Mračna privlačnost

Redni 2-cilindrični agregat od 689 ccm odlikuje se posebnim nejednakim rasporedom paljenja koji omogućuje linearno razvijanje obrtnog momenta za neverovatno ubrzanje. MT-07 je takođe opremljen kompaktnim i laganim ramom koji omogućuje izvanrednu okretnost i laku upravljivost.

Yamaha MT-07. Najbolji razlog da se pokrenete i uživate u uzbudljivoj vožnji.

Detalji

 • Redni 2-cilindrični, 4-taktni agregat od 689 ccm hlađen vodom
 • Nejednak raspored paljenja s 270º radilicom
 • Snažan obrtni moment razvija se linearno
 • Izvanredna ekonomičnost goriva
 • Izrađen za optimalno uživanje u vožnji
 • Suva težina od svega 164 kg
 • Tanak i kompaktan cevasti ram
 • Okretan, lako upravljanje i rukovanje
 • Dizajn s položajem prema napred i posebno oblikovani bočni oklopi
 • Lagani aluminijumski naplatci s 10 krakova
 • Digitalni instrumenti s LED ekranom pune veličine
 • Dvostruki prednji diskovi promera 282 mm s 4-klipnim čeljustima

Karakteristike

Ono što MT-07 čini toliko posebnim njegov je redni 2-cilindrični agregat od 689 ccm s nejednakim rasporedom paljenja koji je osmislila Yamaha. 270º radilica zahvaljujući nejednakim intervalima paljenja pruža snažan osećaj ubrzanja i izvrsnu trakciju, a linearno razvijanje snažnog obrtnog momenta garantuje vrhunske performanse.

Kako bi se postiglo jednostavno upravljanje i visok nivo agilnosti, MT-07 je opremljen laganim i uskim čeličnim ramom koji koristi pogonski agregat kao deo podvozja. Snažan i lagan ram u kombinaciji s kratkim međuosovinskim razmakom i udobnim vešanjem garantuje izuzetno uzbudljivu vožnju.

Uzbudljivi model u ponudi Hyper Naked motocikala dizajniran je s ciljem pružanja vrhunskog uživanja u vožnji i osećaja trenutne kontrole. Dimenzije rama i raspodela težine pažljivo su osmišljeni kako bi pojačali osećaj uzbuđenja koje donosi ubrzanje i kako bi se vozač osetio povezan s motociklom.

Uz vodom hlađeni agregat, lagan ram i moderan stil, MT-07 je neverojatno svestran motocikl ogoljenog dizajna koji uspešno kombinuje vrhunske performanse s pristupačnom cienom i izuzetnom ekonomičnošću goriva, a sve to ga čini idealnim i za nove i za iskusne vozače.

Zahvaljujući retrovizorima, LED zadnjem svetlu i dizajnu s položajem prema napred, model MT-07 izuzetno nalikuje većem 3-cilindričnom modelu MT-09 od 850 ccm. Ostale osobine karakteristične za ovu seriju obuhvaćaju lagane aluminijumske naplatke s 10 krakova kao i oblik slova “Z” postignut pomoću usisnika vazduha i izduvnih cevi.

Visoko napredni instrumenti montirani su direktno na vrh upravljača kako bi vozač imao neometan pregled puta ispred sebe. Lako čitljiv LED ekran sadrži pokazivač stepena prenosa i merač goriva, a tahometar sa podeocima sadrži najviše podeoke u rasponu od 4.000 do 8.000 okr/min gde se nalazi najsnažniji obrtni moment.

As well as the full power version MT-07 that developes 55.0 kW (74.8PS) @ 9,000 rpm, Yamaha also offers a special 35kW model that’s the ideal motorcycle for you if you have an A2 licence. This restricted model still delivers strong low to mid range torque for rapid acceleration from low rpm, making it a favourite with new riders.

Boje

MT-07

This bike has real attitude. It just oozes coolness. And whether you're male or female, new or experienced, it's hard to resist the great looks and unique character of the MT-07.

MT-07
360° quick view
0%

  Tehnički podaci

  • Šasija
   Frame
   Diamond
   Front travel
   130 mm
   Caster Angle
   24º50
   Trail
   90mm
   Front suspension system
   Telescopic forks
   Rear suspension system
   Swingarm, (Link type suspension)
   Rear Travel
   130 mm
   Front brake
   Hydraulic dual disc, Ø282 mm
   Rear brake
   Hydraulic single disc, Ø245 mm
   Front tyre
   120/70 ZR 17M/C(58W) (Tubeless)
   Rear tyre
   180/55 ZR 17M/C(73W) (Tubeless)
  • Dimenzije
   Overall length
   2,085 mm
   Overall width
   745 mm
   Overall height
   1,090 mm
   Seat height
   805 mm
   Wheel base
   1,400 mm
   Minimum ground clearance
   140 mm
   Wet weight (including full oil and fuel tank)
   182 kg
   Fuel tank capacity
   14L
   Oil tank capacity
   3.0L
  • Motor
   Engine type
   2-Cylinder, 4-stroke, liquid-cooled, DOHC, 4-valves
   Displacement
   689 cm³
   Bore x stroke
   80.0 mm x 68.6 mm
   Compression ratio
   11.5 : 1
   Maximum power
   55.0kW (74.8PS) @ 9,000 rpm
   Limited power version
   35.0kW
   Maximum Torque
   68.0Nm (6.9kg-m) @ 6,500 rpm
   Lubrication system
   Wet sump
   Clutch Type
   Wet, Multiple Disc
   Ignition system
   TCI
   Starter system
   Electric
   Transmission system
   Constant Mesh, 6-speed
   Final transmission
   Chain
   Fuel consumption
   4.3l/100km
   CO2 emission
   100g/km

  Uvek nosite kacigu, zaštitu za oči i zaštitnu odeću. Yamaha preporučuje sigurnu vožnju i poštivanje drugih vozača. Fotografije prikazane u ovoj brošuri prikazuju profesionalne vozače u kontrolisanim uslovima. Specifikacije Yamaha proizvoda predmet su promene bez prethodne najave i mogu se razlikovati u skladu sa zahtevima i uslovima. Za više informacija obratite se svom Yamaha trgovcu.

  Svoje kreacije ponesi sa sobom

  Sastavi Yamaha motocikl koji ti najviše odgovara u zadivljujućem 3D prikazu u 360 stepeni. Odaberi model, dodaj opcije – i pogledaj sebi prilagođenu konfiguraciju motocikla koja je oživela pred tvojim očima!