Mala potrošnja goriva, višestruke mogućnosti

Ono što tu ekonomičnu gradsku jurilicu čini tako ugodnom za vožnju njeno je kompaktno telo i ultralagana konstrukcija. Dodatne performanse uz smanjenu potrošnju goriva D’elight ostvaruje iz našeg vazduhom hlađenog motora Blue Core od 125 ccm.

Nisko sedište i prostrana unutrašnjost omogućuju opušten položaj u vožnji. Ima i dovoljno mesta za smeštanje integralne kacige ili prevoz torbe za posao ili male torbe za vikend. A svojim urbanim stilom i suptilnim evropskim dizajnom D’elight kombinuje vrhunski kvalitet s vrednostima vodećim u toj klasi.

Detalji

 • Elegantno vozilo za gradsku vožnju koje se isplati kupiti
 • Sleek and agile urban body design
 • Mala ukupna težina od samo 99 kg
 • Powerful and efficient 125cc Blue Core engine
 • Excellent fuel consumption
 • Underseat storage for a full-face helmet and more
 • Prednji točak od 12 inča i zadnji od 10 inča
 • Prostrano područje kokpita s mnogo mesta za dve osobe
 • Prednja disk-kočnica i zadnja doboš kočnica s UBS-om
 • Široka paleta originalne dodatne opreme Genuine Yamaha

Karakteristike

Svojim uglađenim i kompaktnim oklopom D’elight će se svideti svakome ko zna ceniti stil. Crna rešetka V-oblika i integralni pokazivači smera pridonose prefinjenom izgledu, a kvalitetan oklop i atraktivne linije dodatno naglašavaju vrhunski utisak ovog pristupačnog skutera.

Kompaktna šasija modela D’elight dizajnirana je za izuzetno udoban i prostran sedeći položaj za vozača i suvozača. Dugačko sedište visoko je samo 785 mm, čime je omogućeno lako spuštanje nogu na tlo, a velika i ravna ploča za noge omogućuje vam da zauzmete najudobniji položaj za vožnju.

D’elight je kombinacija izuzetno pristupačne kupovne cene i vrhunskih specifikacija, uključujući prednju disk-kočnicu od 180 mm i zadnju doboš kočnicu za obilje zaustavne snage. Unified Braking System (UBS) automatski uravnotežuje vozačevo upravljanje kočnicama kako bi omogućio glatkije kočenje.

Kako bismo vam garantovali udobnu vožnju uz jednostavno upravljanje i odlično držanje na putu, opremili smo D’elight 12-inčnim prednjim i 10-inčnim zadnjim točkom. Ti lagani točkovi od livenog aluminijuma sa 6 prečaka opremljeni su posebno dizajniranim gumama koje postižu dobro prianjanje uz visoku ekonomičnost goriva.

Prilikom vožnje zakrčenim gradskim ulicama D’elight će vas oduševiti svojom okretnošću i jednostavnim upravljanjem uz koje svaka vožnja postaje uživanje. Teška samo 99 kg, ta je kompaktna jurilica za svakodnevnu gradsku vožnju tako jednostavna za upravljanje, a uzak oklop i mala težina znače i mnogo lakše pronalaženje prostora za parkiranje.

Svaki put kada okrenete gas na skuteru D’elight osetićete stvarne prednosti tehnologije agregata Blue Core. Uz niz posebnih osobina koje smanjuju gubitak snage i povećavaju efikasnost, vazduhom hlađeni motor od 125 ccm pruža živahne performanse zajedno s odličnom potrošnjom goriva za svakodnevnu gradsku vožnju.

D’elight je velik po svojoj praktičnosti i upotrebljivosti, a u prostrano 36-litarsko spremište ispod udobnog dvostrukog sedišta stane jedna integralna kaciga ili torba za posao ili vrećica za kupovinu. Na štitnike za noge ispred vozača za dodatnu praktičnost je postavljena kuka sa stezaljkom koja je idealna za male vrećice za kupovinu.

Boje

D'elight

D’elight je razvijen da pruži još pristupačniji prevoz većoj populaciji gradskih i prigradskih vozača koji traže jednostavno i zabavno svakodnevno prevozno sredstvo.

D'elight
360° brzi pregled
0%

  Tehnički Podaci

  Download Brošure (PDF)
  • Motor
   Tip agregata
   Jednocilindričan, zračno hlađenje, 4-takta, SOHC, 2 ventila
   Zapremina
   125cc
   Provrt x hod
   52.4 mm x 57.9 mm
   Omjer kompresije
   11.0 : 1
   Maksimalna snaga
   6.2 kW @ 6,750 okr/min
   Maksimalan okretni moment
   9.8 Nm @ 5,250 okr/min
   Sustav podmazivanja
   Mokri karter
   Napajanje gorivom
   Ubrizgavanje goriva
   Sustav paljenja
   TCI
   Sustav pokretanja
   Električno
   Sustav prijenosa
   Automatski s V-remenom
  • Šasija
   Sustav ovjesa sprijeda
   Teleskopske vilice
   Hod ovjesa sprijeda
   81 mm
   Sustav ovjesa straga
   Njihajuča ruka
   Hod ovjesa straga
   68 mm
   Prednja kočnica
   Hidraulični disk, Ø180 mm
   Stražnja kočnica
   bubanj, Ø152 mm
   Prednja guma
   90/90-12
   Stražnja guma
   100/90-10
  • Dimenzije
   Ukupna dužina
   1,805 mm
   Ukupna širina
   685 mm
   Ukupna visina
   1,145 mm
   Visina sjedala
   800 mm
   Međuosovinski razmak
   1,275 mm
   Minimalna udaljenost od tla
   125 mm
   Ukupna težina
   99kg
   Kapacitet spremnika goriva
   5.5L

  Uvek nosite kacigu, zaštitu za oči i zaštitnu odeću. Yamaha preporučuje sigurnu vožnju i poštivanje drugih vozača. Fotografije prikazane u ovoj brošuri prikazuju profesionalne vozače u kontrolisanim uslovima. Specifikacije Yamaha proizvoda predmet su promene bez prethodne najave i mogu se razlikovati u skladu sa zahtevima i uslovima. Za više informacija obratite se svom Yamaha trgovcu.

  Svoje kreacije ponesi sa sobom

  Sastavi Yamaha motocikl koji ti najviše odgovara u zadivljujućem 3D prikazu u 360 stepeni. Odaberi model, dodaj opcije – i pogledaj sebi prilagođenu konfiguraciju motocikla koja je oživela pred tvojim očima!