Najbolji potez u gradu

Sve u vezi s ovim vrhunskim vozilom iz serije Urban Mobility osmišljeno je da bude jednostavno, lagano i zabavno za putovanje. Dvostruki prednji iskošeni točkovi pružaju dodatni oslonac za jednostavno skretanje, a lagani upravljač i uske dimenzije olakšavaju kretanje kroz prometne ulice.

Svaki put kad se zaustavite, pri ruci vam je automatski Tilt-Lock sistem pomoći – a kad se upali zeleno svetlo, moćni agregat modela BLUE CORE od 300 ccm odvešće vas do vašeg odredišta u rekordnom vremenu. Uz lepo dizajniranu karoseriju i vodeće specifikacije u svojoj klasi, Tricity 300 je najbolji potez u gradu. * Ograničenja se mogu primjenjivati prema važećim lokalnim zakonima zavisno od države u kojoj se nalazite.

Detalji

 • Serija Urban Mobility trotočkaša i Tricity DNA
 • Ekonomičan i snažan BLUE CORE motor od 300 ccm
 • Tilt-Lock sistem pomoći
 • Najlaganiji u klasi / Autonomija
 • Veliki prostor ispod sedišta za opremu
 • LCD instrumenti i visokokvalitetna završna obrada
 • Disk kočnice velikog prečnika

Karakteristike

Uz pogon snažnog i ekonomičnog mototra BLUE CORE od 300 ccm, novi model Tricity 300 predstavlja novi nivo koju donosi serija Urban mobility YAMAHA skutera. Vodeno hlađenje i 4-taktni jednocilindrični motor pružaju dovoljno snage za uživanje u dugim vožnjama po autoputu. Snažni obrtni momenat koji možete osetiti na nižim obrtajima uparen sa optimizovanim automatskim menjačem učiniće vožnju jednostavnom i prijatnom od samog startovanja motora novog YAMAHA Tricity 300 modela.

Gradska putovanja obično uključuju mnogo zaustavljanja i kretanja u toku vožnje, zato je YAMAHA razvila Tilt-lock sistem pomoći za lakše zaustavljanje i ponovno kretanje u gradskim uslovima, na semaforima i raskrsnicama.

Modelom Tricity 300 Yamaha otkriva svet Urban Mobility serije trotočkaša još široj publici. Zahvaljujući dinamičnom stilu i svestranim perfomansama, uz najbolje karakteristike u klasi i korisniku prilagodljivu tehnologiju, ovaj pristupačni novi skuter sa 3 točka, koji se može voziti sa vozačkom dozvolom B kategorije, namenjen je da olakša slobodno kretanje u gradskim uslovima što većem broju ljudi. * Ograničenja se mogu primenjivati prema važećim lokalnim zakonima, zavisno od države u kojoj se nalazite.

Tricity 300 je vrhunsko vozilo kvalitetnog izgleda i vrhunske završne obrade. Njegove superiorne karakteristike uključuju i instrument tablu po uzoru na automobilske, koja prikazuje ključne informacije na jasan i razumljiv način. Indikatorska svetla prikazuju ABS, Tilt-lock sistem pomoći, TCS i ambijentalnu temperaturu vazduha, uz korisno upozorenje pri temeperaturama nižim od 3 stepena Celzijusa.

Dizajn trotočkaša Tricity 300 stvara osećaj poboljšane stabilnosti i samopouzdanja prilikom vožnje a namenjen je različitim uslovima puta i različitim stilovima vožnje. Prednji i zadnji diskovi dimenzija 267 mm koji su najbolji u datoj klasi pružaju nestvarnu moć zaustavljanja, dok jedinstven sistem kočenja i ABS kočnice omogućavaju bolju kontrolu u uslovima mokrog i klizavog terena.

Novi YAMAHA Tricity 300 dizajniran je tako da vam da laganu okretnost skutera, sa dodatnim osećajem poverenja i stabilnosti koju pružaju trotočkaši. Pored toga što je najlaganiji u klasi, Tricity 300 poseduje još jednu od vrhunskih karakteristika. Sa zapreminom rezervoara za gorivo od 13 litara i aerodinamičnim dizajnom karoserije i vetrobranskog stakla, predstavlja mudar izbor za duga putovanja.

Pored dobrog sportskog izgleda, elegantne karoserije i karakteristika najboljeg modela u klasi, dinamični YAMAHA Tricity 300 predstavlja svakako i jedno veoma praktično i funkcionalno vozilo. Tome u prilog govori i veliki prostor ispod sedišta u koji se mogu smestiti dve integralne kacige ili poslovna torba dimenzija A4 formata, dok za paljenje i zaključavanje možete koristiti praktični sistem SmartKey ključa. Pored ovog prostora o samoj funkcionalnosti modela govori i jednosmerna utičnica na prednjem delu motora, koja je namenjena za priključivanje vaših uređaja.

Boje

Tricity 300

Yamaha predstavlja sledeći nivo serije Urban Mobility potpuno novim modelom Tricity 300. Njegov ekonomični motor BLUE CORE od 300 ccm ima puno snage za duge vožnje na autoputu. Moćni obrtni moment i besprekorno ubrzanje čine ga najpametnijim i najbržim načinom kretanja po gradu i okolini.

Tricity 300
360° quick view
0%

  Tehnički Podaci

  Download Brošure
  • Motor
   Engine type
   Single cylinder, liquid-cooled, 4-stroke, SOHC, 4-valves
   Displacement
   292cc
   Bore x stroke
   70.0 x 75.9 mm
   Compression ratio
   10.9:1
   Maximum power
   20.6 kW @ 7,250 rpm
   Maximum torque
   29.0 Nm @ 5,750 rpm
   Lubrication system
   Wet sump
   Fuel system
   Fuel Injection
   Ignition system
   TCI
   Starter system
   Electric
   Transmission system
   V-Belt Automatic
   Fuel consumption
   3.3 l / 100 km
   CO2 emission
   77 g / km
  • Šasija
   Front suspension system
   Telescopic forks
   Front travel
   100 mm
   Rear suspension system
   Unit Swing
   Rear travel
   84 mm
   Front brake
   Hydraulic disc brake, Ø267 mm
   Rear brake
   Hydraulic single disc brake, Ø267 mm
   Front tyre
   120/70-14M/C 55P Tubeless
   Rear tyre
   140/70-14M/C 62P Tubeless
  • Dimenzije
   Overall length
   2,250 mm
   Overall width
   815 mm
   Overall height
   1,470 mm
   Seat height
   795 mm
   Wheelbase
   1,595 mm
   Minimum ground clearance
   130 mm
   Wet weight
   239 kg
   Fuel tank capacity
   13 L

  Uvek nosite kacigu, zaštitu za oči i zaštitnu odeću. Yamaha preporučuje sigurnu vožnju i poštivanje drugih vozača. Fotografije prikazane u ovoj brošuri prikazuju profesionalne vozače u kontrolisanim uslovima. Specifikacije Yamaha proizvoda predmet su promene bez prethodne najave i mogu se razlikovati u skladu sa zahtevima i uslovima. Za više informacija obratite se svom Yamaha trgovcu.

  Svoje kreacije ponesi sa sobom

  Sastavi Yamaha motocikl koji ti najviše odgovara u zadivljujućem 3D prikazu u 360 stepeni. Odaberi model, dodaj opcije – i pogledaj sebi prilagođenu konfiguraciju motocikla koja je oživela pred tvojim očima!