Pripadate modelu MAX

Ovaj potpuno opremljen vrhunski model ima novi agregat zapremnine 560 ccm koji proizvodi veće raspone obrtnog momenta za izvanredno ubrzanje i veliku brzinu krstarenja, što je idealan izbor ako se vozite autoputem na većim udaljenostima. Zahvaljujući laganoj šasiji, idealan je za kretanje zakrčenim gradskim ulicama.

Agresivna nova konstrukcija ima integrisana LED svetla i novi preuređeni prednji oklop koji modelu TMAX Tech MAX daju impozantan izgled koji vas čini primećenim. Novom TMAX-u je poboljšana i ergonomija i paket dodatne opreme tako da možete nesmetano uživati u dugim izletima.

Detalji

 • Snažniji agregat zapremnine 560 ccm usklađen s normom EU5
 • Novi dinamičniji i agresivan dizajn oklopa
 • Električni vetrobran
 • Tempomat
 • Grejači ručki i sedišta
 • Poboljšani kontakt sa podlogom
 • Integrisani prednji LED pokazivači smera
 • Potpuno opremljen sa najboljim karakteristikama u klasi
 • Lagani aluminijski okvir
 • Sistem kontrole proklizavanja i D-MODE
 • Veliki prostor ispod sedišta
 • Smart Key sistem
 • Monohromatska TFT instrument tabla
 • Unapređeno vešanje

Karakteristike

Pored toga što je definitivno sportski model i najlakši u klasi, novi YAMAHA TMAX Tech MAX pruža vam i najveći prostor ispod sedišta u klasi. Osvetljeni prtljažnik ispod sedišta može primiti jednu integralnu kacigu ili dve poluotvorene kacige. Ovaj prostrani vodootporni prtljažnik na zaključavanje svakako je idealno mesto za nošenje poslovne torbe, sportske opreme ili svakodnevnih namirnica.

Želite da upalite motor, otključate prtljažnik, i blokirate ili omogućite spuštanje srednjih nogara, paljenje bez ključa sve ovo čini mnogo lakšim. Sve dok sa sobom nosite pamtni ključ, moćićete da upravljate svim funkcionlnostima koje pružanovi YAMAHA TMAX Tech MAX. Korišćenjem ovog sistema značajno će vam uštedeti vreme i olakšati dan.

Model YAMAHA TMAX Tech MAX opremljen je laganom aliminijumski izlivenom šasijom sa sistemom dvostrukih greda i dugom zadnjom viljuškom. Agregat zapremine 560 ccm postavljen je vodoravno unutar rama, kako bi se osigurao veći stepen čvrstine šasije za precizno i lako upravljanje. Ništa vam neće pružiti takvo zadovoljstvo kao ugodna i laka vožnja po autoputu, ili unutar gradske sredine sa TMAX-om.

TMAX Tech MAX potpuno je opremljen najnaprednijom elektronikom koja vam pruža najveći stepen kontrole i upravljivosti. Sistem kontrole proklizavanja sprečava proklizavanje točkova prilikom ubrzavanja na rastresitim ili mokrim površinama, a dvostepeni D-MODE pruža mogućnost prebacivanja u mod ravnomerne raspodele snage, u gradskim uslovima, i bolje sportske perfomanse TMAX-a na otvorenom putu.

Za dodatnu sigurnost, model TMAX Tech MAX ima niz sigurnosnih mera koje pomažu u odvraćanju potencijalnih lopova. Za sprečavanje neovlašćene upotrebe, YAMAHA TMAX Tech MAX poseduje opciju blokade centralne nogare, koji predstavlja vodeći sistem bezbednosti u ovoj grani industrije i koji vam značajno pomaže da sačuvate svoj TMAX Tech MAX na sigurnom, samo za sopstveno uživanje.

Novi model YAMAHA TMAX Tech MAX odražava kvalitet na svakom koraku, monohromatska TFT višenamenska instrument tabla jedan je od najboljih primera toga. Tabla se sastoji od merača brzine sa leve, merača broja obrtaja motora sa desne strane, pokazivača pređene kilometraže, dva merača puta, pokazivača trenutne i prosečne potrošnje goriva, indikatora spoljašnje temperature, i svetlosnih indikatora različitih namena koji su smešteni u njenom središnjem delu.

Napredna motociklistička tehnologija pruža visoke nivoe performansi podvozja u kombinaciji s udobnosti, funkcionalnosti i praktičnosti sportskog skutera. Opremljen tehnički naprednom preokrenutom prednjom viljuškom od 41 mm u zlatnoj boji i sistemom zadnjeg vešanja s prilagodljivom sponom i optimiziranim postavkama, možete biti sigurni da će vožnja biti uglađenija i sportska.

Ukoliko želite vrhunski sportski skuter najboljih karakteristika u klasi, model TMAX Tech MAX je jasan izbor. Jedna od najznačajnijih krakteristika koje poboljšavaju udobnost je i ekskluzivni električni vetroban, koji se može podešavati po visini, za 135 mm gore ili dole, što vam daje omgućnost izbora optimalnog podešavanja za MAXimalno udobnu vožnju po gradu, ili na otvorenom putu.

Nijedan durgi sportski skuter ne može se porediti sa novim, poptuno opremljenim modelom TMAX Tech MAX. Uz moćniji agregat zapremine 560 ccm i prvoklasnu ergonomiju predstavlja savršen motor za vožnju na duže staze. Za dodatnu udobnost i uživanje u vožnji, tempomat ulazi u paket standardne opreme. Pri vožnjama iznad 50 km/h, tempomat vam može pomoći da se krećete unutar propisanih ograničenja brine.

