Pojačajte doživljaj

Tracer 900GT namenjen je vozačima poput vas koji traže vrh ponude sportskih krstarica za vrhunski doživljaj putovanja.

Opremljen nizom ekskluzivnih karakteristika koje nude poboljšane mogućnosti na dugim relacijama sa poboljšanim sportskim svojstvima i visokim nivom udobnosti za vozača, Tracer 900GT kao vrhunac ponude, vodi Yamahin pobednički koncept na sledeći nivo turneje.

Opremljen podesivim vešanjem, tvrdim koferima i TFT instrumentima u boji, kao i sistemom Quick Shifter, tempomatom i sa još mnogo toga, Tracer 900GT Yamahina je vrhunska 3-cilindarska sportska krstarica.

Detalji

 • Uzak i lagan aluminijumski liveni ram
 • Visok nivo udobnosti za vozača i saputnika
 • Jednostavna ergonomija i dobra zaštita od vetra
 • Kompaktan i lagan 3-cilindrični agregat od 847 ccm
 • Maksimalna udobnost, tempomat i grejane ručke
 • Quick Shifter za glatki prelaz u više stepene prenosa
 • Obojani bočni koferi standardna su oprema
 • Prerađen i visoko kvalitetan dizajn oklopa
 • Pomoćno i klizno kvačilo (A&S), D-MOD, TCS, ABS
 • Instrumenti u boji sa tehnologijom tranzistora tankog filma (TFT)
 • Rezervoar goriva velike zapremine od 18 litara za duga putovanja
 • Centralna nogara deo je standardne opreme

Karakteristike

Model Tracer 900GT sportska je krstarica vrhunskih tehničkih svojstava, standardno opremljen lako odvojivim i obojanim originalnim bočnim tvrdim koferima od 22 litre. Stoga odluku o polasku možete doneti u trenu, Tracer 900GT je spreman.

U središtu modela Tracer 900GT nalazi se 3-cilindrični agregat zapremine 847 ccm koji razvija duboki linearni obrtni moment i veliku snagu na visokom broju o/min. Kompaktan i lagan agregat sa kovanim klipovima i izmaknutim cilindrima spreman je vratiti strast i emocije u vaše iskustvo na dva točka.

Kombinujući agresivni sportski karakter sa odličnom zaštitom od vetra i vremenskih nepogoda, dinamičan dizajn oklopa modela Tracer 900GT daje ovoj vrhunskoj sportskoj krstarici prestižan izgled. Izuzetno kvalitetne ploče oklopa neprimetno se prelivaju u lepo oblikovani rezrvoar goriva kako bi se dobio potpuno integrisan izgled, čineći ovaj model jednim od najpoželjnijih motocikala u svojoj klasi.

Bez obzira na to koristite li Tracer 900GT za uzbudljivu vožnju planinama ili se pripremate za daleko putovanje, možete očekivati visok nivo udobnosti i zaštite. Veliki vetrobran i kompaktne ručice upravljača omogućavaju zadržavanje vetra podalje od gornjeg dela tela, dok ergonomski dizajnirana sedišta, oslonci za noge i rukohvat čine svako putovanje puno ugodnijim.

Model GT izuzetnih tehničkih svojstava, standardno je opremljen sistemom QSS za glatki prelaz u više stepeme prenosa, a za efikasan rad u različitim uslovima možete odabrati jedan od tri načina pogona D-MODE. Sistem kontrole proklizavanja (Traction Control System, TCS) sa tri načina rada dodatno vam ullivaju pouzdanje na klizavim podlogama dok sistem ABS sprečava slučajno blokiranje točka pri kočenju.

Viljuške izuzetnih tehničkih svojstava završno su obrađene zlatnom bojom kako bi istaknule vrhunska tehnička svojstva modela GT. Imaju odvojene funkcije amortizacije – vazdušna amortizacija u desnom kraku, a povratna amortizacija u levom kraku viljuške. Daljinsko prilagođavanje predopterećenja za zadnji amortizer omogućava jednostavno i praktično prilagođavanje zadnjeg vešanja.

Kako bismo istakli da se radi o vrhunskom modelu, Tracer, GT opremili smo najmodernijom instrumentnom tablom u boji sa tehnologijom tranzistora tankog filma (TFT). Ekran obuhvata indikator položaja stepena prenosa, spoljnju temperaturu, temperaturu rashladnog sredstva, način trenutne vožnje, sat, merač količine goriva i indikator potrošnje goriva.

