Volim način na koji se krećem

Sve na modelu Tricity 155 oblikovano je za urbane vozače, kao što ste i sami, kojima je dosta svega. Zbog pristupačnog oblika s tri točka i standardnim ABS sistemom kočenja, savršen je za neiskusne vozače, a dvostruki prednji nagibni točkovi pružaju laganu okretnost s posebnim osećajem stabilnosti.
Jednostavan je za upotrebu, pristupačne cene i ekonomičan: model Tricity 155 može u potpunosti promeniti način na koji se krećete. To možete učiniti samo vi sami.

Detalji

 • Elegantno i moderno urbano prevozno sredstvo s 3 točka
 • 3 točka za pojačan osećaj stabilnosti
 • Yamaha jedinstveni dizajn sistema Leaning Multi Wheel (LMW)
 • Usko postavljeni dvostruki točkovi za lakše upravljanje
 • 4-taktni agregat od 155 ccm za veću snagu
 • Zamišljen za vožnju gradom, autoputem i krivudavim putevima
 • Zadnji točak od 13 inča i širokom zadnjom gumom dimenzije 130/70
 • ABS i Unified Brake System
 • Disk-kočnice napred (220 mm) i nazad (230 mm)
 • Udoban uspravan položaj za vožnju i dvostruko sedište
 • Veliki prostor za spremanje stvari ispred i ispod sedišta
 • LED prednje svetlo i LED poziciona svetla

Karakteristike

Konstrukcija s 3 točka modela Tricity 155 odličan je izbor za vas ako vam je ova vrsta vožnje potpuno nova. Dvostrukim prednjim točkovima možete se nagnuti u krivinama a pružaju vam odličan osećaj stabilnosti. Dvostruke gume napred, uz disk-kočnice, daju izuzetnu stabilnost u kombinaciji sa širokom zadnjom gumom. Tricity 155 pruža sigurnost bez obzira kakvim putem se vozite.

Zahvaljujući kompaktnoj šasiji, maloj težini i standardnom ABS sistemu, model Tricity 155 na tri točka kombinuje okretnost skutera sa samopouzdanjem i osećajem stabilnosti u vožnji. Usko postavljeni prednji točkovi olakšavaju manevrisanje, a dodatno samopouzdanje pruža nova parkirna kočnica. Vožnja od vrata do vrata postala je vrlo jednostavna.

Model Tricity 155 pogoni najnovija generacija 4-taktnog agregata sa sistemom varijabilnog razvoda ventila (VVA) za bolje ubrzanje uz ekonomičnu potrošnju goriva. Odzivan agregat od 155 ccm pruža dodatnu snagu koja je potrebna za vožnju autoputem i krivudavim ulicama, zbog čega je to savršeno gradsko vozilo za kratke i srednje relacije.

Ispod dvostrukog sedišta visokog kvaliteta nalazi se prostor za integralnu kacigu i manje stvari, a dodatna funkcionalnost nastaje zahvaljujući prednjim džepovima i utičnicom od 12 V za punjenje različitih uređaja. Svojim velikim rezervoarom goriva od 7,2 litara, model Tricity 155 pruža bolju autonomiju.

Svojim elegantnim oklopom koji štiti od vetra i redizajniranim zadnjim krajem, ovo je jedno od najdinamičnijih gradskih prevoznih sredstava. Novi dizajn ravnog poda u kombinaciji s redizajniranim dvostrukim sedištem visokog kvaliteta omogućava udobne gradske vožnje, a novi ugrađeni oslonci za noge i ručka za suvozača čine model Tricity 155 vozilom za dve osobe.

Za naglašavanje dobrog izgleda ovog modela brinu LED prednja svetla. Ugrađeni prednji i zadnji pokazivači smera elegantno se uklapaju u dinamičan oklop. Dodatnu uočljivost u saobraćaju ovaj gradski skuter omogućuje jakim LED pozicijama i LED zadnjim svetlima.

Boje

Tricity 155

At Yamaha we're constantly developing innovative new ways to keep Europe's cities moving - and the Tricity 155 is a key model in our growing Urban Mobility line up.

Tricity 155
360° quick view
0%

  Tehnički podaci

  • Motor
   Engine type
   Single cylinder, 4-stroke, liquid-cooled, SOHC, 4-valves
   Displacement
   155cc
   Bore x stroke
   58.0 mm x 58.7 mm
   Compression ratio
   10.5 : 1
   Maximum power
   11.1 kW @ 8,000 rpm
   Maximum Torque
   14.4 Nm @ 6,000 rpm
   Lubrication system
   Wet sump
   Fuel system
   Fuel Injection
   Ignition system
   TCI
   Starter system
   Electric
   Transmission system
   V-Belt Automatic
  • Šasija
   Front suspension system
   Telescopic fork
   Front travel
   90 mm
   Rear suspension system
   Unit Swing
   Rear Travel
   90 mm
   Front brake
   Hydraulic single disc, Ø220 mm
   Rear brake
   Hydraulic single disc, Ø230 mm
   Front tyre
   90/80-14
   Rear tyre
   130/70-13
  • Dimenzije
   Overall length
   1,980 mm
   Overall width
   750 mm
   Overall height
   1,210 mm
   Seat height
   780 mm
   Wheelbase
   1,350 mm
   Minimum ground clearance
   125 mm
   Wet Weight
   165kgABS
   Fuel tank capacity
   7.2litres

  Uvek nosite kacigu, zaštitu za oči i zaštitnu odeću. Yamaha preporučuje sigurnu vožnju i poštivanje drugih vozača. Fotografije prikazane u ovoj brošuri prikazuju profesionalne vozače u kontrolisanim uslovima. Specifikacije Yamaha proizvoda predmet su promene bez prethodne najave i mogu se razlikovati u skladu sa zahtevima i uslovima. Za više informacija obratite se svom Yamaha trgovcu.

  Svoje kreacije ponesi sa sobom

  Sastavi Yamaha motocikl koji ti najviše odgovara u zadivljujućem 3D prikazu u 360 stepeni. Odaberi model, dodaj opcije – i pogledaj sebi prilagođenu konfiguraciju motocikla koja je oživela pred tvojim očima!