NMAX 155

Istraži

Yamaha NMAX. Vozilo za svakodnevicu.

NMAX 155 pruža svu zabavu i okretnost koju biste očekivali od laganog skutera, ali uz to nudi i bolje ubrzanje i veću krajnju brzinu zahvaljujući snažnijem agregatu od 155 ccm!
Prostran položaj za vožnju i dugačko dvostruko sedište omogućiće vam opušteno i udobno putovanje do posla ili fakulteta, a snažni trostruki LED farovi i sužen zadnji deo elegantnog oklopa linije MAX naglašavaju vrhunski dizajn i visoki kvalitet izrade modela NMAX 155.

Snažne prednje i zadnje disk-kočnice standardno su opremljene ABS-om, a sa rezervoarom od 23,5 litara ispod sedišta i prednjim džepom NMAX 155 istovremeno omogućuje sportsku vožnju i odličnu upotrebljivost!

Detalji

 • Snažan, ekonomičan i sportski gradski skuter od 155 ccm
 • 4-taktni agregat od 155 ccm hlađen tečnošću koji zadovoljava EURO4 norme
 • Varijabilno pokretanje ventila (VVA) za snažno ubrzanje
 • Blue Core agregat za više snage i bolju ekonomičnost
 • Kompaktan sportski ram
 • Izvrsna stabilnost i jednostavna pokretljivost
 • Standardni ABS s prednjim i zadnjim diskovima od 230 mm
 • Prostrana unutrašnja strana s puno prostora za noge
 • Veliki prostor za odlaganje integralne kacige
 • Sportski aerodinamični oklop s dugačkim ravnim sedištem
 • Točkovi od 13 inča sa zadnjom gumom širine 130 mm
 • LED svetla s LCD instrumentima

Detalji

Agregat od 155 ccm hlađen tečnošću koji zadovoljava EURO4 norme

Agregat NMAX 155 usklađen je s normom EURO4 a razvijen je na naprednoj tehnologiji Blue Core fabrike Yamaha. Taj pristup s naprednim dizajnom fokusira se na povećanje efikasnosti sagorevanja i hlađenja dok istovremeno smanjuje gubitke snage, čime se postiže bolje ubrzanje i veća krajnja brzina te smanjena potrošnja goriva.

Dinamičan i sportski dizajn oklopa

Na sportski izgled i vrhunski dizajn elegantnog oklopa snažno je uticala naša linija sportskih skutera. NMAX 155 ima zadnji kraj novog dizajna koji mu daje sportski i prefinjen izgled, dok bočni motivi bumeranga i središnji tunel naglašavaju snažno Yamahino nasleđe.

Varijabilno pokretanje ventila (VVA) za snažno ubrzanje

Ključna funkcija zbog koje je NMAX 155 tako dobar sportski proizvod je sistem promenjivog razvoda ventila (VVA). Glava cilindra s 4 ventila koristi posebnu bregastu osovinu koja omogućuje efikasniji rad agregata pri malim i velikim brzinama te pruža snažnije ubrzanje kroz celi raspon obrtaja uz ekonomičnu potrošnju goriva.

Sportski i lagan ram

NMAX 155 opremljen je izuzetno snažnim i lakim cevastim ramom koji omogućuje sportsku vožnju i stabilno držanje s jednostavnom pokretljivošću. Sastoji se od zadnjeg vešanja s dva amortizera i uglađene teleskopske prednje viljuške, a okvir s visokim specifikacijama omogućava vama i vašem suvozaču udobno putovanje u bilo kom trenutku.

230-mm disk-kočnice s ABS-om

Za snažno i efikasno zaustavljanje i prednji i zadnji točak modela NMAX 155 opremljeni su diskovima od 230 mm koji vozaču pružaju pravi osećaj za glatko kočenje. Taj sportski skuter visokih specifikacija standardno ima ugrađen ABS, čime se omogućuje još bolja kontrola nad snagom kočenja i pouzdanost u različitim uslovima.

Kompaktan i prostran

Kompaktan NMAX 155 moći će da stane na najmanje mesto za parkiranje. S druge strane, iako je mali, unutrašnja mu je strana izrazito prostrana te nudi puno prostora za noge vozača i puno prostora za suvozača. Dvostruko postavljeno sedište oblikovano je kako bi pružilo veliku udobnost, a sadrži i prostor za integralnu kacigu.

Lagani točkovi od 13 inča sa širokim gumama

Lagane livene alu felne od 13 inča poboljšavaju dobar izgled modela NMAX 155 te ističu sportski stil i vrhunske specifikacije. Zahvaljujući širokoj prednjoj gumi dimenzija 110/70-13 i velikoj zadnjoj gumi dimenzija 130/70-17 ovaj gradski skuter visoke klase nudi dobro držanje na podlozi uz prvoklasan komfor za vozača i suvozača.

LED svetla sa svim LCD instrumentima

Dinamičan izgled modela NMAX 155 naglašava sportski element; ako je postavljen na kratka svetla, sadrži dizajn dvostrukih LED prednjih svetala, a treće centralno svetlo pali se ako su postavljena duga svetla. Na zadnjem kraju je elegantno LED stop-svetlo, a pregledni LCD instrumenti obuhvataju merač goriva sa nivoima, brzinomer, sat i podatke o potrošnji goriva.

Tehnički podaci

Tip agregataJednocilindričan, hlađenje tečnošću, 4-takta, SOHC, 4-ventila
Zapremina155 cm³
Prečnik x hod58,0 mm x 58,7 mm
Stepen kompresije10,5 : 1
Maksimalna snaga11,1 kW @ 8.000 okr/min
Verzija sa smanjenom snagomN/A
Maksimalan obrtni moment14,4 Nm @ 6.000 okr/min
Sistem podmazivanjaMokri karter
Tip kvačila 
Napajanje gorivomUbrizgavanje goriva
Sistem paljenjaTCI
Sistem pokretanjaElektrično
Sistem prenosaAutomatski s V-kaišom
Završni prenosKaiš
Potrošnja gorivaN/A
Emisija CO2N/A

Šasija

Ram 
Sistem prednjeg oslanjanjaTeleskopske viljuške
Hod prednjeg oslanjanja100 mm
Ugao prednje viljuške 
Predtrag 
Sistem oslanjanja pozadiOscilirajuća ruka
Hod oslanjanja pozadi90 mm
Prednja kočnicaHidraulični disk, Ø 230 mm
Zadnja kočnicaHidraulični disk, Ø 230 mm
Prednja guma110/70-13
Zadnja guma130/70-13

Dimenzije

Ukupna dužina1.955 mm
Ukupna širina740 mm
Ukupna visina1.115 mm
Visina sedišta765 mm
Međuosovinski razmak1.350 mm
Minimalna udaljenost od tla135 mm
Težina (s punim rezervarom ulja i goriva)127 kg
Kapacitet rezervoara goriva6,6 Litara

Uvek nosite kacigu, zaštitu za oči i zaštitnu odeću. Yamaha preporučuje sigurnu vožnju i poštivanje drugih vozača. Fotografije prikazane u ovoj brošuri prikazuju profesionalne vozače u kontrolisanim uslovima. Specifikacije Yamaha proizvoda predmet su promene bez prethodne najave i mogu se razlikovati u skladu sa zahtevima i uslovima. Za više informacija obratite se svom Yamaha trgovcu.