Prigrlite tamu

Nadahnut Yamahinim većim Hyper Naked modelima, agresivni novi izgled više nego ikad naginje ostalim MT modelima. Specifično novo prednje svetlo, nova USD viljuška i ponovo dizajniran široki rezervoar za gorivo naglašavaju dinamičan izgled MT serije koji ga čini vrhunskom motociklom klase 300!

Ali ono što zaista čini ovaj lagani Hyper Naked model tako privlačnim i poželjnim jeste činjenica da je izrađen s čistim DNK serije MT, što znači da je svaka vožnja uzbudljivo iskustvo koje izaziva zavisnost. Želećete izaći i voziti se kad god možete. Zato što ovaj motocikl jednostavno voli da ga vozite.

Detalji

 • Sofisticirani 2-cilindrični agregat zapremnine 249ccm, velikog obrtnog momenta
 • Nakošena dvostruka pozicijska svetla, LED prednje svetlo
 • Agresivan dizajn sledeće generacije MT serije
 • USD prednja viljuška od 37 mm
 • Tehnološki napredni LCD instrumenti
 • Lagani LED pokazivači smera
 • Dinamičan dizajn s položajem prema napred
 • Ergonomski i okretan položaj vozača
 • Kvalitet i izgled dostojan MT modela
 • Duga zadnja viljuška s novim postavkama ogibljenja
 • Lagani ram u obliku dijamanta

Karakteristike

Dinamična sledeća generacija MT-03 sa nakošenim dvostrukim prednjim pozicionim svetlima koja naglašavaju njegov agresivan izgled velikog motocikla. A za izvrsnu vidljivost toekom noći tu je snažno novo centralno prednje LED svetlo koje probija tamu kako bi osvetlilo put pred sobom.

Kako bi se ovaj vrhunski Hyper Naked model uskladio s radikalnim novim izgledom i vodećim specifikacijama u klasi, Yamaha ga je opremila najmodernijim LCD instrumentima.

Dinamični novi izgled modela MT-03 izražen je novim LED pokazivačima smera koji savršeno upotpunjuju agresivan izgled motocikla.

Uopšte nema sumnje da je novi MT-03 ravnopravan član Yamahine legendarne serije Hyper Naked modela. Svojim agresivnim i novim dizajnom prednjeg svetla, kao i novim usisnicima vazduha i rezervoarem za gorivo, MT-03 vam pruža priliku da postanete istinski gospodar obretnog momenta i osetite najdinamičniju vožnju u klasi A2 kategorije.

Ozbiljna svojstva velikog motocikla naglašena su na modelu MT-03 dodavanjem potpuno novie USD prednje viljuške. Opremljen teleskopskim cevima od 37 mm i trouglom volana od livenog aluminijuma, novi prednji kraj osigurava izuzetna svojstva motocikla i pruža pouzdanu i besprekornu vožnju tokom kočenja, ubrzanja i skretanja.

Čim se nađete na sledećoj generaciji modela MT-03, cenićete njegova izuzetna ukupna svojstva, kao i prirodan uspravan položaj vozača i osećaj kvaliteta. Trougao upravljača od livenog aluminijuma i LCD instrumenti vrlo brzo daju do znanja kako je ovo jedan od najpoželjnijih modela A2 kategorije jedinstvenog izgleda i utiska velikog motocikla.

MT-03 je opremljen dugom asimetričnom zadnjom viljuškom od 573 mm koja osigurava stabilnost vožnje tokom kočenja, skretanja i ubrzavanja – a za još bolji kvalitet vožnje zadnji amortizer ima nove postavke predopterećenja i prigušenja.

Ergonomske postavke upravljač/sedište/oslonci za noge, oblikovane su za uspravan položaj vožnje zbog čega je ovaj model jedan od najudobnijih i najsvestranijih motocikala u svojoj klasi. Kompaktni zadnji kraj služi kao kontrast koncentraciji oklopa i mase na prednjem delu kako bi ostavio utisak agresivne mase s istaknutim prednjim delom.

