NMAX 125

Istraži

Yamaha NMAX. Svakodnevica uključena

Ako se vozite novim sportskim modelom NMAX, vaša svakodnevna putovanja u grad više neće biti nešto što morate da uradite, nego nešto u čemu ćete uživati.
Ovaj gradski skuter posebno je oblikovan za zadovoljstvo u vožnji uz sportske performanse i izvanrednu ekonomičnost. Zahvaljujući kompaktnom oklopu vozač i suvozač iskusiće pokretnost potrebnu za vožnju u gradskoj gužvi, a zahvaljujući snažnom 4-taktnom agregatu zapremine 125 ccm koji zadovoljava EURO4 norme NMAX ima snažnije ubrzanje s manjom potrošnjom goriva.

Dinamičnim izgledom i specifikacijama visokog standarda, uključujući ABS, ovaj moderan gradski skuter nudi vrhunski dizajn u početničkoj kategoriji od 125 ccm. NMAX 125: prevozno sredstvo koje će vam promeniti život.

Detalji

 • Premium kvalitet u početnoj kategoriji gradskih skutera
 • 4-taktni agregat od 125 ccm hlađen tečnošću koji zadovoljava EURO4 norme
 • Varijabilno pokretanje ventila (VVA) za snažno ubrzanje
 • Izuzetna efikasnost potrošnje goriva: 45.7 km/litru (WMTC mod)
 • Kompaktan sportski ram
 • Izvrsna stabilnost i jednostavna pokretljivost
 • ABS sistem kao standard, 230 mm prednje i zadnje disk kočnice
 • Prostran pod
 • Izdašan prostor ispod sedišta za smeštanje kacige
 • Sportski aerodinamični oklop
 • Točkovi od 13 inča sa zadnjom gumom širine 130 mm
 • LED svetla s LCD instrumentima

Detalji

Agregat od 125 ccm hlađen tečnošću koji zadovoljava EURO4 norme

Posebno dizajniran agregat koji zadovoljava EURO4 norme donosi sportske performanse uz manju potrošnju goriva i manje emisije štetnih gasova. Koristeći Yamaha efikasnost dizajnerski pristup „Blue Core“ koji smanjuje gubitak snage, kompaktan 125 ccm 4-taktni agregat hlađen tečnošću dostiže visoki obrtni moment s izuzetnim performansama i efikasnošću.

Promenjivi razvod ventila za snažno ubrzanje

Ključna funkcija zbog koje je NMAX tako dobar sportski proizvod je sistem promenjivog razvoda ventila (VVA). Glava cilindra s 4 ventila koristi posebnu bregastu osovinu koja omogućuje efikasniji rad agregata pri malim i velikim brzinama te pruža snažnije ubrzanje kroz celi raspon obrtaja uz ekonomičnu potrošnju goriva.

Sportski i lagan ram

NMAX je opremljen sa izuzetno snažnim i laganim cevastim ramom koji je dizajniran za pružanje sportske vožnje i stabilnog rukovanja te jednostavnog manevrisanja. S dva zadnja amortizera i uglađenom teleskopskom prednjom viljuškom, visokonapredan ram osigurava komfor vama i vašem suvozaču.

Dinamičan stil

Dinamičnim dizajnom i završnom obradom vrhunskog kvaliteta novi sportski NMAX unosi hrabar i moderan izgled u početničku kategoriju gradskih skutera od 125 ccm. Istaknute funkcije uključuju aerodinamične oklope s „bumerang“ motivima kao i dvostruka prednja svetla te upečatljiv prednji blatobran.

Standardni ABS sistem i 230 mm disk kočnice

NMAX je prvi skuter u svojoj klasi koji je serijski opremljen s ABS sistemom kočnica, što naglašava poziciju premium modela u početnoj kategoriji te je idealan za nove vozače kao i za one iskusnije koji svakodnevno putuju u velikim gradovima. S 230 mm disk kočnicama na oba točka, ovaj lagani skuter pruža sigurnost i kontrolu.

Kompaktan i prostran

Kompaktan NMAX možete uparkirati i na najuže parkirno mesto – i bez obzira što je kompaktnih dimenzija, interijer skutera je začuđujuće prostran. S velikim podom za noge vozača i dovoljno mesta za suvozača. Dvostruko sedište je dizajnirano kako bi osiguralo visok nivo komfora, a tu je i prostor za smeštanje integralne kacige ili drugih stvari.

Lagane 13 inčne felne sa širokim gumama

Lagane livene alu felne od 13 inča poboljšavaju dobar izgled modela NMAX 155 te ističu sportski stil i vrhunske specifikacije. Zahvaljujući širokoj prednjoj gumi dimenzija 110/70-13 i velikoj zadnjoj gumi dimenzija 130/70-17 ovaj gradski skuter visoke klase nudi dobro držanje na podlozi uz prvoklasan komfor za vozača i suvozača.

LED svetla i LCD instrument panel

Dinamično lice NMAX modela naglašava njegov sportski karakter s dvostrukim prednjim LED svetlima pri oborenom osvetljenju dok se treće, centralno svetlo, pali pri dugom osvetljenju. Na zadnjem kraju tu je stilizovano LED zadnje svetlo dok LCD instrumenti naglašavaju visoki standard i napredne specifikacije NMAX skutera.

Tehnički podaci

Tip agregataJednocilindričan, hlađenje tečnošću, 4-takta, SOHC, 4-ventila
Zapremina125 cm³
Prečnik x hod52,0 mm x 58,7 mm
Stepen kompresije11,2 : 1
Maksimalna snaga9,0 kW @ 7.500 okr/min
Verzija sa smanjenom snagomN/A
Maksimalan obrtni moment11,7 Nm @ 7.250 okr/min
Sistem podmazivanjaMokri karter
Tip kvačila 
Napajanje gorivomUbrizgavanje goriva
Sistem paljenjaTCI
Sistem pokretanjaElektrično
Sistem prenosaAutomatski s V-kaišom
Završni prenosKaiš
Potrošnja gorivaN/A
Emisija CO2N/A

Šasija

Ram 
Sistem prednjeg oslanjanjaTeleskopske viljuške
Hod prednjeg oslanjanja100 mm
Ugao prednje viljuške 
Predtrag 
Sistem oslanjanja pozadiOscilirajuća ruka
Hod oslanjanja pozadi90 mm
Prednja kočnicaHidraulični disk, Ø 230 mm
Zadnja kočnicaHidraulični disk, Ø 230 mm
Prednja guma110/70-13
Zadnja guma130/70-13

Dimenzije

Ukupna dužina1.955 mm
Ukupna širina740 mm
Ukupna visina1.115 mm
Visina sedišta765 mm
Međuosovinski razmak1.350 mm
Minimalna udaljenost od tla135 mm
Težina (s punim rezervarom ulja i goriva)127 kg
Kapacitet rezervoara goriva6,6 Litara

Uvek nosite kacigu, zaštitu za oči i zaštitnu odeću. Yamaha preporučuje sigurnu vožnju i poštivanje drugih vozača. Fotografije prikazane u ovoj brošuri prikazuju profesionalne vozače u kontrolisanim uslovima. Specifikacije Yamaha proizvoda predmet su promene bez prethodne najave i mogu se razlikovati u skladu sa zahtevima i uslovima. Za više informacija obratite se svom Yamaha trgovcu.