Sviđa mi se tvoj stav

Sve na modelu Tricity 155 dizajnirano je imajući vas, gradske putnike, na umu. Idealan je za neiskusne vozače koji svoje samopouzdanje mogu naći na njegova 3 točka za pravi osećaj stabilnosti na popločanom putu i tramvajskim šinama.

Lagan i okretan, model Tricity 155 vas može odvesti dalje, potisnuti granice grada pružajući vam potpuno iskustvo onog najboljeg iz gradskog života. Unapredite način na koji se vozite.

Detalji

 • Elegantno i moderno urbano prevozno sredstvo s 3 točka
 • 3 točka za pojačan osećaj stabilnosti
 • Yamaha jedinstveni dizajn sistema Leaning Multi Wheel (LMW)
 • Usko postavljeni dvostruki točkovi za lakše upravljanje
 • Zamišljen za vožnju gradom, autoputom i zavojitim drumovima
 • Zadnji točak od 13 inča i širokom zadnjom gumom dimenzije 130/70
 • ABS i Unified Brake System
 • Disk-kočnice napred (220 mm) i nazad (230 mm)
 • Udoban uspravan položaj za vožnju i dvostruko sedište
 • Veliki prostor za spremanje stvari ispred i ispod sedišta
 • LED prednje svetlo i LED poziciona svetla
 • 4-taktni agregat od 155ccm – idealan za vožnju po autoputu

Karakteristike

Konstrukcija s 3 točka modela Tricity 155 odličan je izbor za vas ako vam je ova vrsta vožnje potpuno nova. Dvostrukim prednjim gumama koje čvrsto stoje na putu i širokom zadnjom gumom 130, uz dvostruke disk-kočnice, model Tricity 155 pruža samopouzdanje bez obzira na površinu kojom se vozite.

Ispod dvostrukog sedišta visokog kvaliteta nalazi se prostor za integralnu kacigu i manje stvari, a dodatna funkcionalnost nastaje zahvaljujući prednjim džepovima i utičnicom od 12 V za punjenje različitih uređaja. Svojim velikim rezervoarom goriva od 7,2 litara, model Tricity 155 pruža bolju autonomiju.

Svojim elegantnim oklopom koji se opire vetru i lepo oblikovanom konstrukcijom radi se o jednom od najdinamičnijih gradskih prevoznih sredstava. Široka i ravna podnica za noge u kombinaciji s dugim dvostrukim sedištem visokog kvaliteta omogućava udobne gradske vožnje, a novi ugrađeni oslonci za noge saputnika i ručka za hvatanje čine model Tricity 155 vozilom za dve osobe.

Zahvaljujući kompaktnoj šasiji, maloj težini i standardnom ABS sistemu, model Tricity 155 na tri točka kombinuje okretnost skutera sa samopouzdanjem pri vožnji i osećajem stabilnosti. Usko postavljeni prednji točkovi olakšavaju manevrisanje u saobraćaju, a dodatno samopouzdanje pruža nova parkirna kočnica. Vožnja od vrata do vrata postala je vrlo jednostavna.

Model Tricity 155 pogoni najnovija generacija 4-taktnog agregata usklađenog s normom EU4, sa sistemom promenjivog razvoda ventila (VVA) za brže ubrzanje uz visoko efikasnu potrošnju goriva. Odzivan agregat od 155 ccm pruža vam dodatnu snagu koja je potrebna za vožnju autoputem i krivudavim putevima, zbog čega je to savršeno gradsko vozilo za kratke i srednje relacije.

Za naglašavanje dobrog uzgleda ovog modela brinu LED prednja svetla koja osvjetljavaju put. Ugrađeni prednji i zadnji pokazivači pravca besprekorno se kombinuju s dinamičnom konstrukcijom, a dodatnu prisutnost na putevima ovo gradsko vozilo nove generacije na 3 točka omogućuje jarkim LED pozicionim svetlima.

Boje

Tricity 155

Yamaha neprestano razvija nove načine pokretanja evropskih gradova, a Tricity 155 je ključan model rastuće linije Urban Mobility.

Tricity 155
360° brzi pregled
0%

  Tehnički Podaci

  Download Brošure (PDF)
  • Motor
   Tip agregata
   Jednocilindričan, 4-takta, hlađenje tekućinom, SOHC, 4-ventila
   Zapremina
   155cc
   Provrt x hod
   58.0 mm x 58.7 mm
   Omjer kompresije
   10.5 : 1
   Maksimalna snaga
   11.1 kW @ 8,000 okr/min
   Maksimalan okretni moment
   14.4 Nm @ 6,000 okr/min
   Sustav podmazivanja
   Mokri karter
   Napajanje gorivom
   Ubrizgavanje goriva
   Sustav paljenja
   TCI
   Sustav pokretanja
   Električno
   Sustav prijenosa
   Automatski s V-remenom
  • Šasija
   Sustav ovjesa sprijeda
   Teleskopske vilice
   Hod ovjesa sprijeda
   90 mm
   Sustav ovjesa straga
   Njihajuča ruka
   Hod ovjesa straga
   90 mm
   Prednja kočnica
   Hidraulični disk, Ø220 mm
   Stražnja kočnica
   Hidraulični disk, Ø230 mm
   Prednja guma
   90/80-14
   Stražnja guma
   130/70-13
  • Dimenzije
   Ukupna dužina
   1,980 mm
   Ukupna širina
   750 mm
   Ukupna visina
   1,210 mm
   Visina sjedala
   780 mm
   Međuosovinski razmak
   1,350 mm
   Minimalna udaljenost od tla
   125 mm
   Ukupna težina
   165kgABS
   Kapacitet spremnika goriva
   7.2Litara

  Uvek nosite kacigu, zaštitu za oči i zaštitnu odeću. Yamaha preporučuje sigurnu vožnju i poštivanje drugih vozača. Fotografije prikazane u ovoj brošuri prikazuju profesionalne vozače u kontrolisanim uslovima. Specifikacije Yamaha proizvoda predmet su promene bez prethodne najave i mogu se razlikovati u skladu sa zahtevima i uslovima. Za više informacija obratite se svom Yamaha trgovcu.

  Svoje kreacije ponesi sa sobom

  Sastavi Yamaha motocikl koji ti najviše odgovara u zadivljujućem 3D prikazu u 360 stepeni. Odaberi model, dodaj opcije – i pogledaj sebi prilagođenu konfiguraciju motocikla koja je oživela pred tvojim očima!