Svojim kompaktnim ramom i niskim sedištem visine 780 mm, MT-03 uživanje je voziti nezavisno želite li pobeći od saobraćajne gužve ili juriti otvorenim putem. Širi gornji deo i posebno oblikovano područje za kolena, preoblikovani poklopac rezervoara za gorivo i povišeni upravljač pružaju okretan i ergonomski položaj vozača.

Kompaktni cevasti ram oblika dijamanta kombinuje malu težinu s ogromnom snagom kako bi vam olakšao upravljivost i okretnost u saobraćaju. A uz USD viljušku i nove postavke zadnjeg amortizera, MT-03 spreman je za krivine i podizanje vašeg adrenalina!

Ovaj lagani motocikl pokreće agregat od 321 ccm s dva redna cilindra koji je razvijen na temelju modela YZF-R3. Opremljen je laganim kovanim klipovima i kaljenim klipnjačama; ovaj kompaktan i lagani agregat isporučuje veliki obrtni moment u režimu srednjih i visokih o/min za prijatnu vožnju u svim uslovima.

Boje

MT-03

Zahvaljujući "naked" konstrukciji, agilnosti i uzbudljivim performansama agregata s mnoštvom obrtnog momenta, Yamahini Hyper Naked modeli agresivnog su izgleda i uzbudljivi za vožnju. Snažnim novim stilom i tehnologijom usmerenom na performanse, sledeća generacija modela MT-03 objedinjuje status velikog motocikla zajedno sa malom težinom i svestranošću.

MT-03
360° brzi pregled
0%

  Tehnički Podaci

  Download Brošure
  • Motor
   Engine type
   liquid-cooled, 4-stroke, DOHC, 4-valves
   Displacement
   321 cm³
   Bore x stroke
   68.0 mm x 44.1 mm
   Compression ratio
   11.2 : 1
   Maximum power
   30.9kW (42.0PS) @ 10750 rpm
   Maximum torque
   29.6Nm 3.0kgf+m) @ 9000 rpm
   Lubrication system
   Wet sump
   Clutch type
   Wet, Multiple Disc
   Ignition system
   TCI
   Starter system
   Electric
   Transmission system
   Constant Mesh, 6-speed
   Final transmission
   Chain
   Fuel consumption
   3.81l/100km
   CO2 emission
   89g/km
  • Šasija
   Frame
   Diamond
   Caster angle
   25º
   Trail
   95mm
   Front suspension system
   Telescopic forks, Ø37.0 mminner tube
   Rear suspension system
   Swingarm
   Front travel
   130 mm
   Rear travel
   125 mm
   Front brake
   Hydraulic single disc, Ø298 mm
   Rear brake
   Hydraulic single disc, Ø220 mm
   Front tyre
   110/70-17M/C (54H) Tubeless
   Rear tyre
   140/70-17M/C (66H) Tubeless
   Remark
   EU4 compliant
  • Dimenzije
   Overall length
   2090 mm
   Overall width
   745 mm
   Overall height
   1035 mm
   Seat height
   780 mm
   Wheel base
   1380 mm
   Minimum ground clearance
   160 mm
   Wet weight (including full oil and fuel tank)
   168 kg
   Fuel tank capacity
   14L
   Oil tank capacity
   2.40L

  Uvek nosite kacigu, zaštitu za oči i zaštitnu odeću. Yamaha preporučuje sigurnu vožnju i poštivanje drugih vozača. Fotografije prikazane u ovoj brošuri prikazuju profesionalne vozače u kontrolisanim uslovima. Specifikacije Yamaha proizvoda predmet su promene bez prethodne najave i mogu se razlikovati u skladu sa zahtevima i uslovima. Za više informacija obratite se svom Yamaha trgovcu.

  Svoje kreacije ponesi sa sobom

  Sastavi Yamaha motocikl koji ti najviše odgovara u zadivljujućem 3D prikazu u 360 stepeni. Odaberi model, dodaj opcije – i pogledaj sebi prilagođenu konfiguraciju motocikla koja je oživela pred tvojim očima!