PUN GAS – RASPRODAJA!

U Yamaha – Plattner počela je “Pun gas Rasprodaja”, sa velikim popustima na Yamaha motocikle, aparele, opremu i kacige sa lagera!

Najbolja prilika ikada da se pripremite za sledeću sezonu na dva točka. U toku je velika rasprodaja motocikala, opreme, kaciga i aparela u Plattner Moto&Marine. Ova rasprodaja je zaista „Pun gas“, pa se najpopularniji modeli Yamaha motocikala koje imamo na lageru, sada mogu kupiti sa velikim popustima.

Na primer, jedan od najprodavanijih maksi skutera u svetu i kod nas, Yamaha X-Max 300, umesto dosadašnjih 6.190 sada košta 5.790 evra, a T-MAX, vrhunski sportski maksi skuter umesto 13.240 košta 11.990 evra. I globalni bestseler Yamaha MT-07 sada se može kupiti po neverovatnoj ceni, koja je sa 6.640 spuštena na 5.890 evra. Snažniji MT-09 ima cenu spuštenu „pun gas“ pa se može kupiti za 8.590 evra, a sa velikim popustima može se doći i do ostalih modela Yamaha Motocikala koje trenutno imamo na stanju.

I originalni Yamaha apareli, jakne, duksevi, majice i ostali atraktivni artikli imaju snižene cene za 25%. Kvalitetne Macna moto jakne, rukavice i protektori su sa cenama sniženim u rasponu od 20% pa sve do 40%. Isto važi i za atraktivnu liniju Akrapovič aparela sa cenama sniženim za 30%, kao i NZI kacige koje su jeftinije i do 40%. Kvalitetne Nexx kacige su na posebno dobrim uslovima prodaje pa se mogu kupiti i po cenama nižim i za 50%.

Prilika je „Pun gas“, a detaljno se možete informisati i robu poručiti preko web-shopa www.moto-marine-prodavnica.rs, ili lično otići u Plattner Moto&Marine izložbeno prodajne salone u Beogradu i Novom Sadu

Akcija traje od 08.10. do 30.11. ili do isteka zaliha i važi samo na oglašene modele i robu sa lagera!