Novi, snažniji agregat zapremine 560 ccm, razvijen u skladu sa EU5 normativima, koji zaista ide i zvuči bolje nego ikada, YAMAHA TMAX Tech MAX modelu daje veću brzinu, ali i sportski i dinamičniji izgled. Uz preko 6% većeg obrtnuog momenta, osetićete značajno veće ubrzanje, a zahvaljujući posebnom mehanizmu balansiranja raspodele snage, ovaj lagani 2-cilindrični agregat jedan je od najfinijh i najkompaktnijih agregata u klasi.

Novi YAMAHA TMAX Tech MAX agresivnijeg je izgleda od svih prethodnika, čime opravdava svoj legendarni status vodećeg evropskog sportskog modela skutera na tržištu. Nove ploče oklopa, uključujući i preoblikovane bočne “bumerang” odeljke, pružaju dinamičniji i prefinjeniji izgled. Tome u prilog govori i novi, super-sportski zadnji kraj sa novim zadnjim stop svetlom u obliku slova “T”, i laganim bočnim poklopcima koji poseduju diskretne otvore sa strane.

Novo dizajnirana prednja maska, kao i izmenjeni bočni “bumerang” poklopci i uži zadnji kraj, zajedno daju novom YAMAHA TMAX Tech MAX modelu sporstski i agresivniji izgled od ostalih konkurenata u klasi. Kompaktni novi LED pokazivači pravca u potpunosti se stapaju sa novim izgledom maske, kako bi pružili osećaj lake i veće okretnosti motora, dok snažno zadnje stop svetlo u obliku slova “T”, jasno stavlja do znanja svima da je TMAX Tech MAX još uvek dominatno ispred.

Model TMAX Tech MAX deifnitvno se odlikuje najboljim karakteristikama u klasi. Sistem My TMAX Connect pruža potpunu kontrolu nad kretanjem motora koristeći GPS sistem, kao meru dodatne predostrožnosti. Već pomenuta opcija korišćenja tempomata, koji dolazi kao deo standardne opremeznačajno će smanjiti nivo stresa prilikom dugih vožnji. Uz takođe već opisanu momgućnost podešavanja visine vetrobrana, grejačima, ručki i sedišta, ovaj vrhunski sportski model napravljen je i spreman za vožnju tokom cele godine.

Čak i prilično lepim danima, izneđujuće je koliko i kako hladan vetar može uticati na smanjenje uživanja u samoj vožnji motorom, pogotovu ukoliko se odlučite za malo bržu vožnju. Model YAMAHA TMAX Tech MAX omogućava vam potpuno uživanje prilikom vožnje, pružajući vam neophodnu toplinu i udobnost, bez obzira na vremenske uslove napolju, zahvaljujući sistemu grejanja ručki i sedišta koje ovaj model poseduje.

Promena same ergonomije modela, omogućava još viši stepen udobnosti u vožnji, dok promena dizajna držača za noge vozača i suvozača pružaju bolji kontakt sa podlogom. Novi dizajn maski sa strane daje više sportski i danmičniji izgled modelu TMAX Tech MAX, dok uži zadnji deo, omogućava putniku lakši pristup držačima za noge obezbeđujući tako putnicima opušteniju i udobniju vožnju.

Boje

TMAX Tech MAX

Novi TMAX Tech MAX Yamahin je vrhunski sportski skuter osmišljen za najdinamičnije, uzbudljive i elegantne vožnje koje ćete ikada doživeti. Pogledajte sve napredne tehnologije koje dolaze kao standard i videćete kako mu ni blizu ne može prići ni jedan drugi model.

TMAX Tech MAX
360° brzi pregled
0%

  Tehnički Podaci

  Download Brošure
  • Motor
   Engine type
   4-valves, DOHC, 4-stroke, Liquid-cooled, EURO5, Parallel twin-cylinder
   Displacement
   562 cc
   Bore x stroke
   70.0×73.0mm
   Compression ratio
   10.9:1
   Maximum power
   35.0 kW @ 7500 rpm
   Maximum Torque
   55.7 Nm @ 5250 rpm
   Lubrication system
   Dry sump
   Fuel system
   Fuel Injection
   Ignition system
   TCI
   Starter system
   Electric
   Transmission system
   V-Belt Automatic
   Fuel consumption
   4.8l / 100 km
   CO2 emission
   112g / km
  • Šasija
   Front suspension system
   Telescopic fork
   Front travel
   120 mm
   Rear suspension system
   Swingarm
   Rear Travel
   117 mm
   Front brake
   Hydraulic dual disc brake
   Rear brake
   Hydraulic single disc brake
   Front tyre
   120/70R15M/C 56H Tubeless
   Rear tyre
   160/60R15M/C 67H Tubeless
  • Dimenzije
   Overall length
   2,200 mm
   Overall width
   765 mm
   Overall height
   1,420 mm - 1,555 mm (adjustable windscreen)
   Seat height
   800 mm
   Wheelbase
   1,575 mm
   Minimum ground clearance
   125 mm
   Wet Weight
   220 kg
   Fuel tank capacity
   15 L

  Uvek nosite kacigu, zaštitu za oči i zaštitnu odeću. Yamaha preporučuje sigurnu vožnju i poštivanje drugih vozača. Fotografije prikazane u ovoj brošuri prikazuju profesionalne vozače u kontrolisanim uslovima. Specifikacije Yamaha proizvoda predmet su promene bez prethodne najave i mogu se razlikovati u skladu sa zahtevima i uslovima. Za više informacija obratite se svom Yamaha trgovcu.

  Svoje kreacije ponesi sa sobom

  Sastavi Yamaha motocikl koji ti najviše odgovara u zadivljujućem 3D prikazu u 360 stepeni. Odaberi model, dodaj opcije – i pogledaj sebi prilagođenu konfiguraciju motocikla koja je oživela pred tvojim očima!