Prigrlite tamu

Dinamičan MT-03 predstavlja novi pokret dizajna motocikala. Sportski i okretan karakter dolazi zajedno s uspravnim položajem vožnje i kompaktnim dimenzijama te čine ovaj lagani naked motocikl jednim od najboljih izbora za nove vozače, one koji će to ponovno postati i vozače koji žele preći na bolje.

Pokreće ga snažan 321 ccm agregat s dva redna cilindra i laganim ramom. Svaku vožnju ćete iščekivati s nestrpljenjem. Yamaha MT-03. Dođite i prigrlite tamu.

Detalji

 • A2 kategorija s dinamičnim MT nasleđem
 • Agregat baziran na YZF-R3, hlađen vodom i s dva redna cilindra
 • Lagan i kompaktni ram izveden od YZF-R3
 • Duga oscilujuća ruka i monocross vešanje
 • Dinamičan dizajn s položajem prema napred
 • Ogoljen izgled s prepoznatljivim MT stilom
 • Aluminijumski kotači s 10 krakova i zadnjom gumom od 140 mm
 • Visina sedišta od 780 mm za lako dohvaćanje tla
 • Multifunkcionalni ekran s analognim prikazom o/min
 • Prednji disk od 298 mm i zadnji disk od 220 mm s ABS sistemom
 • LED poziciona svetla i LED zadnja svetla
 • Kompaktan i uzak zadnji kraj

Karakteristike

Ergonomske postavke upravljač/sedište/oslonci za noge, oblikovane su za uspravan položaj vožnje zbog čega je ovaj model jedan od najudobnijih i najsvestranijih motocikala u svojoj klasi. Kompaktni zadnji kraj služi kao kontrast koncentraciji oklopa i mase na prednjem delu kako bi ostavio utisak agresivne mase s istaknutim prednjim delom.

Ovaj lagani motocikl pokreće agregat od 321 ccm s dva redna cilindra koji je razvijen na temelju modela YZF-R3. Opremljen je laganim kovanim klipovima i kaljenim klipnjačama; ovaj kompaktan i lagani agregat isporučuje veliki obrtni moment u režimu srednjih i visokih o/min za prijatnu vožnju u svim uslovima.

Napravljen od 35 mm čeličnih cevi sa široko razmaknutim gornjim prečkama, kompaktni ram modela MT-03 prihvaća agregat u četiri tačke kako bi stvorio snažnu i laganu strukturu. Za stabilnost na pravcu, ram preuzet s modela YZF-R3 koristi dugu i simetričnu oscilujuću ruku od 573 mm koja je direktno postavljena na monocross amortizer.

Za optimalan odnos snage i čvrstoće, model MT-03 je opremljen laganim 17-inčnim aluminijumskim naplatcima s 10 krakova koji doprinose smanjenju neogibljene mase za odzivan rad vešanja uz lagano i okretno upravljanje. Razvijeni na temelju modela YZF-R3, navedeni naplatci opremljeni su prednjom gumom u dimenziji 110/70-17 i zadnjom gumom u dimenziji 140/70-127.

Kompaktni cevasti ram oblikovan je za jednostavno upravljanje i odličnu kontrolu. Za dobar pristup tlu sedište vozača je postavljeno na 780 mm visine dok sedište za saputnika karakterišu i aluminijumske drške za dodatnu udobnost u vožnji.

Moderna instrument tabla s više funkcija sadrži ekran s jednostavnim prikazom i analognim prikazom o/min na levoj strani uz digitalni merač brzine na desnoj strani, odmah pored indikatora stepena prenosa. Sveobuhvatni ekran sadrži i merač goriva, merač temperature rashladne tečnosti, sat i dva merača puta uz indikator za zamenu ulja.

Za snažno zaustavljanje uz odličan osećaj na ručici kočnice, MT-03 je opremljen prednjim plivajućim diskom od 298 mm s 2-klipnom čeljusti, dok je pozadi smešten 220 mm disk s 1-klipnom čeljusti. ABS dolazi kao deo standardne opreme. Ovaj lagan i okretan model možete voziti sa sigurnošću.

Minimalističko prednje svetlo sastoji se od LED pozicionih svetala, a LED zadnje svetlo doprinosi kompaktnom zadnjem delu uz moderan i sportski izgled. Ova svetla ne samo da troše manje električne energije već su i jednostavna za održavanje uz produžen vek trajanja.

Boje

MT-03

We took the latest engine and chassis technology and created the light and versatile MT-03 that comes with the same dynamic mass forward styling as our bigger MT models.

MT-03
360° quick view
0%

  Tehnički podaci

  • Motor
   Engine type
   liquid-cooled, 4-stroke, DOHC, 4-valves
   Displacement
   321 cm³
   Bore x stroke
   68.0 mm x 44.1 mm
   Compression ratio
   11.2 : 1
   Maximum power
   30.9kW (42.0PS) @ 10750 rpm
   Maximum Torque
   29.6Nm 3.0kgf+m) @ 9000 rpm
   Lubrication system
   Wet sump
   Clutch Type
   Wet, Multiple Disc
   Ignition system
   TCI
   Starter system
   Electric
   Transmission system
   Constant Mesh, 6-speed
   Final transmission
   Chain
   Fuel consumption
   3.81l/100km
   CO2 emission
   89g/km
  • Šasija
   Frame
   Diamond
   Front travel
   130 mm
   Caster Angle
   25º
   Trail
   95mm
   Front suspension system
   Telescopic forks, Ø41.0 mminner tube
   Rear suspension system
   Swingarm
   Rear Travel
   125 mm
   Front brake
   Hydraulic single disc, Ø298 mm
   Rear brake
   Hydraulic single disc, Ø220 mm
   Front tyre
   110/70-17M/C (54H) Tubeless
   Rear tyre
   140/70-17M/C (66H) Tubeless
   Remark
   EU4 compliant
  • Dimenzije
   Overall length
   2090 mm
   Overall width
   745 mm
   Overall height
   1035 mm
   Seat height
   780 mm
   Wheel base
   1380 mm
   Minimum ground clearance
   160 mm
   Wet weight (including full oil and fuel tank)
   168 kg
   Fuel tank capacity
   14L
   Oil tank capacity
   2.40L

  Uvek nosite kacigu, zaštitu za oči i zaštitnu odeću. Yamaha preporučuje sigurnu vožnju i poštivanje drugih vozača. Fotografije prikazane u ovoj brošuri prikazuju profesionalne vozače u kontrolisanim uslovima. Specifikacije Yamaha proizvoda predmet su promene bez prethodne najave i mogu se razlikovati u skladu sa zahtevima i uslovima. Za više informacija obratite se svom Yamaha trgovcu.

  Svoje kreacije ponesi sa sobom

  Sastavi Yamaha motocikl koji ti najviše odgovara u zadivljujućem 3D prikazu u 360 stepeni. Odaberi model, dodaj opcije – i pogledaj sebi prilagođenu konfiguraciju motocikla koja je oživela pred tvojim očima!

  Free WordPress Themes, Free Android Games