Yamaha MyGarage aplikacija

Konfigurišite vaš Yamaha motocikl iz snova u 3d okruženju

Yamaha MyGarage

Sastavi Motor Koji Uliva Poverenje

MyGarage aplikacija vam nudi mogućnost da u njoj izgradite svoju kolekciju Yamahinih motocikala i / ili skutera. Ona vam daje moderan i jednostavan način da vidite kako bi vaš motocikl ili skuter iz snova izgledao sa ugrađenom dodatnom opremom.

Motocikli se prikazuju pomoću snažnog 3D high-end-real-time-enginea koji vam omogućava da iz bilo kojeg ugla, u visokoj definiciji pogledate svoju kreaciju.

OSNOVNE FUNKCIJE

Ova aplikacija pokriva svaku Yamahu koju želite; vaša savršena Yamaha je dostupna za preuzimanje, jednostavno sa nekoliko klikova

Aplikacija MyGarage će obuhvatiti sve nove modele, dodatke i boje pre nego što se pojave u prodavnicama

Napunite svoju ličnu garažu svojim motociklima snova

Snimajte fotografije iz bilo kog ugla kako biste delili svoje motocikle sa svojim prijateljima

Uporedite cene različitih modela i konfiguracija

Pošaljite konačnu konfiguraciju direktno lokalnom Yamaha trgovcu kako biste zakazali probnu vožnju, tražili ponudu ili dobili više informacija

Nagrađivana Yamaha MyGarage aplikacija je priznata kao jedana od najpopularnijih (sa 1 milion preuzimanja od 2016. godine) aplikacija na tržištu za prilagođavanje motocikla.

Sa Yamahinim raznovsnim asortimanom motocikala i skutera u jednoj aplikaciji postoji još manje razloga da ne sastavite savršen motocikl ili skuter po svojoj želji, a zatim tražite od lokalnog Yamaha dilera da to uradi u stvarnosti što pre!

Aplikacija MyGarage je dostupna za iOS i Android.

Preuzmite aplikaciju

Yamaha My Garage