Red je na vama

Agregat CP2 s tehnologijom neravnomernog rasporeda paljenja stvara talas linearnog obrtnog momenta koji jednostavno navire kroz raspon obrtaja za izuzetno ubrzanje u svakom stepenu prenosa – a kompaktno podvozje i prilagodljivo vešanje izrađeni su za brzo i precizno rezanje svakoe krivine.

Aerodinamična konstrukcija nove generacije s dvostrukim LED farovima i agresivnim položajem zakošenih kratkih svetala pojačavaju moderan dizajn motocikla i snažan izgled – a zahvaljujući ergonomiji za duge staze, širem upravljaču i prilagodljivom vetrobranu, ovaj svestrani novi model srednje težine uvek je spreman za vaše sledeće putovanje. Novi Tracer 700: Red je na vama.

Detalji

 • Novi poluoklop agresivnog novog prednjeg kraja
 • Dvostruki LED projektorski farovi i kratka svetla
 • Odzivniji CP2 agregat visokog obrtnog momenta
 • Najlakši u klasi
 • Nadograđeno i prilagodljivo prednje i zadnje vešanje
 • Aerodinamični vetrobran s mogućnošću prilagođavanja jednom rukom
 • Položaj za upravljanje vožnjom udobne ergonomije
 • Oblikovana odvojena sedišta za udobnost vozača i putnika
 • Autonomija dugog raspona
 • Negativni LCD ekran

Karakteristike

Novi Tracer 700 opremljen je poboljšanim sistemom prednjeg i zadnjeg vešanja koji vam omogućuju postizanje optimalnih performansi u različitim situacijama. Kompaktna viljuška od 41 mm i zadnji amortizer imaju prilagodnike preopterećenja i povratne amortizacijske sile koji olakšavaju postavljanje motocikla tako da pristaje različitim opterećenjima, uslovima na putu i rasponu stilova vožnje.

Moderni i sportski novi aerodinamični vetrobran dizajniran je tako da smanjuje udare vetra na gornji deo tela kako bi vožnja bila opuštenija i ugodnija – a kada treba prilagoditi visinu vetrobrana, to možete učiniti brzo i jednostavno jednom rukom. Za dodatnu zaštitu od vetra i vremenskih uslova novi model Tracer 700 opremljen je redizajniranim štitnicima ruku s ugrađenim LED pokazivačima smera.

Uz kompaktno, lagano podvozje s dugom aluminijumskom zadnjom viljuškom i ponudom međuosovinskog razmaka od 1.460 mm, ovo je jedna od najokretnijih i najuzbudljivijih sportskih krstarica. Budući da je najmanja težina u klasi kombinovana s uzbudljivim visokim obrtnim momentom, model Tracer 700 postiže najbolji odnos snage i težine kako bi pružio zaista izvanredno iskustvo vožnje.

Uz agresivno novo lice i redizajniranu kompaktnu konstrukciju, novi model Tracer 700 ističe se utiskom koji se jednostavno ne može zanemariti! Besprekorno ulazeći u poklopac rezervoara, futuristički poluoklop nudi obilje zaštite od vetra i vremenskih neprilika, a moderan dizajn podvlači dinamični karakter ove vodeće sportske krstarice.

Opremljen poluoklopom, prilagodljivim vetrobranom i štitnicima za ruke, novi model Tracer 700 je vrlo sportska krstarica izuzetnih mogućnosti namenjena dugim putovanjima. Uz kapacitet od 17 litara, njegov elegantni novi rezervoar za gorivo pruža izvanredan raspon autonomije.

Novi Tracer 700 isporučuje se uz široki raspon dodataka i poboljšanja, uključujući i LCD instrumente. Jasan višefunkcijski negativni LCD ekran sadrži tačkaste boje na brojaču obrtaja i veliki indikator stepena prenosa – i može se lako upravljati s pomoću leve ručice upravljača.

Novi Tracer 700 opremljen je 34 mm širim upravljačem koji pristaje novoj aerodinamičnoj konstrukciji, što vam pruža bolji položaj za upravljanje vožnjom. Zajedno s novim sedištem, izmenjena ergonomija poboljšava udobnost i upravljivost i ovaj svestrani model srednje težine ima naglašen osećaj pouzdanog velikog motocikla.

