Dainese Srbija

INSPIRISAN LJUDIMA

Dainese je posvećen proizvodnji najdelotvornijih sigurnosnih rešenja u svakoj sferi gde sportisti neprestano guraju ljudsko telo i um da nadmaše svoje prethodne rezultate. Od naših motociklističkih trkača do alpskog skijanja, brdskog biciklizma, takmičarskog jedrenja i svemira. Naša najnovija dostignuća u istoriji inovacija su prvi ultra-brzi sistem vazdušnih jastuka i jakni za motociklističke trke i upotrebu na putu koji ne zahtevaju senzore postavljene na vozilu, prvo odelo za jedrenje za jedriličarske jahte koje kombinuje flotaciju, zaštitne i komunikacijske funkcije u jednom rešenju, i simulacijsko odelo za gravitacijsko opterećenje za Međunarodnu svemirsku stanicu. Kao i sve naše inovacije, one su razvijene u bliskoj saradnji sa svojim pionirskim korisnicima, dizajnirane oko njihovih potreba da u potpunosti podrže njihova dostignuća. Ili – da kažemo drugačije – oni su inspirisani ljudima.  

Pogledajte neke od najprodavanijih proizvoda...

Ista D-air® tehnologija korištena u MotoGP™ takmičenjima, sada dostupna svima.

Smart Jacket nudi zaštitu najnaprednije Dainese D-air® tehnologije vazdušnog jastuka koja se koristi u MotoGP ™, ugrađenu u svestranom prsluku koji odgovara svakom vozaču. Može se nositi preko ili ispod bilo koje druge jakne ili odeće i ne zahteva vezu sa motorom. Osim toga, prozračan je i lako se sklapa. Kombinuje svu snagu najnovije generacije Dainese D-air® i pogodnost komada odeće višestruke upotrebe.

Dainese Air Frame D1 jakna

sadrži sve neophodne karakteristike letnje trkačke jakne, ali sa udobnošću i završnom obradom koju samo Dainese može da garantuje.

Air Crono 2 Tex Jakna

Jakna sa najboljim sistemom ventilacije i sertifikovanom zaštitom.
Laka, sportska letnja jakna za prijatne vožnje po vrelim letnjim danima.

Street Darker perforina jakna

Na granici između gradske i sportske jakne, jedinstvana Street Darker perforirana jakna za uličnu vožnju, napravljena je od ultra meke i perforirane Tresoft kože.

Tempest 2 D-DRY® Jakna

Tempest 2 D-DRY® je dvoslojna vodootporna jakna, idelana za uživanje na svakom putu i po svim vremenskim uslovima.
Zahvaljujući D-DRY® 20.000mm vodootpornoj membrani i skidajućoj termalnoj jakni, praktičnost i udobnost su zagarantovani u hladnim i kišnim uslovima.
Unutrašnja jakna se može nositi odvojeno, i greje vozača takođe i kada nije na motoru.

ESTREMA AIR TEX JAKNA

Dainese Estrema Air tekstilna jakna dizajnirana, stilizovana i proizvedena kao najbolje kožne moto jakne. Rezultat je prozračna tekstilna sportska jakna koja može pobediti toplotu. Visokootporan mrežasti materijal (mesh) za teške uslove propušta vazduh dok se Mugello tkanina rasteže i diše.

LAGUNA SECA 3 D-DRY®

D-Core jakna Dainese Laguna Seca 3 D-Dry® je sportska, a ipak prigušena jakna sa klasičnim linijama.
Demon logo na grudima čini najnoviju Laguna Seca D-Dry® jaknu nepogrešivo Dainese. Visokootporna Cordura® tkanina otporna je na abraziju. D-Core hidroizolacija sprečava i štiti od hladnoće i kiše, a da i dalje dopušta da jakna diše.

BORA AIR TEX JAKNA

Tekstilna jakna, ventilaciona i zaštitna, jedinstvenog i prepoznatljivog stila.
Dainese predstavlja inovativno stilizovanu jaknu iz serije tex sportskih jakni. Rođena iz novog dizajnerskog koncepta, izdvojena od ostalih Dainese proizvoda, ova jakna je dizajnirana za mlade vozače koji traže visokokvalitetan odevni predmet, koji je idealan i za vožnju po toplom vremenu.

DAINESE MIG C2

Unisex moto rukavice Dainese Mig C2 napravljene kombinovanjem kravlje kože i prozračne mrežaste tkanine čine ove sertifikovane, letnje ventilacione rukavice otpornim i prijatnim za vožnju.
Udobne i lagane MIG C2 rukavice dizajnirane su za vozače koji uživaju u vožnji svojim motorima u toplim i sunčanim letnjim danima.

Dainese Srbija
webshop
Dainese Srbija
dainese.com