XMAX 125 Tech MAX. Budite žestoki.

Kompletiran u modnu aerodinamičnu konstrukciju Tech Kamo, ovaj vrhunski model je najpametniji način kretanja. Njegovo visokokvalitetno podvozje dolazi s posebnim dvostrukim sedištem kao i unutrašnjim kožnim oblogama za prvorazrednu udobnost – dok aluminijumski oslonci za noge, obrađene krajnje ručice i hromirani prsteni brzinomera naglašavaju da je ovaj model jedan od najsigurnijih načina kretanja.

Izrađen s punom DNK MAX serije , ovaj visokokvalitetni sportski skuter od 125 ccm pruža idealnu ravnotežu sportskog duha, praktičnosti i funkcionalnosti, dok istovremeno garantuje jedinstvenost MAX serije.

Detalji

 • Motociklistička prednja viljuška
 • Snažan i ekonomičan agregat od 125 ccm usklađen s EU5
 • Alatom podesive ručke i vetrobran s 2 položaja
 • Moderni instrumenti s velikim LCD ekranom
 • Utičnica od 12 V u prednjem delu odjeljka za odlaganje
 • Posebno dvostruko sedište i kožne unutrašnje obloge
 • Aluminijumski oslonci za noge, hromirani prsten brzinomera i još puno toga
 • Dvostruki LED farovi i zatamljeno LED zadnje svetlo
 • Paljenje bez ključa i sistem kontrole proklizavanja (TCS)
 • Veliki osvetljeni prostor za 2 integralne kacige
 • Sportski dizajn MAX serije s ekskluzivnim osobinama modela Tech MAX

Karakteristike

Lagani aluminijumski 15-inčni prednji i 14-inčni zadnji točak modela XMAX Tech MAX imaju gume širokog preseka koje omogućuju izvanrednu upravljivost i držanje puta pri malim i velikim brzinama – a jednostruka prednja disk kočnica prečnika 267 mm i zadnja disk kočnica prečnika 245 mm sa ABS sistemom omogućuju uglađenu, progresivnu i pouzdanu efikasnost zaustavljanja u mokrim i suvim uslovima.

XMAX 125 Tech MAX pruža ekskluzivnu unutrašnjost koja naglašava njegov vrhunski status. Sjajna crna obrada osnovnih unutrašnjih ploča pruža visokokvalitetnu satensku završnu obradu – a zajedno s luksuznim unutrašnjim kožnim podlogama i aluminijumskim osloncima za noge poboljšava izgled i utisak ovog vrhunskog sportskog skutera.

XMAX 125 Tech MAX razvijen je upotrebom čiste i nerazređene DNK MAX serije i pruža vam idealnu kombinaciju stila, funkcionalnosti i efikasnosti. Samo zavrnite gas i uz snažno ubrzanje osetićete i okretnost pri rukovanju koji ovaj sportski, elegantan i praktičan skuter čine brzim i efikasnim vozilom za prigradske relacije. Dobrodošli u ekskluzivnu porodicu serije MAX!

Dostupan u ekskluzivnoj završnoj obradi i opremljen nizom ekskluzivnih karakteristika, uključujući aluminijumske oslonce za noge, posebno sedište i unutrašnje kožne obloge – kao i obrađene krajnje ručice, zatamnjeno zadnje svetlo i hromirani prsten brzinomera – XMAX 125 Tech MAX najbolji je Yamahin sportski skuter od 125ccm.

X-MAX 125 Tech MAX ubraja se među najelegantnije skutere najboljih sportskih karakteristika i najekskluzivnijih modela u klasi sportskih skutera – uz to je, zahvaljujući velikom prostoru za smeštaj ispod sedišta, i jedan od najpraktičnijih! Jednostavno podignite sedište i možete staviti 2 integralne kacige ili lap top i dodatne stvari – a zgodna svetiljka osvetljava odeljak i povećava praktičnost.

Naglašen i dinamičan izgled modela XMAX 125 Tech MAX inspiririsan je našim izuzetno efikasnim skuterima serije MAX. Njegova dvostruka prednja LED svetla emituju snažan svetlosni snop i smanjuju potrošnju energije – a s prednjim i zadnjim pozicionim svetlima, zatamnjenim LED zadnjim svetlom ovaj Limited Edition sportski skuter od 125 bolje osvetljava i lakše se uočava.

Kada putujete na kratkim relacijama želite da svako putovanje bude jednostavno i bez opterećenja. Zato smo X-MAX 125 Tech MAX opremili sistemom paljenja bez ključa Smart Key. Ako uz sebe imate ključ, bez fizičkog umetanja ključa u bravu paljenja možete otključati i pokrenuti skuter i pristupiti prostoru ispod sedišta.

