Promeni svoju životnu priču.

Na osnovu uzbudljive i okretne platforme stvorili smo svestranu sportsku krstaricu, model Tracer 700. Zbog nasleđa mislite da je nešto posebno – i upravo to i jeste!

Tracer 700 dostupan je i povoljan Sport Touring model koji je stvoren kako bi vam svako putovanje bilo uzbudljivo. Možda želite na brzu vožnju nakon posla ili se spremate za dugo putovanje. Ovaj svestrani i uzbudljiv motocikl prati će vas i na doživljajima koje ćete pamtiti do kraja života.

Novim modelom Tracer 700 možete napisati novu stranicu svaki dan. Možete i pretvoriti svoju priču u što god želite, sami ili sa prijateljima.

Detalji

 • svestran i uzbudljiv Sport Touring model
 • uzbudljive sportske performanse uz lako rukovanje
 • dostupan i povoljan motocikl srednje klase
 • podesiv vetrobran i integrisani štitnici za ruke
 • rezervoar od 17 litara za duge vožnje
 • odličan odnos snage i težine
 • agregat od 689 ccm s dva cilindra i nejednakim rasporedom paljenja i velikim obrtnim momentom
 • kompaktan cevasti ram
 • lagani aluminijumski naplatci s 10 krakova
 • digitalni instrumenti s LED ekranom pune veličine
 • dvostruki prednji diskovi prečnika 282 mm s 4-klipnim čeljustima
 • široka paleta originalne Yamaha dodatne opreme

Karakteristike

Zaboravite na sve predrasude koje možda imate o klasi sportskih krstarica. Tracer 700 kompaktan je i okretan model sa naglašenim sportskim karakteristikama. Od sada možete imati uzbudljivu vožnju krivinama i odlične performanse motocikla koji će odvesti na dugu vožnju vas i vašeg saputnika.

Dvocilindrični redni agregat 689 ccm modela Tracer 700 oblikovan je na osnovi Yamaha neravnomernog rasporeda paljenja. Posebna radilica od 270 stepeni pruža neravnomerna paljenja radi snažnog osećaja ubrzanja i velike trakcije za uzbudljivu vožnju, a duboki linearni obretni moment omogućava izvanredne performanse.

Kako bi Tracer 700 bio spreman funkcionisati na najvećem nivou u svim sportskim situacijama i dugim vožnjama, ram se može nadograditi nizom ekskluzivnih karakteristika. Duga aluminijumska njihajuća ruka omogućuje međuosovinski razmak od 1450 mm, a prednji i zadnji sistem vešanja sadrži Sport Touring karakteristike.

Svojim kompaktnim prednjim oklopom i prilagodljivim vetrobranom te laganim štitnicima za ruke, Tracer 700 pruža odličnu zaštitu gornjeg dela tela od vetra i vremenskih neprilika, a jednodelno dvostruko sedište i ručke za saputnika omogućavaju dodatnu udobnost. Rezervoar za gorivo od 17 litara doprinosi izuzetnoj autonomiji ovog motocikla.

Jedna od glavnih karakteristika modela Tracer 700 jest kompaktan i lagan čelični ram koji sadrži agregat neravnomernog rasporeda paljenja kao naglašeni element. Snažan i minimalistički dizajn opremljen je dugom aluminijumskom njihajućom rukom radi bolje stabilnosti uz okretnu i uzbudljivu vožnju po krivinama.

Svojom zapanjujućom isporukom snage i dubokim i linearnim obrtnim momentom, Tracer 700 je zaista zadivljujući motocikl što se tiče kvantiteta i kvaliteta. Proizvodi izvanrednu snagu i obrtni moment, a ima najmanju težinu u klasi: Karakteristike modela Tracer 700 govore same za sebe.

Snažnim LED pozicionim svetlima i aerodinamičnim prednjim oklopom, Tracer 700 ima nametljiv i dinamičan izgled koji ističe njegov sportski karakter. Prednji pokazivači smera ugrađeni su u štitnike za ruke, a širok raspon podataka jasno se prikazuje na višenamenskim LCD digitalnim instrumentima.

Yamaha je razvila novi niz originalne Yamaha dodatne opreme za Tracer 700 koja je oblikovana kako biste mogli personilizovati motocikl prema vlastitim potrebama i aktivnostima tokom duge vožnje. U dodatnu opremu spada i visoki vetrobran koji pruža odličnu zaštitu od vetra, meke bočne torbe od 20 litara i top torba od 39 litara.

Boje

Technical Specifications

 • Motor
  Engine type
  2-Cylinder, 4-stroke, liquid-cooled, DOHC, 4-valves
  Displacement
  689cc
  Bore x stroke
  80.0 mm x 68.6 mm
  Compression ratio
  11.5 : 1
  Maximum power
  55.0kW (74.8PS) @ 9,000 rpm
  Limited power version
  35.0kW 7,500 rpm
  Maximum Torque
  68.0Nm (6.93kg-m) @ 6,500 rpm
  Lubrication system
  Wet sump
  Clutch Type
  Wet, Multiple Disc
  Ignition system
  TCI
  Starter system
  Electric
  Transmission system
  Constant Mesh, 6-speed
  Final transmission
  Chain
  Fuel consumption
  4.3l/100km
  CO2 emission
  100g/km
 • Šasija
  Frame
  Diamond
  Front travel
  130 mm
  Caster Angle
  24.8º
  Trail
  90mm
  Front suspension system
  Telescopic forks
  Rear suspension system
  Swingarm, (link suspension)
  Rear Travel
  142 mm
  Front brake
  Hydraulic dual disc, Ø282 mm
  Rear brake
  Hydraulic single disc, Ø245 mm
  Front tyre
  120/70 R17 M/C 58W (tubeless)
  Rear tyre
  180/55 R17 M/C 73W (tubeless)
 • Dimenzije
  Overall length
  2,138 mm
  Overall width
  806 mm
  Overall height
  1,270 mm
  Seat height
  835 mm
  Wheel base
  1,450 mm
  Minimum ground clearance
  140 mm
  Wet weight (including full oil and fuel tank)
  196 kg
  Fuel tank capacity
  17.0L
  Oil tank capacity
  3.0L

Uvek nosite kacigu, zaštitu za oči i zaštitnu odeću. Yamaha preporučuje sigurnu vožnju i poštivanje drugih vozača. Fotografije prikazane u ovoj brošuri prikazuju profesionalne vozače u kontrolisanim uslovima. Specifikacije Yamaha proizvoda predmet su promene bez prethodne najave i mogu se razlikovati u skladu sa zahtevima i uslovima. Za više informacija obratite se svom Yamaha trgovcu.

Svoje kreacije ponesi sa sobom

Sastavi Yamaha motocikl koji ti najviše odgovara u zadivljujućem 3D prikazu u 360 stepeni. Odaberi model, dodaj opcije – i pogledaj sebi prilagođenu konfiguraciju motocikla koja je oživela pred tvojim očima!

Free WordPress Themes, Free Android Games