NMAX Svakodnevica uključena

Prostran položaj za vožnju i dugačko dvostruko sedište omogućiće vam opušteno i udobno putovanje do posla ili fakulteta, a snažni trostruki LED farovi i sužen zadnji deo elegantnog oklopa linije MAX naglašavaju vrhunski dizajn i visok kvalitet izrade modela NMAX 155.

Snažne prednje i zadnje disk-kočnice standardno su opremljene sistemom ABS, a sa prtljažnikom zapremine 23,5 litara ispod sedišta i prednjim džepom s praktičnom utičnicom od 12 V NMAX 155 istovremeno omogućuje sportsku vožnju i odličnu upotrebljivost!

Detalji

 • Promenjivo pokretanje ventila (VVA) za snažno ubrzanje
 • Kompaktan sportski ram
 • Izvrsna stabilnost i jednostavna pokretljivost
 • Standardni ABS s prednjim i zadnjim diskovima od 230 mm
 • Prostrana unutrašnja strana s puno prostora za noge
 • Točkovi od 13 inča sa zadnjom gumom širine 130 mm
 • LED svetla s LCD instrumentima
 • Snažan, ekonomičan i sportski gradski skuter od 155 ccm
 • 4-taktni agregat od 155 ccm hlađen tečnošću i usklađen s normom EU4
 • Agregat Blue Core za više snage i bolju ekonomičnost
 • Velik prostor za smeštanje integralne kacige
 • Sportski aerodinamični oklop s dugačkim ravnim sedištem

Karakteristike

Agregat NMAX 155 usklađen s normom EU4 razvijen je na naprednoj tehnologiji Blue Core Yamaha. Taj pristup s naprednim dizajnom fokusira se na povećanje efikasnosti sagorevanja i hlađenja dok istovremeno smanjuje gubitke snage, čime se postiže bolje ubrzanje i veća krajnja brzina i smanjena potrošnja goriva.

NMAX 155 opremljen je izuzetno snažnim i laganim cevastim ramom koji omogućuje sportsku vožnju i stabilno držanje s jednostavnom pokretljivošću. Sadržava zadnje vešanje s dva amortizera i uglađenu teleskopsku prednju viljušku, a ram s visokim specifikacijama omogućava vama i vašem saputniku udobno putovanje u bilo kojem trenutku.

Za snažno i efikasno zaustavljanje i prednji i zadnji točak modela NMAX 155 opremljeni su diskovima od 230 mm koji vozaču pružaju pravi osećaj za glatko kočenje. Taj sportski skuter visokih specifikacija standardno ima ugrađen ABS, čime se omogućuje još bolja kontrola nad snagom kočenja i pouzdanost u različitim uslovima.

Na sportski izgled i vrhunski dizajn elegantnog oklopa snažno je uticala naša linija sportskih skutera. NMAX 155 ima lepo integrisan zadnji kraj koji mu daje sportski i profinjen izgled, dok bočni motivi bumeranga i središnji tunel naglašavaju snažno nasleđe Yamahine serije MAX.

Ključna osobina zbog koje je NMAX 155 tako dobar sportski proizvod je sistem promjenjivog razvoda ventila (VVA). Glava cilindra s 4 ventila koristi posebnu bregastu osovinu koja omogućuje efikasniji rad agregata pri malim i velikim brzinama te pruža snažnije ubrzanje kroz celi raspon obrtaja uz ekonomičnu potrošnju goriva.

Dinamičan izgled modela NMAX 155 naglašava sportski element; ako je postavljen na kratka svetla, sadržava dizajn dvostrukih LED prednjih svetala, a treće središnje svetlo pali se ako su postavljena duga svetla. Na zadnjem kraju je elegantno LED stop-svetlo, a pregledni LCD instrumenti obuhvataju merač goriva, brzinomer, sat i podatke o potrošnji goriva.

Kompaktan NMAX 155 moći će stati na najmanje mesto za parkiranje. S druge strane, iako je mali, unutrašnja mu je strana izrazito prostrana i nudi puno prostora za noge vozača i puno prostora za saputnika. Dvostruko postavljeno sedište oblikovano je kako bi pružilo veliku udobnost, a sadrži i prostor za integralnu kacigu.

Lagani liveni aluminijumski točkovi od 13 inča poboljšavaju dobar izgled modela NMAX 155 i ističu sportski stil i vrhunske specifikacije. Zahvaljujući širokoj prednjoj gumi dimenzija 110/70-13 i velikoj zadnjoj gumi dimenzija 130/70-17 ovaj gradski skuter visoke klase nudi dobro držanje na putu uz prvoklasan komfor za vozača i suvozača.

Boje

NMAX 155

Ovaj vrhunski urbani skuter mnogo je više od samo svakodnevnog prevoznog sredstva. Dizajniran je za istinsko sportsko uzbuđenje u vožnji, brže kretanje po gradu i zabavniju rekreativnu vožnju.

NMAX 155
360° brzi pregled
0%

  Tehnički Podaci

  Download Brošure (PDF)
  • Motor
   Tip agregata
   Jednocilindričan, 4-takta, hlađenje tekućinom, SOHC, 4-ventila
   Zapremina
   155cc
   Provrt x hod
   58.0 mm x 58.7 mm
   Omjer kompresije
   10.5 : 1
   Maksimalna snaga
   11.1 kW @ 8,000 okr/min
   Maksimalan okretni moment
   14.4 Nm @ 6,000 okr/min
   Sustav podmazivanja
   Mokri karter
   Napajanje gorivom
   Ubrizgavanje goriva
   Sustav paljenja
   TCI
   Sustav pokretanja
   Električno
   Sustav prijenosa
   Automatski s V-remenom
   Fuel consumption
   2.4l/100km
   CO2 emission
   54g/km
  • Šasija
   Sustav ovjesa sprijeda
   Teleskopske vilice
   Hod ovjesa sprijeda
   100 mm
   Sustav ovjesa straga
   Njihajuča ruka
   Hod ovjesa straga
   90 mm
   Prednja kočnica
   Hidraulični disk, Ø230 mm
   Stražnja kočnica
   Hidraulični disk, Ø230 mm
   Prednja guma
   110/70-13
   Stražnja guma
   130/70-13
  • Dimenzije
   Ukupna dužina
   1,955 mm
   Ukupna širina
   740 mm
   Ukupna visina
   1,115 mm
   Visina sjedala
   765 mm
   Međuosovinski razmak
   1,350 mm
   Minimalna udaljenost od tla
   135 mm
   Ukupna težina
   127kg
   Kapacitet spremnika goriva
   6.6Litara

  Uvek nosite kacigu, zaštitu za oči i zaštitnu odeću. Yamaha preporučuje sigurnu vožnju i poštivanje drugih vozača. Fotografije prikazane u ovoj brošuri prikazuju profesionalne vozače u kontrolisanim uslovima. Specifikacije Yamaha proizvoda predmet su promene bez prethodne najave i mogu se razlikovati u skladu sa zahtevima i uslovima. Za više informacija obratite se svom Yamaha trgovcu.

  Svoje kreacije ponesi sa sobom

  Sastavi Yamaha motocikl koji ti najviše odgovara u zadivljujućem 3D prikazu u 360 stepeni. Odaberi model, dodaj opcije – i pogledaj sebi prilagođenu konfiguraciju motocikla koja je oživela pred tvojim očima!