Yamaha na Motopassion 2018.

Na salonu motocikala koji se održava na Beogradskom Sajmu u okviru priredbe Car Show od 22. do 28. marta, firma Yamaha Plattner će izložiti čak 27 motocikala. Na štandu uvoznika Yamahe za Srbiju naći će se se gotovo svi modeli čuvene japanske kompanije o najmanjih do najvećih, odnosno od 50 do 1.200 cm³.

Svake godine svojim atraktivnim nastupom Yamaha Plattner izaziva veliku pažnju ljubitelja dvotočkaša, pa ni ove godine neće biti drugačije. Tim pre što će se na štandu uvoznika naći i veoma atraktivni noviteti. Ljubitelje maksi skutera kojih je u svetu a i kod nas mnogo najviše će privući nova generacije globalnog best selera modela X-Max 300, kao i njegove snažnije verzije X-Max 400. Oba modela su evolucije za 2018. godinu, a pored unapređenih snažnijih i ekonomičnijih agregata donose u sebi i brojna tehnička poboljšanja.

Isto tako za ljubitelje popularnih „nejkida“ spremna je nova generacija MT-07 jednog od najprodavanijih motocikala u klasi od 700 cm³, kao i potpuno novi Tracer 900 GT.

Yamaha Plattner će posetiocima sajma predstaviti i potpuno novu kolekciju za 2018. Macna motociklističke opreme, kao i novu kolekciju NZI kaciga, poznatih po odličnom kvalitetu i atraktivnim cenama. Posetioce sajma čeka i bogat izbor SW-Motech opeme kao i vrhunski Akrapovič izduvni sistemi čuvenog proizvođača iz Slovenije
Takođe, na štandu, će po posebnim promotivnim cenama sa velikim popustima kupcima biti na raspolaganju oprema iz kolekcije 2017. a posebno interesantna može biti i rasprodaja moto opreme marke Clover i kaciga Nexx.