Duga aluminijumska njišuća ruka modela Tracer 900GT naglašava snažan osećaj pogonske snage pri ubrzavanju. Osim što doprinosi dinamičnom iskustvu vožnje motocikla, ova lagana njišuća ruka omogućuje dugi međuosovinski razmak za izvrsnu stabilnost pri velikoj brzini – kao i postizanje visokih uglova pri izlasku iz krivina.

Ključna karakteristika uspeha modela Tracer 900GT jest lagani i kompaktni aluminijumski ram koji, zahvaljujući optimalnoj ravnoteži krutosti, doprinosi okretnosti i odzivu ove sportske krstarice. Bilo da putujete sami ili sa saputnikom, na autoputu ili lokalnom putu, Tracer ima trenutan i precizan odgovor na zahteve vozača.

Tracer 900GT opremljen je pomoćnim i kliznim (Assist and Slipper, A&S) kvačilom koje omogućava uglađenije prelaze u niže stepene prenosa pri ulasku u krivinu. Time što uklanja razna naprezanja sistema prenosna prilikom prebacivanja u niže stepene prenosa, kvačilo A&S omogućava održavanje stabilnosti i uravnoteženosti podvozja i veći nivo upravljivosti.

Kako bi se ostvarila predviđena autonomija veća od 300 km po jednom punjenju, Tracer 900GT ima rezervoar za gorivo velike zapremine od 18 litara. S uskim središnjim delom i uudubljenima za kolena koji doprinose udobnosti u vožnji, profilni dizajn rezervoara naglašava moderan i inovativan duh ove stilski doterane i svestrane sportske krstarice.

Boje

Tracer 900 GT

Tracer 900GT namenjen je vozačima poput vas koji traže vrh ponude sportskih krstarica za vrhunski doživljaj putovanja.

Tracer 900 GT
360° brzi pregled
0%

  Tehnički Podaci

  Download Brošure
  • Motor
   Engine type
   3-cylinder, 4-stroke, liquid-cooled, DOHC, 4-valves
   Displacement
   847 cm³
   Bore x stroke
   78.0 mm x 59.1 mm
   Compression ratio
   11.5 : 1
   Maximum power
   84.6kW (115PS) @ 10,000 rpm
   Maximum torque
   87.5Nm (8.9kg-m) @ 8,500 rpm
   Lubrication system
   Wet sump
   Clutch type
   Wet, Multiple Disc
   Ignition system
   TCI
   Starter system
   Electric
   Transmission system
   Constant Mesh, 6-speed
   Final transmission
   Chain
   Fuel consumption
   5.5l/100km
   CO2 emission
   127g/km
   Fuel system
   Fuel Injection
  • Šasija
   Frame
   Diamond
   Caster angle
   24º
   Trail
   100mm
   Front suspension system
   Telescopic forks
   Rear suspension system
   Swingarm, (Link type suspension)
   Front travel
   137 mm
   Rear travel
   142 mm
   Front brake
   Hydraulic dual disc, Ø298 mm
   Rear brake
   Hydraulic single disc, Ø245 mm
   Front tyre
   120/70ZR17M/C (58W)
   Rear tyre
   180/55ZR17M/C (73W)
  • Dimenzije
   Overall length
   2,160 mm
   Overall width
   850 mm
   Overall height
   1,375 mm max 1,430 mm
   Seat height
   850 mm max 865 mm
   Wheel base
   1,500 mm
   Minimum ground clearance
   135 mm
   Wet weight (including full oil and fuel tank)
   215 kg (side cases + brackets: +12kg)
   Fuel tank capacity
   18L
   Oil tank capacity
   3.4L

  Uvek nosite kacigu, zaštitu za oči i zaštitnu odeću. Yamaha preporučuje sigurnu vožnju i poštivanje drugih vozača. Fotografije prikazane u ovoj brošuri prikazuju profesionalne vozače u kontrolisanim uslovima. Specifikacije Yamaha proizvoda predmet su promene bez prethodne najave i mogu se razlikovati u skladu sa zahtevima i uslovima. Za više informacija obratite se svom Yamaha trgovcu.

  Svoje kreacije ponesi sa sobom

  Sastavi Yamaha motocikl koji ti najviše odgovara u zadivljujućem 3D prikazu u 360 stepeni. Odaberi model, dodaj opcije – i pogledaj sebi prilagođenu konfiguraciju motocikla koja je oživela pred tvojim očima!