NAJBOLJI NA SVETU

KOMUNIKACIONI SISTEM ZA MOTOCIKLISTE

Kompanija Cardo je lider na tržištu komunikacija, od 2003.god. proizvodi Bluetooth uređaje za mobilne telefone sa jedinstvenom tehnologijom za poništavanje šumova i kristalno jasnim kvalitetom zvuka.
Danas su proizvodi Cardo za komunikaciju motorciklista za klasu ispred konkurencije. 100% vodootporni, koriste naprednu DMC tehnologiju za povezivanje velikog broja vozača a sve komande se obavljaju bez upotrebe ruku – glasom. Za jasnoću zvuka se brinu napredni algoritam za prepoznavanje ljudskog glasa i neutralisanje svih šumova i vetra, kao i velike, super kvalitetne JBL slušalice.

THE CARDO DIFFERENCE

dmc

DYNAMIC MESH COMMUNICATIONS

Interfon sledeće generacije koji vožnju čini jednostavnom. Jednom podesite interfonsku grupu i zaboravite na nju. Za ostalo će se pobrinuti naša dokazana na terenu Dinamic Mesh (DMC) tehnologija.

waterproof

WATERPROOF

Bez obzira na to šta dospe na nju, vaša vodonepropusna jedinica će izdržati i održati vas povezanim. Kiša, sunce, blato, prašina ili sneg.

natural

NATURAL VOICE OPERATION

Pazite na put i ruke držite na kormanu. Samo recite “Hej Cardo” i recite šta želite, vaš CARDO uređaj će učiniti sve ostalo.

sound

SOUND BY JBL

Moćni zvučnici visoke definicije i posebno podešeni audio procesor pružaju zvučni doživljaj kao nijedan drugi.

PRONAĐI

SVOJ KOMUNIKATOR

PACKTALK BLACK

PACKTALK BOLD

PACKTALK SLIM

FREECOM 1+

FREECOM 2+

cardo
webshop
cardo
cardosystems.com