Yamaha predstavila nove WR450F i WR250F EnduroGP modele

Limitirano izdanje, neograničeni potencijal.

U avgustu 2017.god. Yamaha će predstaviti dva enduro modela, limitirane serije kako bi kopmletirala svoju seriju takmičarskih modela. Bazirani na Yamahinim fabričkim WRF modelima, novi WR450F EnduroGP i WR250F EnduroGP motocikli opremljeni su brojnim ekskluzivnim funkcijama koje dolaze kao standard a usmereni su na vozače zatvorenih enduro staza koji zahtevaju dodatne performanse, stil i ekskluzivnost.

Proizveden od titanijumske legure tu je i Akrapovič slip-on izduv koji pojačava karakter motora i daje ovim EnduroGP motociklima dubok i samouveren zvuk izduvnog sistema.

[nggallery id=67 template=caption images=19]

ECU mapiranje je takođe modifikovano kako bi se optimizovale performanse motora u skladu sa Akrapovič izduvnim sistemom. Yamaha takođe nudi i dodatni Power Tuner koji omogućuje vozačima fino podešavanje svojih WR450F EnduroGP i WR250F EnduroGP motocikala dok su još na stazi. Ovaj izuzetno lagan za korištenje uređaj, omogućuje vozačima da prilagode mapiranje paljenja i goriva različitim stazama i različitim vremenskim uslovima.

WR450F i WR250F EnduroGP modeli opremljeni su i kvalitetnim, otpornim na grebanje, grafikama koje su u kombinaciji plavo/ crno / belog dizajna po ugledu na Službeni Enduro Tim dajući ovim motociklima još ekskluzivniji izgled.

Za dodatnu zaštitu ruku tu su Acerbis Tri-fit multi-funkcionalni štitnici za ruke koji se mogu koristiti i u otvorenim kao i u zatvorenim položajima.

[nggallery id=68 template=caption images=9]

[wpaios]