Sviđa mi se tvoj stav

Opremljen kompaktnim ramom s 3 točka, Tricity je lagano gradsko vozilo za putovanje na posao čije su karakteristike dizajnirane kako bi udovoljile potrebama novih vozača.

Pokretan 125 ccm agregatom, nudeći agilnost skutera s osećajem stabilnosti i sigurnosti koje dolazi s tri točka, inovativan Tricity stavlja vas na prvo mesto. Sada je dostupna i ABS opcija za sigurno putovanje.

Detalji

 • 3 točka za osećaj stabilnosti
 • Moderan i pristupačan novi gradski skuter
 • Ekskluzivan “Leaning Multi Wheel” (LMW) dizajn
 • Namenjen novim i postojećim vlasnicima skutera
 • Usko postavljeni prednji točkovi za agilnost u saobraćaju
 • Inteligentni i moderni oklopi sa izdašnim prostorom za odlaganje stvari
 • Natural riding position and comfortable seat
 • Economical and lively 125cc liquid-cooled engine
 • Optional ABS version available
 • Front and rear disc brakes for easy control
 • ABS nije dostupan za model 2017
 • Lagan, kompaktan i jednostavan za upotrebu

Karakteristike

Yamaha ekskluzivni “Leaning Multi Wheel” sistem je dizajniran za pružanje jednostavnog upravljanja zajedno sa sigurnim skretanjem i svladavanjem krivina, prirodnim osećajem prilikom vožnje, baš kao kod skutera. Karakteristike poput paralelogramskog sistema ogibljenja, nezavisna dvostruka prednja viljuška, ovo inteligentno i napredno rešenje dozvoljava dvostrukim prednjim točkovima naginjanje u krivini, što čini Tricity pravim uživanjem za vožnju.

Yamaha je opremila Tricity novo razvijenim 125 ccm, tečnošću hlađenim 4-taktnim agregatom koji je dizajniran za pružanje uglađenog ubrzanja u kombinaciji sa živahnim performansama pri srednjim i visokim brzinama. S malom težinom, 50:50 raspodelom težine i centraliziranom masom, rukovanje Tricity-jem je jednostavno, lagano i odzivno.

Kočioni sistem Tricity-ja se sastoji od dvostrukih 220 mm prednjih diskova i 230 mm zadnjeg kočionog diska koji zajedno pružaju izuzetnu zaustavnu snagu. Za dodatnu sigurnost tu je i opciono ABS sistem kočnica. Za još uglađeniji osećaj prilikom kočenja, opremili smo ovo vozilo našim “Unified Brake System” sistemom koji automatski optimizuje kočionu snagu prednjih i zadnjeg točka prilikom pritiska na levu ručicu kočnice i kada koristite obe ručice istovremeno.

Sa modernim dizajnom, laganim upravljanjem i agilnosti u stilu skutera, Tricity je spreman iz korena promeniti svakodnevno putovanje na posao. Upečatljivi oklopi i prostrana pozicija sedenja doprinose komforu, dok prijateljske karakteristike i niski troškovi održavanja čine ovo vozilo najefikasnijim i najugodnijim načinom gradskog putovanja.

Upečatljivi oklopi ovog vozila su dizajnirani kako bi pružili ovom laganom vozilu sa tri točka istinsku dinamičnu i sigurnu sliku. Mekane linije pružaju moderan izgled i doprinose osećaju lakoće i agilnosti – a sportskim vetrobranom i štitnicima za noge, Tricity nudi izvrsnu zaštitu od vremenskih neprilika.

Tricity je jedinstveno i lagano vozilo za gradsku vožnju koje se odlikuje inovativnim dizajnom rama s 3 točka i daje vam osećaj stvarne stabilnosti i pouzdanosti na različitim podlogama. Zahvaljujući dvostrukim prednjim točkovima koji su postavljeni jedan blizu drugoga, Tricity je okretan i jednostavan za vožnju, što ga čini idealnim izborom i za muškarce i za žene.

Osim što je izuzetno lagan sa svega 152 kg, sa punim rezervoarom goriva, agregat i ram Tricity-ja su dizajnirani za pružanje balansiranog, jednostavnog i sigurnog osećaja pri upravljanju. Vožnja gradom od sada predstavlja jedan od najlakših i najugodnijih iskustava vožnje uopšte. A s tri točka, parkiranje ne može biti jednostavnije.

Ram modela Tricity oblikovan je tako da ističe veliku podnicu koja – zajedno s dobro prekrivenim, neklizajućim dvostrukim sedištem – daje udoban položaj vožnje i vozaču omogućava lako penjanje i silaženje s modela Tricity. Ispod sedišta je mesto za smeštaj integralne kacige kao i priručna kuka s prednje strane.

Boje

Tehnički Podaci

Download Brošure (PDF)
 • Motor
  Tip agregata
  Jednocilindričan, hlađenje tekućinom, 4-takta, SOHC, 2 ventila
  Zapremina
  124.8cc
  Provrt x hod
  52.4 mm x 57.9 mm
  Omjer kompresije
  10.9 : 1
  Maksimalna snaga
  8.1 kW @ 9,000 okr/min
  Maksimalan okretni moment
  10.4 Nm @ 5,500 okr/min
  Sustav podmazivanja
  Mokri karter
  Napajanje gorivom
  Ubrizgavanje goriva
  Sustav paljenja
  TCI
  Sustav pokretanja
  Električno
  Sustav prijenosa
  Automatski s V-remenom
 • Šasija
  Sustav ovjesa sprijeda
  Teleskopske vilice
  Sustav ovjesa straga
  Njihajuča ruka
  Prednja kočnica
  dvojni diskovi, Ø220 mm
  Stražnja kočnica
  Hidraulični disk, Ø230 mm
  Prednja guma
  90/80-14
  Stražnja guma
  110/90-12
 • Dimenzije
  Ukupna dužina
  1,905 mm
  Ukupna širina
  735 mm
  Ukupna visina
  1,215 mm
  Visina sjedala
  780 mm
  Međuosovinski razmak
  1,310 mm
  Minimalna udaljenost od tla
  120 mm
  Ukupna težina
  152kg /ABS156kg
  Kapacitet spremnika goriva
  6.6Litara

Uvek nosite kacigu, zaštitu za oči i zaštitnu odeću. Yamaha preporučuje sigurnu vožnju i poštivanje drugih vozača. Fotografije prikazane u ovoj brošuri prikazuju profesionalne vozače u kontrolisanim uslovima. Specifikacije Yamaha proizvoda predmet su promene bez prethodne najave i mogu se razlikovati u skladu sa zahtevima i uslovima. Za više informacija obratite se svom Yamaha trgovcu.

Svoje kreacije ponesi sa sobom

Sastavi Yamaha motocikl koji ti najviše odgovara u zadivljujućem 3D prikazu u 360 stepeni. Odaberi model, dodaj opcije – i pogledaj sebi prilagođenu konfiguraciju motocikla koja je oživela pred tvojim očima!