Poželite ono što vam treba

Kompaktni ram opremljen je motociklističkim viljuškama i velikim točkovima i pruža okretno sportsko rukovanje s udobnošću poslovne klase – a snažan i efikasan Blue Core agregat ima sve potrebne performanse za brzo putovanje na posao ili vožnje vikendom.

Sportski oklop izrađen je pomoću čistog DNK modela MAX i daje dinamičan izgled – a zahvaljujući velikom prostoru za smeštaj dve integralne kacige i dodatnih stvari ispod sedišta kao i standardno ugrađenim ABS i kontrolom protiv proklizavanja (TCS), model X-MAX 300 ima sve što vam je potrebno: MAKSIMALNU zabavu i MAKSIMALNU praktičnost.

Detalji

 • Sportski i dinamičan dizajn s čistim DNK modela TMAX
 • Blue Core agregat osigurava performanse i ekonomičnost
 • Motociklističke viljuške za povećanje stabilnosti
 • Sistem kontrole protiv proklizavanja (TCS) za sigurnu vožnju
 • Sistem paljenja bez ključa Smart Key
 • Upečatljiva i moderna prednja i zadnja LED svetla
 • Prostor za smeštaj ispod sedišta za 2 integralne kacige i dodatne stvari
 • Multifunkcionalna instrument tabla s kontrolnim prekidačima
 • Utičnica od 12V za napajanje i punjenje vaših uređaja
 • Veliki točkovi osiguravaju sportsko upravljanje i stabilnost
 • Prednje i zadnje disk kočnice sa standardnim ABS sistemom
 • Sedište i unutrašnjost vrhunskog kvaliteta

Karakteristike

Nemojte se čuditi ako vam ovaj novi skuter izgleda poznato – oblikovan je pomoću čistog DNK modela TMAX! Od dvostrukih prednjih LED svetala i aerodinamičnog oklopa do bočnih oklopa u obliku bumeranga, poreklo sportskog i dinamičnog izgleda modela X-MAX 300 lako možete pratiti do Yamahinog legendarnog maksi skutera.

Veliki prostor ispod sedišta za smeštaj ima unutrašnju LED rasvetu i u njega možete smestiti 2 integralne kacige i dodatne stvari – to ga čini praktičnim i funkcionalnim vozilom za vožnju na posao. Ako odlazite uživati u vožnji, prostor je savršen za prevoz svega: od rezervne odeće do sportske opreme ili ručka za izlet!

Sistem kontrole protiv proklizavanja (TCS) na modelu X-MAX 300 je standardna oprema. Ako senzori otkriju klizanje, ovaj napredni elektronski sistem smanjuje pogon na zadnjem točku i sprečava gubitak gripa zadnje gume – i pruža dodatno samopouzdanje i osećaj sigurnosti na klizavim površinama!

Sistem paljenja bez ključa Smart Key vam olakšava život i čini ga jednostavnijim. Dokle god nosite Smart Key sa sobom, možete pokrenuti X-MAX 300, otključati upravljač i sedište, pristupiti rezervoaru goriva i prostoru ispod sedišta. Uz to, jednim pritiskom daljinske komande možete zaključati i pronaći svoj skuter.

Tehnologija Blue Core pruža veću snagu uz manju potrošnju goriva. Agregat modela X-MAX 300 ima ventile optimizovanog oblika, kompaktnu komoru izgaranja i idealan raspored paljenja. Ove mere smanjuju gubitak snage i povećavaju efikasnost pa vam vodom hlađeni agregat od 300 ccm na taj način osigurava bolje performanse i manje račune za gorivo!

X-MAX 300 je takođe opremljen utičnicom od 12V koja je postavljena na levu ploču ispred vozača. Ova praktična funkcija koja omogućuje napajanje GPS / navigacije ili punjenje drugih uređaja dok ste u pokretu čini novog člana porodice MAX praktičnim i funkcionalnim skuterom, idealnim za putovanja na posao i vožnje za uživanje.

Preuzevši deo visokih performansi modela TMAX, model X-MAX 300 je opremljen motociklističkim teleskopskim prednjim viljuškama koje osiguravaju jednostavno upravljanje i pokretno rukovanje. Ove viljuške visokih specifikacija pružaju velik hod i upijaju neravnine i osiguravaju rukovanje i stabilnost na nivou motocikla.

Velika ploča s multifunkcionalnim instrumentima naglašava kvalitet skutera i obuhvata mnoštvo jasno prikazanih informacija. Uz veliki analogni brzinomer i obrtomer, višefunkcijski LCD ekran obuhvata merač količine goriva, sat, merač puta i dr. Funkcija izmene pojednostavljena je prekidačem postavljenim na upravljač.

X-MAX 300 je dizajniran za savladavanje svega, od putovanja na posao do vožnji za uživanje i putovanja za vikend. Za stabilno upravljanje i dobro prianjanje opremljen je laganim livenim točkovima velikog prečnika s prednjom gumom 120/70-15 i širokom zadnjom gumom 140/70-14 – a kočenje omogućuju prednji disk od 267 mm i zadnji disk od 240 mm sa ABS-om.

Boje

Tehnički podaci

 • Motor
  Engine type
  Single cylinder, 4-stroke, liquid-cooled, SOHC, 4-valves
  Displacement
  292cc
  Bore x stroke
  70.0 mm x 75.9 mm
  Compression ratio
  10.9 : 1
  Maximum power
  20.6 kW @ 7,250 rpm
  Maximum Torque
  29.0 Nm @ 5,750 rpm
  Lubrication system
  Wet sump
  Fuel system
  Fuel Injection
  Ignition system
  TCI
  Starter system
  Electric
  Transmission system
  V-Belt Automatic
  Fuel consumption
  3.2 l/100km
  CO2 emission
  74 g/km
 • Šasija
  Front suspension system
  Telescopic fork
  Front travel
  110 mm
  Rear suspension system
  Unit Swing
  Rear Travel
  79 mm
  Front brake
  Hydraulic single disc, Ø267 mm
  Rear brake
  Hydraulic single disc, Ø245 mm (ABS)
  Front tyre
  120/70-15
  Rear tyre
  140/70-14
 • Dimenzije
  Overall length
  2,185 mm
  Overall width
  775 mm
  Overall height
  1,415 mm (adjustable screen 1,465mm)
  Seat height
  795 mm
  Wheelbase
  1,540 mm
  Minimum ground clearance
  135 mm
  Wet Weight
  179kg
  Fuel tank capacity
  13litres

Uvek nosite kacigu, zaštitu za oči i zaštitnu odeću. Yamaha preporučuje sigurnu vožnju i poštivanje drugih vozača. Fotografije prikazane u ovoj brošuri prikazuju profesionalne vozače u kontrolisanim uslovima. Specifikacije Yamaha proizvoda predmet su promene bez prethodne najave i mogu se razlikovati u skladu sa zahtevima i uslovima. Za više informacija obratite se svom Yamaha trgovcu.

Svoje kreacije ponesi sa sobom

Sastavi Yamaha motocikl koji ti najviše odgovara u zadivljujućem 3D prikazu u 360 stepeni. Odaberi model, dodaj opcije – i pogledaj sebi prilagođenu konfiguraciju motocikla koja je oživela pred tvojim očima!

Free WordPress Themes, Free Android Games