AGV K6

Najbolja kaciga za bilo koju upotrebu, napravljena tehnologijama razvijenim za MotoGP ™.

Konačno, udobna, svestrana i sigurna putna kaciga za bilo koju upotrebu, bilo koji motocikl i bilo kog vozača zahvaljujući istim naprednim materijalima i inovativnoj tehnologiji koji su pomogli svetskim prvacima na stazi da postignu maksimum u najekstremnijim uslovima.

Sve što vam je potrebno, sada je u kombinaciji sa svime što ste ikada želeli.

SIGURNOST

Zaštita koja
premašuje svako očekivanje

AGV K6 pruža sigurnost na nivou zaštite vozača svetskog prvenstva, i time omogućava potpunu slobodu i samopouzdanje koje je potrebno svakom vozaču da bi se upotpunosti iskazao bez obzira na situaciju. Vrhunska školjka od karbon-aramidnih vlakna i pet različitih gustina EPS-a nude istu zaštitu kakva se garantuje profesionalnim MotoGP ™ vozačima. Zaštitna sposobnost je 48% veća od one koja zahteva zakonodavstvo.
Sve to plus lakoća kao nijedna druga.

Svaki detalj je
dizajniran da zaštiti

Svaki deo K6 kacige je proučavan kako bi se osigurala zaštita vozača. Mehanizmi vizira izuzetno su mali tako da se površina bez EPS-a smanjuje na minimum, a površina prekrivena školjkom bude što veća. Profil kacige je dizajniran da umanji šanse za povredu ključne kosti u slučaju udara.
Izum AGV-a, sada je trkački svetski standard.

Ultravision: vidi više
bez obzira na situaciju

Ekskluzivni AGV Ultravision garantuje vodoravno vidno polje od 190 °, što znači bolja preglednost puta, krivina i prepreka, na vreme. Optički vizir klase 1 ima 100% Max Vision Pinlock 120 sistem protiv magle i debljine je do 4,3 mm. Micro-Lock sistem omogućava da se vizir otvori za protok vazduha, a da je i dalje čvrsto pričvršćen bez mogućnosti slučajnog otvaranja. Karakteristike visokog nivoa koje su dizajnirane kako bi povećale samopouzdanje potrebno za osvajanje svetskog prvenstva i koje su sada dostupne na kacigi za bilo koju upotrebu.

KOMFOR

Stavite je na glavu,
jedva ćete je osetiti

Tek 1,2 kilograma. Vrhunski materijali korišteni za školjku i inovativna tehnološka rešenja smanjuju težinu K6 na minimum, što je čini jednom od najlakših kaciga na svetu. To je najlakša kaciga ikad u svojoj kategoriji. Njena lakoća čini vožnju ugodnom i smanjuje umor tako da se možete uputiti i na najduža putovanja bez ometanja.
Jedino što ćete osetiti na glavi je potpuna udobnost.

Kvalitet unutrašnjosti
se zaista razlikuje

Unutrašnjost K6 je napravljena od odabranih materijala koje je razvio AGV kako bi zadovoljio potrebe MotoGP ™ vozača koji na stazi imaju najekstremnije uslove. Spoljna košuljica izrađena je od otporne na habanje, vodootporne tkanine koja ne propušta vodu čak i pri najtežim kišama. Unutrašnja obloga napravljena je od prozračne tkanine koja u rekordnom vremenu upija znoj, ostavljajući vaše lice suvim u svakom trenutku.

Perfektna ventilacija
bez obzira na kakav put krenete

Pet velikih ventilacionih otvora postavljeno je tamo gde je najveći protok vazduha, tako da možete podešavati ventilaciju i dobiti najviše pod bilo kojim uslovima. Centralni otvor za ventilaciju nalazi se na mestu maksimalnog protoka vazduha za ventilaciju unutar gornjeg dela kacige. Ergonomski oblik poklopaca ventilacije prilagođen je za upotrebu dok nosite rukavice. Vizir dolazi sa AGV Micro-Lock sistemom koji nudi još jednu tačku za ulazak vazduha, a da pritom uopšte ne utieče na zaštitnu sposobnost i sigurnost kacige.

PERFORMANSE

Seče vazduh bez otpora
aerodinamika koja se oseti

Aerodinamika ne pomaže samo postizanju boljeg vremena kruga. Zahvaljujući ekskluzivnom dizajnu svoje školjke i zadnjeg vazdušnog spojlera, K6 proseca vazduh i održava odličnu stabilnost čak i pri velikim brzinama. Ovo je prednost u pogledu performansi i udobnosti, kako pri sportskoj vožnji kroz krivine, tako i pri dugim vožnjama autoputem. Osetićete razliku u bilo kojoj situaciji.

Uvek u pravom položaju
za maksimalne performanse

K6 je dizajniran za optimalne performanse bez obzira na položaj vozača, bilo da je to udoban, za krstarenje i sportsko putovanje, napet za gradske ulice ispunjene saobraćajem ili sportski, pripijen uz rezervoar. Aerodinamične performanse K6 su izuzetne bez obzira na stil vožnje i u svakoj situaciji ispuniće potrebe svakog vozača.

Izbalansirana toliko
da se čini još lakša

Kao da rekord lakoće u kategoriji nije dovoljan, K6 je dizajnirana tako da bude izbalansirana i da ima neutralnu dinamičku težinu. Optimalna raspodela opterećenja znači da se osnovna težina kacige uopšte ne oseća na glavi. Kao da imate sve prednosti kacige bez umora od nošenja.

Udobnost koja vam je potrebna, performanse kakve ste oduvek želeli.

Plattner Motoshop - Novi Sad

Novosadski Put 67
Veternik – Novi Sad

021/21-000-74
021/21-000-75

Plattner Motoshop - Beograd

Maksima Gorkog 153
Beograd

011/65-579-80
011/65-579-71