Novi ‘Side by Side’ Wolverine X4

Sposobnost, udobnost i pouzdanost.

Yamaha je jedan od vodećih brendova na evropskom tržištu Side By Side vozila i nudi veliki izbor rekretivnih vozila koja obuhvataju dvosede Wolverine-R i YXZ1000R kao i radni model Viking sa 3 sedišta.

Za predstojeću 2018. godinu kao novitet u segmentu Side By Side vozila, Yamaha će predstaviti potpuno novi model sa 4 sedišta koji na tržište donosi novu vrednost kada su u pitanju sposobnost savlađivanja prepreka, komfor i pouzdanost. Zahvaljujući novoj kompaktnoj karoseriji osmišljenoj za 4 odrasle osobe, koju pokreće novi snažni paralelni dvocilindraš od 850 ccm, novi Wolverine X4 je dizajniran da bude najagilniji i najpouzdaniji četvorosed na tržištu rekreativnih vozila.

Kao jedna od najkompaktnijih i najsposobnijih modela šasije – zajedno sa jednim od najmoćnijih motora u svojoj klasi – novi Wolverine X4 je dizajniran da bude jedno od najudobnijih Side By Side vozila u toj kategoriji. Izuzetno niski nivoi buke i vibracija čine ga jednim od najprijatnijih vozila za vožnju – i sa Yamahinim Ultramatic prenosom i On-Command sistemom za upravljanje, njegova svestranost, prilagodljivost i jednostavnost korištenja su glavni aduti novog Wolverine X4.

[wpaios]