Rođen da vlada.

Najnoviji 3-cilindrični agregat sa neravnomernim rasporedom paljenja isporučuje izuzetan obrtni moment i nudi ubrzanje od kojeg zastaje dah. Izrazito lagan aluminijumski ram uz prirodni položaj za vožnju nudi upečatljivo iskustvo vožnje i izuzetnu okretnost.

XSR900 inspirisan je istorijskim Yamaha sportskim modelima i dizajnom motocikala u kombinaciji s najnovijom tehnologijom.

Motocikl XSR900 inspirisan vintage stilom razvio se iz legendarne Yamaha sportske prošlosti u kombinaciji sa najnaprednijom tehnologijom. XSR900 pruža neverovatno iskustvo vožnje za vozače koji žele isprobati novi nivo upotrebljivosti i stila.

Detalji

 • Snažan obrtni moment, neverovatno ubrzanje
 • Aluminijumski poklopac rezervoara goriva
 • 3-cilindrični, 4-taktni redni agregat hlađen vodom
 • Podesivo prednje i zadnje vešanje
 • Sistem kontrole trakcije
 • Retro i cool, snažno sportsko nasleđe
 • Lagan ram sa aluminijumskim delovima
 • Vintage prednje i zadnje svetlo
 • Prošiveno dvostruko sedište
 • Jednostavan za doradu
 • Anti-Hopping kvačilo (A&S)
 • Crossplane dizajn agregata

Karakteristike

Retro stil novog XSR900 usklađen je sa snažnim 3-cilindričnim rednim agregatom od 850 ccm. Yamaha D-MODE sistem omogućuje vozaču izbor između tri različite postavke rada agregata koje pokrivaju sve uslove vožnje za maksimalno uživanje.

Kovani aluminijumski delovi, uz pedalu kočnice, menjača i oslonci za noge i ojačani upravljač podižu nivo i odišu kvalitetom u modelu XSR900.

XSR900 pokazuje svoje pravo nasleđe upotrebom visokokvalitetnih materijala. Stilizovani aluminijumski poklopac rezervoara goriva, aluminijumski blatobran i nosači blatobrana i okrugla retro instrument tabla odaju počast legendarnim motociklima iz prošlosti.

Novi XSR900 karakteriše moćan 3-cilindričan, 4-taktni agregat od 850 ccm, hlađen vodom i sa neravnomernim rasporedom paljenja. Podesiva kontrola proklizavanja (TCS), Anti-Hopping kvačilo (A&S), YCC-T gas i sistem odabira D-MODE nude maksimalnu efikasnost.

Pametan lagani aluminijumski ram sadrži moćan agregat sa kraćim međuosovinskim razmakom i oscilirajućom rukom koja je postavljena sa spoljne strane radi užeg položaja oslonca za nogu za udobnije vožnje.

Novi 3-cilindričan redni agregat od 850 ccm za model XSR900 i lagan aluminijumski ram savršeno se stapaju u retro stil. Izvanredne performanse i sportska vožnja pružaju savršenu kombinaciju stila i uzbuđenja za vozače koji žele nešto bolje.

XSR900 nudi mogućnost celokupnih postavki uz “upside-down” prednje viljuške obima 41 mm sa podesivim povratom. Sistem Monocross zadnjeg vešanja nudi podešavanje preodpterećenja i povrata. Liveni i kovani aluminijumski nosači i trougli upravljača i dalje su visokokvalitetni.

Boje

XSR900

Motocikl XSR900 inspirisan vintage stilom razvio se iz legendarne Yamaha sportske prošlosti u kombinaciji s najnaprednijom tehnologijom. XSR900 pruža neverovatno iskustvo vožnje za vozače koji žele isprobati novi nivo efikasnosti i stila.

XSR900
360° brzi pregled
0%

  Tehnički Podaci

  • Motor
   Engine type
   3-Cylinder, 4-stroke, liquid-cooled, DOHC, 4-valves
   Displacement
   847 cm³
   Bore x stroke
   78.0 mm x 59.1 mm
   Compression ratio
   11.5 : 1
   Maximum power
   84.6kW (115PS) @ 10,000 rpm
   Maximum Torque
   87.5Nm (8.9kg-m) @ 8,500 rpm
   Lubrication system
   Wet sump
   Clutch Type
   Wet, Multiple Disc
   Ignition system
   TCI
   Starter system
   Electric
   Transmission system
   Constant Mesh, 6-speed
   Final transmission
   Chain
   Fuel consumption
   5.2l/100km
   CO2 emission
   120g/km
  • Šasija
   Frame
   Diamond
   Front travel
   137 mm
   Caster Angle
   25º
   Trail
   103mm
   Front suspension system
   Telescopic forks
   Rear suspension system
   Swingarm, (Link type suspension)
   Rear Travel
   130 mm
   Front brake
   Hydraulic dual disc, Ø298 mm
   Rear brake
   Hydraulic single disc, Ø245 mm
   Front tyre
   120/70ZR17M/C (58W) (Tubeless)
   Rear tyre
   180/55ZR17M/C (73W) (Tubeless)
  • Dimenzije
   Overall length
   2,075 mm
   Overall width
   815 mm
   Overall height
   1,135 mm
   Seat height
   830 mm
   Wheel base
   1,440 mm
   Minimum ground clearance
   135 mm
   Wet weight (including full oil and fuel tank)
   195 kg
   Fuel tank capacity
   14L
   Oil tank capacity
   3.4L
   Remark
   EU4 compliant

  Uvek nosite kacigu, zaštitu za oči i zaštitnu odeću. Yamaha preporučuje sigurnu vožnju i poštivanje drugih vozača. Fotografije prikazane u ovoj brošuri prikazuju profesionalne vozače u kontrolisanim uslovima. Specifikacije Yamaha proizvoda predmet su promene bez prethodne najave i mogu se razlikovati u skladu sa zahtevima i uslovima. Za više informacija obratite se svom Yamaha trgovcu.

  Svoje kreacije ponesi sa sobom

  Sastavi Yamaha motocikl koji ti najviše odgovara u zadivljujućem 3D prikazu u 360 stepeni. Odaberi model, dodaj opcije – i pogledaj sebi prilagođenu konfiguraciju motocikla koja je oživela pred tvojim očima!