Tricity 155

Istraži

Sviđa mi se tvoj stav

Odaberite samo ono što želite. Možete provesti svoje vreme vozeći se u pretrpanom automobilu s drugima. Ili možete biti otvorenog uma i razmisliti o drugim mogućnostima. To će vam oduzeti samo nekoliko minuta. Međutim, rezultat može biti uvod u novi i srećniji život.

Sve na modelu Tricity 155 oblikovano je za urbane vozače, kao što ste i sami, kojima je dosta svega. Zbog pristupačnog oblika s tri točka i standardnim ABS sistemom kočenja, savršen je za neiskusne vozače, a dvostruki prednji nagibni točkovi pružaju laganu okretnost s posebnim osećajem stabilnosti.
Jednostavan je za upotrebu, pristupačne cene i ekonomičan: model Tricity 155 može u potpunosti promeniti način na koji se krećete. To možete učiniti samo vi sami.

Detalji

 • Elegantno i moderno urbano prevozno sredstvo s 3 točka
 • 3 točka za pojačan osećaj stabilnosti
 • Yamaha jedinstveni dizajn sistema Leaning Multi Wheel (LMW)
 • Usko postavljeni dvostruki točkovi za lakše upravljanje
 • 4-taktni agregat od 155 ccm za veću snagu
 • Zamišljen za vožnju gradom, autoputem i krivudavim putevima
 • Zadnji točak od 13 inča i širokom zadnjom gumom dimenzije 130/70
 • ABS i Unified Brake System
 • Disk-kočnice napred (220 mm) i nazad (230 mm)
 • Udoban uspravan položaj za vožnju i dvostruko sedište
 • Veliki prostor za spremanje stvari ispred i ispod sedišta
 • LED prednje svetlo i LED poziciona svetla

Detalji

Dizajn s 3 točka

Konstrukcija s 3 točka modela Tricity 155 odličan je izbor za vas ako vam je ova vrsta vožnje potpuno nova. Dvostrukim prednjim točkovima možete se nagnuti u krivinama a pružaju vam odličan osećaj stabilnosti. Dvostruke gume napred, uz disk-kočnice, daju izuzetnu stabilnost u kombinaciji sa širokom zadnjom gumom. Tricity 155 pruža sigurnost bez obzira kakvim putem se vozite.

Najjednostavnije prevozno sredstvo od vrata do vrata

Zahvaljujući kompaktnoj šasiji, maloj težini i standardnom ABS sistemu, model Tricity 155 na tri točka kombinuje okretnost skutera sa samopouzdanjem i osećajem stabilnosti u vožnji. Usko postavljeni prednji točkovi olakšavaju manevrisanje, a dodatno samopouzdanje pruža nova parkirna kočnica. Vožnja od vrata do vrata postala je vrlo jednostavna.

Snažan agregat od 155 ccm s varijabilnim razvodom ventila (VVA)

Model Tricity 155 pogoni najnovija generacija 4-taktnog agregata sa sistemom varijabilnog razvoda ventila (VVA) za bolje ubrzanje uz ekonomičnu potrošnju goriva. Odzivan agregat od 155 ccm pruža dodatnu snagu koja je potrebna za vožnju autoputem i krivudavim ulicama, zbog čega je to savršeno gradsko vozilo za kratke i srednje relacije.

Funkcionalan, praktičan i pristupačan

Ispod dvostrukog sedišta visokog kvaliteta nalazi se prostor za integralnu kacigu i manje stvari, a dodatna funkcionalnost nastaje zahvaljujući prednjim džepovima i utičnicom od 12 V za punjenje različitih uređaja. Svojim velikim rezervoarom goriva od 7,2 litara, model Tricity 155 pruža bolju autonomiju.

Dinamičan stil uz udobnost u vožnji

Svojim elegantnim oklopom koji štiti od vetra i redizajniranim zadnjim krajem, ovo je jedno od najdinamičnijih gradskih prevoznih sredstava. Novi dizajn ravnog poda u kombinaciji s redizajniranim dvostrukim sedištem visokog kvaliteta omogućava udobne gradske vožnje, a novi ugrađeni oslonci za noge i ručka za suvozača čine model Tricity 155 vozilom za dve osobe.

LED svetla

Za naglašavanje dobrog izgleda ovog modela brinu LED prednja svetla. Ugrađeni prednji i zadnji pokazivači smera elegantno se uklapaju u dinamičan oklop. Dodatnu uočljivost u saobraćaju ovaj gradski skuter omogućuje jakim LED pozicijama i LED zadnjim svetlima.

Tehnički podaci

Tip agregataJednocilindričan, hlađenje vodom, 4-takta, SOHC, 4-ventila
Zapremina155 cm³
Prečnik x hod58,0 mm x 58,7 mm
Stepen kompresije10,5 : 1
Maksimalna snaga11,1 kW @ 8.000 okr/min
Verzija sa smanjenom snagomN/A
Maksimalan obrtni moment14,4 Nm @ 6.000 okr/min
Sistem podmazivanjaMokri karter
Tip kvačila 
Napajanje gorivomUbrizgavanje goriva
Sistem paljenjaTCI
Sistem pokretanjaElektrično
Sistem prenosaAutomatski s V-kaišom
Završni prenosKaiš
Potrošnja gorivaN/A
Emisija CO2N/A

Šasija

Ram 
Sistem prednjeg oslanjanjaTeleskopske viljuške
Hod prednjeg oslanjanja90 mm
Ugao prednje viljuške 
Predtrag 
Sistem oslanjanja pozadiOscilirajuća ruka
Hod oslanjanja pozadi90 mm
Prednja kočnicaHidraulični disk, Ø 220 mm
Zadnja kočnicaHidraulični disk, Ø 230 mm
Prednja guma90/80-14
Zadnja guma130/70-13

Dimenzije

Ukupna dužina1.980 mm
Ukupna širina750 mm
Ukupna visina1.210 mm
Visina sedišta780 mm
Međuosovinski razmak1.350 mm
Minimalna udaljenost od tla125 mm
Težina (s punim rezervarom ulja i goriva)165 kg ABS
Kapacitet rezervoara goriva7,2 Litara

Uvek nosite kacigu, zaštitu za oči i zaštitnu odeću. Yamaha preporučuje sigurnu vožnju i poštivanje drugih vozača. Fotografije prikazane u ovoj brošuri prikazuju profesionalne vozače u kontrolisanim uslovima. Specifikacije Yamaha proizvoda predmet su promene bez prethodne najave i mogu se razlikovati u skladu sa zahtevima i uslovima. Za više informacija obratite se svom Yamaha trgovcu.