Volim način na koji se krećem

Kada taj trenutak dođe, čeka vas skuter za svakodnevnu vožnju gradom Yamaha Tricity 125. Udoban položaj za vožnju odmah će vas osvojiti, a konstrukcija na tri točka povećava osećaj pouzdanosti i stabilnosti.

Novi efikasni agregat Blue Core od 125 ccm omogućuje odlično ubrzanje uz izuzetnu ekonomičnost goriva, kočioni sistem Unified Braking System čine Tricity 125 najlakšim i najugodnijim sredstvom za kretanje gradom.

Detalji

 • 3 točka za osećaj stabilnosti
 • Moderan i pristupačan novi gradski skuter
 • Ekskluzivan “Leaning Multi Wheel” (LMW) dizajn
 • Namenjen novim i postojećim vlasnicima skutera
 • Usko postavljeni prednji točkovi za agilnost u saobraćaju
 • Inteligentni i moderni oklopi sa izdašnim prostorom za odlaganje stvari
 • Natural riding position and comfortable seat
 • Economical and lively 125cc liquid-cooled engine
 • Optional ABS version available
 • Front and rear disc brakes for easy control
 • ABS nije dostupan za model 2017
 • Lagan, kompaktan i jednostavan za upotrebu

Karakteristike

Ram modela Tricity oblikovan je tako da ističe veliku podnicu koja – zajedno s dobro prekrivenim, neklizajućim dvostrukim sedištem – daje udoban položaj vožnje i vozaču omogućava lako penjanje i silaženje s modela Tricity. Ispod sedišta je mesto za smeštaj integralne kacige kao i priručna kuka s prednje strane.

Kočioni sistem Tricity-ja se sastoji od dvostrukih 220 mm prednjih diskova i 230 mm zadnjeg kočionog diska koji zajedno pružaju izuzetnu zaustavnu snagu. Za još uglađeniji osećaj prilikom kočenja, opremili smo ovo vozilo našim “Unified Brake System” sistemom koji automatski optimizuje kočionu snagu prednjih i zadnjeg točka prilikom pritiska na levu ručicu kočnice i kada koristite obe ručice istovremeno.

Upečatljivi oklopi ovog vozila su dizajnirani kako bi pružili ovom laganom vozilu sa tri točka istinsku dinamičnu i sigurnu sliku. Mekane linije pružaju moderan izgled i doprinose osećaju lakoće i agilnosti – a sportskim vetrobranom i štitnicima za noge, Tricity nudi izvrsnu zaštitu od vremenskih neprilika.

Tricity 125 je jedinstveno i lagano vozilo za gradsku vožnju koje se odlikuje inovativnim dizajnom rama s 3 točka i daje vam osećaj stvarne stabilnosti i pouzdanosti na različitim podlogama. Zahvaljujući dvostrukim prednjim točkovima koji su postavljeni jedan blizu drugoga, Tricity je okretan i jednostavan za vožnju, što ga čini idealnim izborom i za muškarce i za žene.

Yamaha ekskluzivni “Leaning Multi Wheel” sistem je dizajniran za pružanje jednostavnog upravljanja zajedno sa sigurnim skretanjem i svladavanjem krivina, prirodnim osećajem prilikom vožnje, baš kao kod skutera. Karakteristike poput paralelogramskog sistema ogibljenja, nezavisna dvostruka prednja viljuška, ovo inteligentno i napredno rešenje dozvoljava dvostrukim prednjim točkovima naginjanje u krivini, što čini Tricity pravim uživanjem za vožnju.

Sa modernim dizajnom, laganim upravljanjem i agilnosti u stilu skutera, Tricity je spreman iz korena promeniti svakodnevno putovanje na posao. Upečatljivi oklopi i prostrana pozicija sedenja doprinose komforu, dok prijateljske karakteristike i niski troškovi održavanja čine ovo vozilo najefikasnijim i najugodnijim načinom gradskog putovanja.

Yamaha je opremila Tricity novo razvijenim 125 ccm, tečnošću hlađenim 4-taktnim agregatom koji je dizajniran za pružanje uglađenog ubrzanja u kombinaciji sa živahnim performansama pri srednjim i visokim brzinama. S malom težinom, 50:50 raspodelom težine i centraliziranom masom, rukovanje Tricity-jem je jednostavno, lagano i odzivno.

Osim što je izuzetno lagan sa svega 152 kg, sa punim rezervoarom goriva, agregat i ram Tricity-ja su dizajnirani za pružanje balansiranog, jednostavnog i sigurnog osećaja pri upravljanju. Vožnja gradom od sada predstavlja jedan od najlakših i najugodnijih iskustava vožnje uopšte. A s tri točka, parkiranje ne može biti jednostavnije.

Boje

Tehnički Podaci

Download Brošure (PDF)
 • Motor
  Tip agregata
  Jednocilindričan, hlađenje tekućinom, 4-takta, SOHC, 4-ventila
  Zapremina
  125cc
  Provrt x hod
  52.0 mm x 58.7 mm
  Omjer kompresije
  11.2 : 1
  Maksimalna snaga
  9.0 kW @ 7,500 okr/min
  Maksimalan okretni moment
  11.7 Nm @ 7,250 okr/min
  Sustav podmazivanja
  Mokri karter
  Napajanje gorivom
  Ubrizgavanje goriva
  Sustav paljenja
  TCI
  Sustav pokretanja
  Električno
  Sustav prijenosa
  Automatski s V-remenom
 • Šasija
  Sustav ovjesa sprijeda
  Teleskopske vilice
  Hod ovjesa sprijeda
  90 mm
  Sustav ovjesa straga
  Njihajuča ruka
  Hod ovjesa straga
  90 mm
  Prednja kočnica
  Hidraulični disk, Ø220 mm
  Stražnja kočnica
  Hidraulični disk, Ø230 mm
  Prednja guma
  90/80-14
  Stražnja guma
  130/70-13
 • Dimenzije
  Ukupna dužina
  1,980 mm
  Ukupna širina
  750 mm
  Ukupna visina
  1,210 mm
  Visina sjedala
  780 mm
  Međuosovinski razmak
  1,350 mm
  Minimalna udaljenost od tla
  125 mm
  Ukupna težina
  164kg (ABS)
  Kapacitet spremnika goriva
  7.2Litara

Uvek nosite kacigu, zaštitu za oči i zaštitnu odeću. Yamaha preporučuje sigurnu vožnju i poštivanje drugih vozača. Fotografije prikazane u ovoj brošuri prikazuju profesionalne vozače u kontrolisanim uslovima. Specifikacije Yamaha proizvoda predmet su promene bez prethodne najave i mogu se razlikovati u skladu sa zahtevima i uslovima. Za više informacija obratite se svom Yamaha trgovcu.

Svoje kreacije ponesi sa sobom

Sastavi Yamaha motocikl koji ti najviše odgovara u zadivljujućem 3D prikazu u 360 stepeni. Odaberi model, dodaj opcije – i pogledaj sebi prilagođenu konfiguraciju motocikla koja je oživela pred tvojim očima!