Vi i putnik možete biti sigurni u izuzetno udobnu vožnju na novoj generaciji modela Tracer 700 zahvaljujući poboljšanom dizajnu sedišta. Uz oblikovani profil i moderne pojedinosti, jednodelno dvostruko sedište poboljšava izvorne mogućnosti vožnje motocikla na duge staze.

Ništa drugo u klasi ne pruža takav osećaj i ne zvuči tako dobro kao izvanredni Yamahin CP2 agregat zapremnine 689 ccm. Njegova filozofija dizajna neravnomernog rasporeda paljenja pruža neravnomerni redosled paljenja koji omogućuje snažan i linearan obrtni moment. Svojim nadograđenim rasponom agregata, prenosom i izduvom, ovaj izuzetno odzivni pogonski agregat, usklađen s EU5 normama omogućuje maksimalno sportsku i uzbudljivu vožnju kao nikad pre.

Kao i projektovan snažan svetlosni snop za izuzetnu vidljivost noću, kompaktni dvostruki projektorski LED farovi osiguravaju novom modelu Tracer 700 agresivan, moderan i dinamičan izgled. Za dobru dnevnu vidljivost ova nova generacija sportske krstarice opremljena je svetlim LED kratkim svetlima i kompaktnim LED pokazivačima smera.

Boje

Tracer 700

Novi Tracer 700 je radikalno redizajniran, rekonstruisan i doteran kako bi vam ponudio poboljšane performanse, veću udobnost i dinamičniji stil u svakom položaju vožnje.

Tracer 700
360° brzi pregled
0%

  Tehnički Podaci

  Download Brošure
  • Motor
   Engine type
   2-cylinder, 4-stroke, liquid-cooled, DOHC, 4-valves
   Displacement
   689cc
   Bore x stroke
   80.0 mm x 68.6 mm
   Compression ratio
   11.5 : 1
   Maximum power
   54.00 kW @ 8,750 rpm
   Limited power version
   35.0 kW @ 7,500 rpm
   Maximum torque
   68.0Nm (6.93kg-m) @ 6,500 rpm
   Lubrication system
   Wet sump
   Clutch type
   Wet, Multiple Disc
   Ignition system
   TCI
   Starter system
   Electric
   Transmission system
   Constant Mesh, 6-speed
   Final transmission
   Chain
   Fuel consumption
   4.3l/100km
   CO2 emission
   100g/km
   Fuel system
   Fuel Injection
  • Šasija
   Frame
   Diamond
   Caster angle
   24.8º
   Trail
   90mm
   Front suspension system
   Telescopic forks
   Rear suspension system
   Swingarm, (link suspension)
   Front travel
   130 mm
   Rear travel
   142 mm
   Front brake
   Hydraulic dual disc, Ø282 mm
   Rear brake
   Hydraulic single disc, Ø245 mm
   Front tyre
   120/70 R17 M/C 58W (tubeless)
   Rear tyre
   180/55 R17 M/C 73W (tubeless)
  • Dimenzije
   Overall length
   2,140 mm
   Overall width
   806 mm
   Overall height
   1,290 mm
   Seat height
   840mm
   Wheel base
   1,460 mm
   Minimum ground clearance
   140 mm
   Wet weight (including full oil and fuel tank)
   196 kg
   Fuel tank capacity
   17.0L
   Oil tank capacity
   3.0L

  Uvek nosite kacigu, zaštitu za oči i zaštitnu odeću. Yamaha preporučuje sigurnu vožnju i poštivanje drugih vozača. Fotografije prikazane u ovoj brošuri prikazuju profesionalne vozače u kontrolisanim uslovima. Specifikacije Yamaha proizvoda predmet su promene bez prethodne najave i mogu se razlikovati u skladu sa zahtevima i uslovima. Za više informacija obratite se svom Yamaha trgovcu.

  Svoje kreacije ponesi sa sobom

  Sastavi Yamaha motocikl koji ti najviše odgovara u zadivljujućem 3D prikazu u 360 stepeni. Odaberi model, dodaj opcije – i pogledaj sebi prilagođenu konfiguraciju motocikla koja je oživela pred tvojim očima!