Još Drive-By-Wire modela stiže na vodu

Yamaha predstavila Drive-By-Wire kontrolu za nove F150 i F175 modele.

Yamaha Drive-by-Wire modeli su sada dostupni u rasponu snaga od 150 KS do 350 KS.

Kada ste lider u razvoju i proizvodnji najnaprednijih vanbrodskih motora na svetu – i svojim kupcima nudite najširu i najidealniju paletu modela, sa ekološki čistom, glatkom, ekonomičnom 4-taktnom vanbrodskom snagom koja odgovara primeni u svim mogućim uslovima, šta je sledeće što možete ponuditi? Još više digitalne preciznosti.

Mi u Yamahi kontinuirano testiramo najnoviju tehnologiju u kontrolisanim uslovima i na moru i veoma smo uvereni u pouzdanost, snagu i izuzetnu preciznost DBW (Drive-by-Wire) sistema koji predstavljamo oduševljenim kupcima širom sveta.

DBW (Drive-by-Wire) sistem se već odlično pokazao na našim najvećim i najsnažnijim modelima a sada je dostupan i u dva najprodavanija i visoko cenjena modela u Yamahinoj istoriji vanbrodskih motora, modelima F150 i F175.

Impresivna priča o tome kako će DBW sistem podići nivo uživanja vlasnicima ovih motora počinje sa još tišim i preciznijm prebacivanjem, izvanrednom dodatnom uglađenošću i jednostavnošću korištenja u pogledu kontrole i upravljanja brodom. Puna kompatibilnost sa Yamahinim jedinstvenim Digital Network Sistemom donosi dostupnost impresivnog niza drugih upravljačkih funkcija i opcija, uključujući široku paletu jasnih, lako čitljivih digitalnih instrumenata (6Y8/6YC/6Y9 i novog CL7, sa 7″ kolor ekranom) kao i ekskluzivni Y-COP sigurnosni imobilajzer. Na kraju krajeva “miran san” je prednost koju svaki vlasnik vanbrodskog motora zna da ceni.

Još jedna atraktivna prednost Digital Network Sistema je dostupnost sistem VTS (Variable Trolling Speed). Ovaj korisni sistem ne samo da pruža nižu brzinu praznog hoda, već omogućuje jednostavnu kontrolu brzine broda u koracima od 50 rpm (od 650 do 900) – idealno za ribolov ili za ostajanje u okviru ograničenja brzine plovnih puteva ili marina.

Praktičnost i jednostavnost montaže značajne su prednosti digitalnog sistema a novi modeli donose još snažniji alternator od 50A koji ima dovoljno snage u rezervi kako bi zadovoljio sve veće zahteve moderne elektronike.

Modeli F150 i F175 DBW se uskoro očekuju u prodaji a za detaljne informacije molimo vas da se obratite na tel: 011-65-579-80, 011-65-579-71 ili 0666-YAMAHA

[wpaios]