Na uobičajenom putovanju na posao možete naići na sve, od mokrih puteva do klizavih poklopaca kanalizacije i poliranih popločanih delova – čak i na blato i prljavštinu u blizini gradilišta. Zahvaljujući sistemu kontrole proklizavanja na modelu XMAX 125 Tech MAX možete voziti pouzdano jer vam on pruža dodatnu kontrolu održavanjem prianjanja zadnjeg točka na klizavim površinama.

Ono što skutere serije MAX čini tako posebnim jeste kombinacija napredne Yamahine tehnologije sa sportskim dizajnom i kompaktnim dimenzijama. I to je taj posebni DNK Yamahine MAX serije – zajedno s vrhunskim kvalitetom i posebnim osobinama – koje XMAX 125 Tech MAX čine najekskluzivnijim modelom u klasi sportskih skutera od 125 ccm.

Snažno ubrzanje i jednostavnu upravljivost modela XMAX 125 Tech MAX omogućuje 4-taktni motor od 125 ccm hlađen tečnošću, koji je opremljen elektronskim ubrizgavanjem goriva i uz visok nivo iskoristivosti goriva ostvaruje smanjenje emisije štetnih gasova. Njegov potpuno automatski menjač omogućuje uglađenu i bespriekornu vožnju za uživanje i opuštanje po principu “samo po gasu”.

Putujući autoputom ne možete videti kako radi vešanje, ali ćete svakako osetiti razliku koju čini motociklistička viljuška ovog vrhunskog sportskog skutera. Ima hod od 110 mm i upija neravnine za uglađeniju vožnju – takođe je oblikovana za najvišu udobnost i kontrolu tokom kočenja i skretanja.

Većina ljudi će se složiti da je XMAX 125 Tech MAX vrlo atraktivan skuter – no to ne znači da smo činili kompromise po pitanju udobnosti. Opremljen posebnim dvostrukim sedištem, ovaj vrhunski model u klasi 125 dobro izgleda i ostavlja dobar utisak. Obilje prostora za noge omogućuje vam odabir vlastitog stila vožnje prikladnog svakoj situaciji.

Boje

XMAX 125 Tech MAX

Svojim snažnim i ekonomičnim 4-taktnim motorom od 125 ccm, XMAX 125 Tech MAX osigurava izuzetnu efikasnost uz niske pogonske troškove. Udobnost garantuje prednja motociklistička viljuška, a posebna sedišta i kožne unutrašnje obloge poboljšavaju kvalitet vožnje.

XMAX 125 Tech MAX
360° quick view
0%

  Tehnički Podaci

  Download Brošure
  • Motor
   Engine type
   4-valves, 4-stroke, Single cylinder, Liquid-cooled, EURO5, SOHC
   Displacement
   124,66cc
   Bore x stroke
   52.0 X 58.7mm
   Compression ratio
   11.2 : 1
   Maximum power
   n/a
   Maximum Torque
   n/a
   Lubrication system
   Wet sump
   Fuel system
   Fuel Injection
   Ignition system
   TCI
   Starter system
   Electric
   Transmission system
   V-Belt Automatic
   Fuel consumption
   Start & Stop on: 2.3L/100km, Start & Stop off: 2.4L/100km
   CO2 emission
   Start & Stop on: 54g/km, Start & Stop off: 56g/km
  • Šasija
   Front suspension system
   Telescopic fork
   Front travel
   110 mm
   Rear suspension system
   Unit Swing
   Rear Travel
   90mm
   Front brake
   Single Disc, Ø267 mm
   Rear brake
   Single Disc, Ø245 mm / Ømm (ABS)
   Front tyre
   120/70-15
   Rear tyre
   140/70-14
  • Dimenzije
   Overall length
   2,185 mm
   Overall width
   775 mm
   Overall height
   1,415 mm (1,465mm with adjustable windscreen)
   Seat height
   800 mm
   Wheelbase
   1,570 mm
   Minimum ground clearance
   140 mm
   Wet Weight
   166kg
   Fuel tank capacity
   13.0litres

  Uvek nosite kacigu, zaštitu za oči i zaštitnu odeću. Yamaha preporučuje sigurnu vožnju i poštivanje drugih vozača. Fotografije prikazane u ovoj brošuri prikazuju profesionalne vozače u kontrolisanim uslovima. Specifikacije Yamaha proizvoda predmet su promene bez prethodne najave i mogu se razlikovati u skladu sa zahtevima i uslovima. Za više informacija obratite se svom Yamaha trgovcu.

  Svoje kreacije ponesi sa sobom

  Sastavi Yamaha motocikl koji ti najviše odgovara u zadivljujućem 3D prikazu u 360 stepeni. Odaberi model, dodaj opcije – i pogledaj sebi prilagođenu konfiguraciju motocikla koja je oživela pred tvojim očima!