Život je trka

Na okret gasa snažni 4-taktni agregat, usklađen s normom EU4, omogućuje snažno brzanje uz izuzetnu ekonomičnost. Cevasti ram i hidraulična viljuška omogućuju sportsko upravljanje i precizna skretanja – a snažne disk kočnice od 190 mm na laganim aluminijumskim točkovima s 5 prečki osiguravaju brzo i jednostavno zaustavljanje.

Opremljen supersportskim aerodinamičnim oklopom, ovo je sigurno najatraktivniji skuter od 50 ccm kojeg smo ikada napravili. Život je trka. Zato krenite, i pobedite.

Detalji

 • Vodom hlađeni 4-taktni agregat od 50 ccm, usklađen s normom EU4
 • Supersportski oklop po uzoru na seriju R
 • Cevasti ram za sportske performanse upravljanja
 • Prednje i zadnje 190 mm disk kočnice
 • Lagani liveni aluminijumski naplatci s 5 prečaka
 • Prostor ispod sedišta za integralnu kacigu
 • Napredna LCD instrument tabla
 • Uglađena hidraulična teleskopska prednja viljuška
 • Rezervoar za gorivo od 6 litara za veliki domet vožnje
 • Prostrana unutrašnjost za različite položaje u vožnji
 • Izuzetne celokupne specifikacije

Karakteristike

Ako tražite vrhunski 4-taktni paket, žustri Aerox 4 zaista je jedinstven. Sve je na ovom vrhunskom sportskom skuteru od 50 ccm izrađeno za uzbudljive performanse i supersportski stil. Krenuli ste na fakultet ili na plažu, ovo je najbolji način dolaska.

Ovaj vrhunski sportski skuter obiluje vrhunskim specifikacijama koje obuhvataju i lagane livene aluminijumske točkove s 5 prečaka koji nisu samo atraktivni – njihova mala težina omogućava efikasan rad ogibljenja. Široke gume pružaju mnogo prianjanja u krivinama – a veliki prednji i zadnji diskovi od 190 mm osiguravaju jake kočione performanse.

Ako želite oštro upravljanje i preciznost u krivinama, Aerox 4 je vaš izbor! Krutost i čvrstoću potrebnu za sportske performanse osigurava kompaktna šasija s laganim cevastim ramom. Točkovi od 13” i hidraulična teleskopska prednja viljuška Aerox 4 čine idealnim za savladavanje krivina.

Dakle, želite iskusiti sportski i uzbudljiv karakter Yamahine vrhunske 4-taktne mašine. To ne znači da trebate činiti ustupke po pitanju praktičnosti. Ispod sedišta je mesto za integralnu kacigu – a rezervoar za gorivo od 6 litara omogućuje vam brojne sate vožnje između dosipanja.

Yamaha je jedan od u svetu vodećih proizvođača vrhunskih motocikala – a oklop trkačkog stila skutera Aerox 4 nadahnut je našim neverovatnim YZF-R1. Zahvaljujući aerodinamičnom prednjem dielu oklopa i visoko postavljenom zadnjem kraju i zadnjem svetlu u stilu modela R1 skuter Aerox 4 se ubraja među skutere od 50 ccm najdinamičnijeg izgleda na putu.

Snažni, vodom hlađeni 4-taktni agregat od 50 ccm modela Aerox 4 osigurava snažno ubrzanje i uzbudljivu vožnju, gde god pošli! Samo okrenite gas i krećete. Uz to što je u potpunosti usklađen s normom EU4, agregat modela Aerox 4 ima niske emisije i izuzetno je ekonomičan pa između zaustavljanja za dosipanje goriva možete imati duge vožnje.

Boje

Tehnički Podaci

Download Brošure (PDF)
 • Motor
  Tip agregata
  Jednocilindričan, 4-takta, hlađenje tekućinom, SOHC
  Zapremina
  49.45cc
  Provrt x hod
  38.0 mm x 43.5 mm
  Omjer kompresije
  12.0 : 1
  Maksimalna snaga
  2.2 kW @ 7,250 okr/min
  Maksimalan okretni moment
  3.3 Nm @ 4,500 okr/min
  Sustav podmazivanja
  Mokri karter
  Napajanje gorivom
  Ubrizgavanje goriva
  Sustav paljenja
  TCI
  Sustav pokretanja
  Električno i nožno
  Sustav prijenosa
  Automatski s V-remenom
 • Šasija
  Sustav ovjesa sprijeda
  Teleskopske vilice
  Hod ovjesa sprijeda
  80 mm
  Sustav ovjesa straga
  Hidraulična njihajuća jedinica
  Hod ovjesa straga
  64 mm
  Prednja kočnica
  disk, Ø190 mm
  Stražnja kočnica
  disk, Ø190 mm
  Prednja guma
  120/70-13
  Stražnja guma
  130/60-13
 • Dimenzije
  Ukupna dužina
  1,870 mm
  Ukupna širina
  705 mm
  Ukupna visina
  1,155 mm
  Visina sjedala
  817 mm
  Međuosovinski razmak
  1,275 mm
  Minimalna udaljenost od tla
  118 mm
  Ukupna težina
  97kg
  Kapacitet spremnika goriva
  6.0Litara

Uvek nosite kacigu, zaštitu za oči i zaštitnu odeću. Yamaha preporučuje sigurnu vožnju i poštivanje drugih vozača. Fotografije prikazane u ovoj brošuri prikazuju profesionalne vozače u kontrolisanim uslovima. Specifikacije Yamaha proizvoda predmet su promene bez prethodne najave i mogu se razlikovati u skladu sa zahtevima i uslovima. Za više informacija obratite se svom Yamaha trgovcu.

Svoje kreacije ponesi sa sobom

Sastavi Yamaha motocikl koji ti najviše odgovara u zadivljujućem 3D prikazu u 360 stepeni. Odaberi model, dodaj opcije – i pogledaj sebi prilagođenu konfiguraciju motocikla koja je oživela pred tvojim očima!