Sviđa mi se tvoj stav

S Yamahom Tricity 125, zabavite se gradeći grad kako vam odgovara. Udoban položaj za vožnju odmah će vas osvojiti, a tri točka pružiće više pouzdanosti na tramvajskim šinama ili popločanom putu.

Njegov efikasni agregat Blue Core od 125 ccm omogućuje odlično ubrzanje i izvrsnu ekonomičnost goriva, a standardno ugrađeni ABS i sistem kočenja Unified Braking System čine Tricity 125 najlakšim i najugodnijim sredstvom za kretanje gradom.

Detalji

 • Moderan i pristupačan novi gradski skuter
 • 3 točka za osećaj stabilnosti
 • Ekskluzivan “Leaning Multi Wheel” (LMW) dizajn
 • Usko postavljeni prednji točkovi za agilnost u prometu
 • Namenjen novim i postojećim vlasnicima skutera
 • Lagan, kompaktan i jednostavan za upotrebu
 • Inteligentni i moderni oklopi sa izdašnim prostorima za odlaganje stvari
 • ABS nije dostupan za model 2017
 • Prostran položaj za vožnju i udobno sedište
 • EU4-compliant Blue Core 125cc liquid-cooled engine
 • “Unified Brake System” (UBS) sistem kočnica
 • Snažni i efikasni LED farovi

Karakteristike

Prednji dvostruki diskovi prečnika 220 mm i zadnji disk od 230 mm garantuju odličnu zaustavnu snagu, a za dodatnu pouzdanost tu je i standardno ugrađeni ABS. Za još uglađeniji osećaj prilikom kočenja, opremili smo ovo vozilo našim “Unified Brake System” sistemom koji automatski optimizuje kočionu snagu prednjih i zadnjih točkova prilikom pritiska na levu ručicu kočnice i kada karistite obe ručice istovremeno.

Sa modernim dizajnom, laganim upravljanjem i agilnosti u stilu skutera, Tricity je spreman iz korena promeniti svakodnevno putovanje na posao. Upečatljivi oklopi i prostrana pozicija sedenja doprinose komforu, dok prijateljske karakteristike i niski troškovi održavanja čine ovo vozilo najefikasnijim i najugodnijim načinom gradskog putovanja.

Predivno dizajniran oklop modela Tricity daje tom laganom skuteru s tri točka dinamičan i savremen imidž. Tečne linije i uglađen profil pružaju elegantan i profinjen izgled koji naglašava okretnost tog urbanog skutera. A sportski vizir i blještavi štitnici za noge omogućuju dodatnu zaštitu od vetra i vremenskih uslova.

Živahno ubrzanje i štedljivu potrošnju goriva najnoviji Tricity 125 može zahvaliti Yamahinom najnovijem 4-taktnom, tečnošću hlađenom agregatu Blue Core od 125 ccm. Blue Core razvija snagu od 9 kW i postiže bolje performanse uz upotrebu manje goriva, što Tricity 125 čini jednim od najefikasnijih i najekonomičnijih prevoznih sredstava!

Tricity je jedinstveno i lagano vozilo za gradsku vožnju koje se odlikuje inovativnim dizajnom rama s 3 točka koje vam daje osećaj stvarne stabilnosti i pouzdanosti na različitim podlogama. Zahvaljujući dvostrukim prednjim točkovima koji su postavljeni jedan blizu drugog, Tricity je okretan i jednostavan za vožnju, što ga čini idealnim izborom i za muškarce i za žene.

Uz to što je izuzetno lagan, samo 156 kg uz pun rezervoar goriva, motor i okvir vozila Tricity dizajnirani su kako bi pružili uravnotežen, lak i pouzdan osećaj upravljanja. To ga čini jednim od najlakših i najugodnijih načina za kretanje gradom – a s 3 točka, parkiranje ne može biti jednostavnije!

Yamahin ekskluzivni “Leaning Multi Wheel” sistem je dizajniran za pružanje jednostavnog upravljanja zajedno sa sigurnim skretanjem i svladavanjem krivina i prirodnim osećajem prilikom vožnje, baš kao kod skutera. Karakteristike poput paralelogramskog sistema ogibljenja i nezavisna dvostruka prednja viljuška, ovo inteligentno i napredno rešenje dozvoljava dvostrukim prednjim točkovima naginjanje u krivini, što čini Tricity pravim užitkom za vožnju.

Za opuštenu ergonomičnost, tu je široka i ravna podnica za noge, kao i dugo dvostruko sedište. Ta konstrukcija pruža udoban položaj za vožnju, a omogućuje i brzo i lako penjanje i silaženje s modela Tricity. Ispod sedišta je i veći prostor za integralnu kacigu, kao i priručna kuka s prednje strane.

Boje

Tricity 155

Već godinama u Yamahi proizvodimo skutere najbolje u klasi. Ali znamo da možemo ponuditi bolje gradskim vozačima koji žele realističniji i dostupniji oblik prevoznoga sredstva.

Tricity 155
360° brzi pregled
0%

  Tehnički Podaci

  Download Brošure (PDF)
  • Motor
   Tip agregata
   Jednocilindričan, 4-takta, hlađenje tekućinom, SOHC, 4-ventila
   Zapremina
   125cc
   Provrt x hod
   52.0 mm x 58.7 mm
   Omjer kompresije
   11.2 : 1
   Maksimalna snaga
   9.0 kW @ 7,500 okr/min
   Maksimalan okretni moment
   11.7 Nm @ 7,250 okr/min
   Sustav podmazivanja
   Mokri karter
   Napajanje gorivom
   Ubrizgavanje goriva
   Sustav paljenja
   TCI
   Sustav pokretanja
   Električno
   Sustav prijenosa
   Automatski s V-remenom
  • Šasija
   Sustav ovjesa sprijeda
   Teleskopske vilice
   Hod ovjesa sprijeda
   90 mm
   Sustav ovjesa straga
   Njihajuča ruka
   Hod ovjesa straga
   90 mm
   Prednja kočnica
   Hidraulični disk, Ø220 mm
   Stražnja kočnica
   Hidraulični disk, Ø230 mm
   Prednja guma
   90/80-14
   Stražnja guma
   130/70-13
  • Dimenzije
   Ukupna dužina
   1,980 mm
   Ukupna širina
   750 mm
   Ukupna visina
   1,210 mm
   Visina sjedala
   780 mm
   Međuosovinski razmak
   1,350 mm
   Minimalna udaljenost od tla
   125 mm
   Ukupna težina
   164kg (ABS)
   Kapacitet spremnika goriva
   7.2Litara

  Uvek nosite kacigu, zaštitu za oči i zaštitnu odeću. Yamaha preporučuje sigurnu vožnju i poštivanje drugih vozača. Fotografije prikazane u ovoj brošuri prikazuju profesionalne vozače u kontrolisanim uslovima. Specifikacije Yamaha proizvoda predmet su promene bez prethodne najave i mogu se razlikovati u skladu sa zahtevima i uslovima. Za više informacija obratite se svom Yamaha trgovcu.

  Svoje kreacije ponesi sa sobom

  Sastavi Yamaha motocikl koji ti najviše odgovara u zadivljujućem 3D prikazu u 360 stepeni. Odaberi model, dodaj opcije – i pogledaj sebi prilagođenu konfiguraciju motocikla koja je oživela pred tvojim očima!