Poštovani klijenti, posetite nas u našim salonima gde ćemo kreirati najbolju ponudu za Vas!

Kontakt telefon: 011 7777 666 ili popunite kontakt formu pri dnu stranice i mi ćemo pozvati Vas. Hvala na poverenju!
Prodajno servisni centar Beograd
Vojislava Nanovića 27, 
Beograd (uz autoput)
3S CONCEPT
Prodajno servisni centar Novi Beograd
Arsenija Čarnojevića 95b,
Novi Beograd (uz autoput)
MOTOSHOP
Prodajno servisni centar Novi Sad
Novosadski Put 67,
Veternik - Novi Sad
3S CONCEPT
Radno vreme:
ponedeljak-petak: 09:00-17:00h
subota: 10:00-13.00h
nedelja: neradni dan

Kliknite da pročitate često postavljenja pitanja o motorima, finansiranju, servisu i delovima, i možda ćete naći odgovor koji će vam pomoći

Motori

Koja je cena motora? – Cene svih aktuelnih modela su navedene u cenovniku na vebsajtu www.yamaha-srbija.rs u rubrici “Cenovnici“.

Da li je dostupan određeni model ili boja? – Potrebno je pozvati 011 7777 666 i odabrati broj 1 za prodaju.

Koja je maksimalna brzina motora? – Nezahvalno je tvrditi maksimalnu brzinu motora, predlažemo da pronađete informaciju u nekom testu ili blogu.

Koliko troši? – Za moto program potrošnja je navedena na svakoj stranici modela, dok za nautiku nije zahvalno tvrditi potrošnju i predlažemo da pronađete informaciju u nekom testu ili blogu.

Koja je razlika specijalne verzije? – Na stranici modela specijalne verzije je naglašeno šta specijalna verzija podrazumeva od dodatne opreme.

Koliki je depozit? – Za motore potrebno je dostaviti 10%, a za sve ostalo 50% iznosa maloprodajne cene kao depozit.

Koliko košta dostava? – Cena dostave je po dogovoru prilikom kupovine motora.

Da li mogu da uradim staro-za-novo? – Potrebno je poslati informacije (broj šasije i kilometražu) i slike (prva stranica servisne knjižice i slike motora) na motors@plattner.rs s naslovom “Zahtev za staro-za-novo”.

Da li mogu dobiti COC obrazac? – Potrebno je poslati broj šasije i kontakt klijenta na motors@plattner.rs s naslovom “Zahtev za COC obrazac”.

Da li mogu dobiti potvrdu o brzini? – Potrebno je poslati broj šasije i kontakt klijenta na motors@plattner.rs s naslovom “Zahtev za potvrdu o brzini”.

Da li moj motor može da se registruje? – Potrebno je poslati broj šasije i kontakt klijenta na motors@plattner.rs s naslovom “Informacije o registraciji”.

Na koliko se pumpaju gume? – Na motorima, uglavnom u prednjoj gumi treba da je 2.3, a zadnjoj 2.1 bar, ali predlažemo da pogledate preporuku proizvođača.

Pojavila se greška na displeju, šta da radim? – Potrebno je pozvati podršku na 064 822 92 50.

Izgubio sam daljinski, šta da radim? – Potrebno je pozvati podršku na 064 822 92 50.

Finansiranje

Da li mogu dobiti kredit? – Osnovne informacije se mogu pronaći na vebsajtu www.yamaha-srbija.rs/beskamatni-kredit/, a za više informacija potrebno je pozvati 064 822 92 52

Servis

Na koliko kilometara se rade servisi? – Prvi servis na motorima se uglavnom radi na 1.000km, a svaki sledeći na 5.000km ili jednom godišnje (šta se prvo desi), a na vanbrodskim na 20h, svaki sledeći na 100h ili jednom godišnje.

Šta obuhvata redovan servis? – Redovan servis obuhvata kompletan pregled motora s kačenjem na dijagnostiku prema fabričkoj checklisti, a uz obavezno menjanja filtera i ulja.

Kolika je cena radnog sata u servisu? – Cena radnog sata u ovlaštenom Yamaha servisu u Srbiji je 4.200 RSD.

Gde se nalazite? – Beograd (Maksima Gorkog 153), Novi Beograd (Bulevar Arsenija Čarnojevića 95b), Novi Sad (Novosadski put 67).

Da li možete proveriti istoriju servisa? – Potrebno je poslati broj šasije i kontakt klijenta na motors@plattner.rs s naslovom “Informacije o servisnoj istoriji”.

Koliko ulja se sipa u motor? – Količina ulja u motoru zavisi od modela i možete pronaći u servis manualu.

Upalila se lampica za ulje, šta da radim? – Potrebno je dovesti motor u servis.

Motor ne reaguje, da li može neko da dođe? – Potrebno je pozvati podršku na 064 822 92 50.

Delovi

Koja je cena određenog dela? – Potrebno je popuniti online formu na vebsajtu www.yamaha-srbija.rs/porucite-deo/

Da li su delovi u boji motora? – Ukoliko se poruče tačni delovi, stižu u boji motora.

Koje su dimenzije i karakteristike delova? – Potrebno je popuniti online formu na vebsajtu www.yamaha-srbija.rs/porucite-deo/

Koji akumulator se stavlja u određeni motor? – Potrebno je popuniti online formu na vebsajtu www.yamaha-srbija.rs/porucite-deo/
Poštovani klijenti, možete ostaviti Vaš kontakt s kratkom porukom za čega ste zainteresovani i kada želite da Vas pozovemo.

Kroz ovu formu možete nam napisati i Vaše komentare ili kritike.

BUDITE INFORMISANI

Copyright © 2022 Plattner d.o.o. | Ovlašteni diler za prodaju motocikala i drugih proizvoda marke Yamaha, rezervnih delova i servisnih usluga na teritoriji Srbije
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram