AGV Srbija

U VOĐSTVU OD 1947

AGV je vodeća snaga u dizajnu kaciga i motociklizma od svog osnivanja, neprestano inovirajući svaku oblast od aerodinamike, udobnosti i sigurnosti do grafike, sponzorstva i oglašavanja. Osnovan 1947. godine od strane Gina Amisana (1920–2009), AGV je brzo osvojio neuporedivu reputaciju zbog svojih inovativnih dizajna i materijala, testiran na trkalištima i razvijen sa sponzorisanim vozačima Svetskog prvenstva, uključujući 15 puta svetskog prvaka Giacoma Agostinija i moderne MotoGP legende Valentina Rossija. Kupljen od strane italijanskog inovatora, motociklističke i dinamične sportske odeće kompanije Dainese u julu 2007. godine, AGV nastavlja da jača. Kombinujući svoje istraživanje i dizajn, AGV i Dainese nude jedinstveno kompletna rešenja za bezbednost i performanse koja pružaju naprednu zaštitu od glave do pete.

AGV katalog 2022

AGV katalog 2022

Pogledajte neke od najprodavanijih proizvoda...

Pista GP R - MotoGP kaciga

Pista GP R je vrhunska kaciga za staze, razvijena za sportiste AGV-a u Moto GP-u i drugim takmičarskim prvenstvima: jednaka efikasnost i zaštitna tehnologija koja se koristi u premijum trkama sada je dostupna takmičarima širom sveta.

04
9603b00a-0e22-4d85-9eb9-b81a1928423f

Od auto puta do blatnjavih staza, kompletna modularnost

Lakoća, udobnost i prilagodljivost dostižu najviši tehnološki nivo u AGV AX9. Njena superiorna modularnost omogućuje 4 različite konfiguracije, jednostavno uklanjanje redizajniranog vrha i ultra-panoramskog vizira.

AGV SportModular,
Flip-up budućnosti

Kompromis nije u našoj prirodi. Dakle, ponovno smo napisali knjigu pravila o flip-upovima, stvarajući nemoguće, a koje su svi želeli. Modularna s kompaktnim dimenzijama, niskom težinom i performansama vrhunske sport full-face kacige Pista GP R. Konačno, flip-up je postigao svoj puni potencijal.

40df68f8-13c0-4418-84ee-11a5bc682945

AGV Compact ST kaciga

Koncept modularnih kaciga na potpuno novom nivou. Compact ST je homologovana u obe verzije, kao otvorena i kao zatvorena, a njen jedinstven dizajn omogućava superiornu aerodinamiku u obe pozicije.

AGV K3 SV Kaciga

je nastala iz velikog iskustva u dizajnu kaciga Pista GP i Corsa, kao i iz nasleđa originalne K3 kacige.
Aerodinamični oblik školjke je optimizovan za stabilnost i agresivnu estetiku, i ima ugrađen kompaktni zadnji spojler kojim smanjujeturbulenciju. Uska linija brade pomaže kacigi da lakše seče vazduh pri velikim brzinama čime dodatno poboljšava stabilnost.

image 1

Inovativna AGV Fluid

AGV Fluid je inovativna kaciga sa stavom,
modernog dizajna spremna za grad!

Urban AGV Orbyt

Orbyt je nova džet kaciga proizvođača AGV dizajnirana da pruži savršen komfor, zaštitu i slobodu pri gradskoj vožnji. Ima široki vizir otporan na grebanje sa UV zaštitom, koji se spušta ispod nivoa brade, a dopunjuju ga sunčane naočare, koje se lako spuštaju sa spoljašnje strane kacige.
Kaciga Orbyt je naslednik kacige Fluida.

slika 3

AGV K1

K1 je nova AGV sportska kaciga za svakodnevne izazove.
Rođena iz AGV racing tehnologije, pogodna za sva iskustva na putu.
Aerodinamički oblik, prednji vazdušni otvori razvijeni u trkama i Aero Spoileri dizajnirani u vazdušnom tunelu maksimalizuju performanse i daju stabilnost čak i pri velikim brzinama.

AGV K5 S

Najnovija verizija ove premijum AGV kacige ima novu konstrukciju za unutrašnji uložak, dizajniranu i napravljenu od tkanine visokih performansi i bez prošivanja na osetljivim mestima, što omogućava udobno i prijatno nošenje.

Layer-2
Agv kacige
webshop
Agv kacige
agv.com