Sjajan Yamaha događaj uprkos kiši

U Novom Sadu je održan sjajan događaj koji je uprkos kiši okupio velik broj ljubitelja motocikala.

Yamaha-Plattner, uvoznik Yamahe za Srbiju, kao domaćin i organizator YAMAHA PLATTNER MT Toura 2017, već je navikao ljubitelje motocikala da barem jedan put godišnje okupi populaciju koja više voli dva od četitri točka, i ponudi i sve novitete na jednom mestu, a ujedno omogući i test vožnje. Ovogodišnji Yamaha MT Tour organizovan je u Novom Sadu, i uprkos upornoj kiši, okupio je više stotina ljubitelja motocikala.
Publici je prikazana kompletna Yamaha MT porodica, od najslabijeg MT -125 pa sve do moćnog MT-10, uključujući i MT-10 Tourer. Za probne vožnje ponuđeno je čak 14 test motocikala. Test vožnje su organizovane unutar prostora Novosadskog Sajma, čime je omogućena i maksimalna bezbednost svim učesnicima u test vožnjama.
Ovakvih događaja u Srbiji praktično i nema, pa tim više treba ceniti napor domaćina firme Plattner, koja je Srbiju upela da uvrsti u panevropski događaj kakav je Yamaha MT Tour. Još kada se tome doda da se kiša svojski potrudila da upropasti događaj, organizacija zaslužuje još višu ocenu. A prema onome što smo čuli na licu mesta, nema razloga za sumnju da će Srbja i naredne godine biti jedna od stanica ovog, godinama unazad, za Yamahu pepoznatljivog događaja.
Atmosferu sa događaja možete pogledati u galeriji slika ispod.

[nggallery id=42 template=caption images=42]

[wpaios]