Motopassion 2019

Firma Plattner d.o.o. ovlašteni diler kompletnog programa japanske marke Yamaha, na manifestaciji Motopassion tradicionalno nastupa sa velikim brojem modela i noviteta, a pod izmenjenim imenom. Umesto dosadašnjeg naziva Yamaha Plattner, pod imenom Plattner Motors nalazi se deo firme Plattner d.o.o. koja je ovlašteni diler kompletnog Yamaha programa, vrhunskih Akrapovič izduvnih sistema, a od nedavno i ekskluzvni uvoznik Dainese i AGV opreme za Srbiju.

Ni ove godine posetioci ove manifestacije koja se održava od 22. do 31. marta neće biti uskraćeni, pa će među 18 eksponata biti čak četiri premijere. Jedan od najprodavanijih maksi skutera u svetu i najprodavaniji u Srbiji Yamaha X-Max, publici će biti predstavljen u dve najnovije verzije X – Max 300 Iron i X – Max 400 Iron, koje su svoje svetske premijere imali na salonu u Milanu krajem 2018. Novitet za 2019. je i nova verzija sportiste za vozače koji tek ulaze u adrenalinski svet na dva točka, model YZF-R 125, a svakako velika atrakcija na štandu firme Plattner biće Yamaha Niken GT. Pored toga što će ovaj revolucionarni model sa tri točka i agregatom od 900 cm³ po prvi put moći da vide u Srbiji, posetioci Motopassion će ga upoznati u najnovijoj GT evoluciji. Dovoljno je napomenuti da je Yamaha uzdrmala ceo motociklistički svet prvim motociklom na tri točka, koji svojom jedinstvenom konstrukcijom donosi brojne prednosti, kako iz ugla uživanja u vožnji, tako i brojnih bezbednostnih aspekata. Plattner Motors je uvoznik i autorizovani distributer vrhunskih Akrapovič izduvnih sistema. Na Motopassion 2019. posetiocima će predstaviti program ove čuvene marke, kako za skutere i motocikle Yamaha, tako i dvotočkaše drugih marki.

Pored brojnih modela motocikala i skutera, Plattner Motors će na Motopassion 2019. ponuditi program Dainese i AGV opreme i kaciga, koji svojim beskompromisnim kvalitetom i bezbednošću koje donose motociklistima već decenijama osvajaju motociklistički svet. Plattner Motors će na svom štandu ponuditi bogat izbor muških i ženskih modela u širokom dijapazonu nivoa zaštite i cena, pa će svaki motociklista moći da napravi izbor prema sopstvenoj želji i mogućnostima. Motopassion 2019. se održava na Beogradskom sajmu od 22. do 31. marta.