Promeni svoju životnu priču.

Na osnovu uzbudljive i okretne platforme stvorili smo svestranu sportsku krstaricu, model Tracer 700. Zbog nasleđa mislite da je nešto posebno – i upravo to i jeste!

Tracer 700 dostupan je i povoljan Sport Touring model koji je stvoren kako bi vam svako putovanje bilo uzbudljivo. Možda želite na brzu vožnju nakon posla ili se spremate za dugo putovanje. Ovaj svestrani i uzbudljiv motocikl prati će vas i na doživljajima koje ćete pamtiti do kraja života.

Novim modelom Tracer 700 možete napisati novu stranicu svaki dan. Možete i pretvoriti svoju priču u što god želite, sami ili sa prijateljima.

Detalji

 • svestran i uzbudljiv Sport Touring model
 • uzbudljive sportske performanse uz lako rukovanje
 • dostupan i povoljan motocikl srednje klase
 • podesiv vetrobran i integrisani štitnici za ruke
 • rezervoar od 17 litara za duge vožnje
 • odličan odnos snage i težine
 • agregat od 689 ccm s dva cilindra i nejednakim rasporedom paljenja i velikim obrtnim momentom
 • kompaktan cevasti ram
 • lagani aluminijumski naplatci s 10 krakova
 • digitalni instrumenti s LED ekranom pune veličine
 • dvostruki prednji diskovi prečnika 282 mm s 4-klipnim čeljustima
 • široka paleta originalne Yamaha dodatne opreme

Karakteristike

Svojim kompaktnim prednjim oklopom i prilagodljivim vetrobranom te laganim štitnicima za ruke, Tracer 700 pruža odličnu zaštitu gornjeg dela tela od vetra i vremenskih neprilika, a jednodelno dvostruko sedište i ručke za saputnika omogućavaju dodatnu udobnost. Rezervoar za gorivo od 17 litara doprinosi izuzetnoj autonomiji ovog motocikla.

Snažnim LED pozicionim svetlima i aerodinamičnim prednjim oklopom, Tracer 700 ima nametljiv i dinamičan izgled koji ističe njegov sportski karakter. Prednji pokazivači smera ugrađeni su u štitnike za ruke, a širok raspon podataka jasno se prikazuje na višenamenskim LCD digitalnim instrumentima.

Dvocilindrični redni agregat 689 ccm modela Tracer 700 oblikovan je na osnovi Yamaha neravnomernog rasporeda paljenja. Posebna radilica od 270 stepeni pruža neravnomerna paljenja radi snažnog osećaja ubrzanja i velike trakcije za uzbudljivu vožnju, a duboki linearni obretni moment omogućava izvanredne performanse.

Zaboravite na sve predrasude koje možda imate o klasi sportskih krstarica. Tracer 700 kompaktan je i okretan model sa naglašenim sportskim karakteristikama. Od sada možete imati uzbudljivu vožnju krivinama i odlične performanse motocikla koji će odvesti na dugu vožnju vas i vašeg saputnika.

Kako bi Tracer 700 bio spreman funkcionisati na najvećem nivou u svim sportskim situacijama i dugim vožnjama, ram se može nadograditi nizom ekskluzivnih karakteristika. Duga aluminijumska njihajuća ruka omogućuje međuosovinski razmak od 1450 mm, a prednji i zadnji sistem vešanja sadrži Sport Touring karakteristike.

Jedna od glavnih karakteristika modela Tracer 700 jest kompaktan i lagan čelični ram koji sadrži agregat neravnomernog rasporeda paljenja kao naglašeni element. Snažan i minimalistički dizajn opremljen je dugom aluminijumskom njihajućom rukom radi bolje stabilnosti uz okretnu i uzbudljivu vožnju po krivinama.

Svojom zapanjujućom isporukom snage i dubokim i linearnim obrtnim momentom, Tracer 700 je zaista zadivljujući motocikl što se tiče kvantiteta i kvaliteta. Proizvodi izvanrednu snagu i obrtni moment, a ima najmanju težinu u klasi: Karakteristike modela Tracer 700 govore same za sebe.

Yamaha je razvila novi niz originalne Yamaha dodatne opreme za Tracer 700 koja je oblikovana kako biste mogli personilizovati motocikl prema vlastitim potrebama i aktivnostima tokom duge vožnje. U dodatnu opremu spada i visoki vetrobran koji pruža odličnu zaštitu od vetra, meke bočne torbe od 20 litara i top torba od 39 litara.

Boje

Tracer 700

Na temelju uzbudljive i okretne platforme stvorili smo novi Sport Touring model, Tracer 700. Zbog nasleđa mislite da je nešto posebno – i upravo to i jeste!

Tracer 700
360° brzi pregled
0%

  Tehnički Podaci

  Download Brošure (PDF)
  • Motor
   Tip agregata
   2 - cilindara, hlađenje tekućinom, 4-takta, DOHC, 4-ventila
   Zapremina
   689cc
   Provrt x hod
   80.0 mm x 68.6 mm
   Omjer kompresije
   11.5 : 1
   Maksimalna snaga
   55.0kW (74.8KS) @ 9,000 okr/min
   Verzija sa smanjenom snagom
   35.0kW 7,500 okr/min
   Maksimalan okretni moment
   68.0Nm (6.93kg-m) @ 6,500 okr/min
   Sustav podmazivanja
   Mokri karter
   Tip kvačila
   Mokro, Višestruki diskovi
   Sustav paljenja
   TCI
   Sustav pokretanja
   Električno
   Sustav prijenosa
   Stalan otvor, 6-brzinski
   Završni prijenos
   Lanac
   Fuel consumption
   4.3l/100km
   CO2 emission
   100g/km
  • Šasija
   Okvir
   Dijamant
   Kut prednje vilice
   24.8º
   Predtrag
   90mm
   Sustav ovjesa sprijeda
   Teleskopske vilice
   Sustav ovjesa straga
   Njihajuča ruka, (link ovjes)
   Hod ovjesa sprijeda
   130 mm
   Hod ovjesa straga
   142 mm
   Prednja kočnica
   hidraulični dvostruki disk, Ø282 mm
   Stražnja kočnica
   Hidraulični disk, Ø245 mm
   Prednja guma
   120/70 R17 M/C 58W (tubeless)
   Stražnja guma
   180/55 R17 M/C 73W (tubeless)
  • Dimenzije
   Ukupna dužina
   2,138 mm
   Ukupna širina
   806 mm
   Ukupna visina
   1,270 mm
   Visina sjedala
   835 mm
   Međuosovinski razmak
   1,450 mm
   Minimalna udaljenost od tla
   140 mm
   Težina (s punim spremnikom ulja i goriva)
   196 kg
   Kapacitet spremnika goriva
   17.0L
   Kapacitet spremnika za ulje
   3.0L

  Uvek nosite kacigu, zaštitu za oči i zaštitnu odeću. Yamaha preporučuje sigurnu vožnju i poštivanje drugih vozača. Fotografije prikazane u ovoj brošuri prikazuju profesionalne vozače u kontrolisanim uslovima. Specifikacije Yamaha proizvoda predmet su promene bez prethodne najave i mogu se razlikovati u skladu sa zahtevima i uslovima. Za više informacija obratite se svom Yamaha trgovcu.

  Svoje kreacije ponesi sa sobom

  Sastavi Yamaha motocikl koji ti najviše odgovara u zadivljujućem 3D prikazu u 360 stepeni. Odaberi model, dodaj opcije – i pogledaj sebi prilagođenu konfiguraciju motocikla koja je oživela pred tvojim očima!