potrebno, da vozaču pruži maksimalnu zaštitu. Ovakva sloboda ranije nije postojala i neće se ponoviti.

Plattner Motoshop - Novi Sad

Novosadski Put 67
Veternik – Novi Sad

021/21-000-74
021/21-000-75

Plattner Motoshop - Beograd

Maksima Gorkog 153
Beograd

011/65-579-80
011/65-579-71