NMAX Svakodnevica uključena

Ovaj gradski skuter posebno je oblikovan za zadovoljstvo u vožnji uz sportske performanse i izvanrednu ekonomičnost. Zahvaljujući kompaktnom oklopu vozač i suvozač će doživeti pokretnost potrebnu za vožnju u gradskoj gužvi, a zahvaljujući snažnom 4-taktnom agregatu Blue Core zapremine 125 ccm usklađenim s normom EU4, NMAX ima snažnije ubrzanje s manjom potrošnjom goriva.

Dinamičnim izgledom i specifikacijama visokog standarda, uključujući ABS, ovaj sportski gradski skuter nudi vrhunski dizajn u početničkoj kategoriji od 125 ccm. Yamaha NMAX: prevozno sredstvo koje će vam promijeniti život.

Detalji

 • Premium kvalitet u početnoj kategoriji gradskih skutera
 • EU4-compliant Blue Core engine
 • Promenjivo pokretanje ventila (VVA) za snažno ubrzanje
 • Izuzetna ekonomičnost
 • Kompaktan sportski ram
 • Izvrsna stabilnost i jednostavna pokretljivost
 • Standardni ABS s prednjim i zadnjim diskovima od 230 mm
 • Prostrana unutrašnja strana s puno prostora za noge
 • Izdašan prostor ispod sedišta za smeštaj kacige
 • Sportski i aerodinamičan oklop
 • Točkovi od 13 inča sa zadnjom gumom širine 130 mm
 • LED svetla s LCD instrumentima

Karakteristike

Kompaktan NMAX možete uparkirati i na najuže parkirno mesto – i bez obzira što je kompaktnih dimenzija, interijer skutera je začuđujuće prostran. S velikom podnicom za noge vozača i dovoljno mesta za saputnika. Dvostruko sedište je dizajnirano kako bi osiguralo visok nivo komfora, a tu je i prostor za smeštanje integralne kacige ili drugih stvari.

Lagani liveni alu 13 inčni točkovi naglašavaju dobar izgled ovog skutera i sportski stil i premium specifikacije. Zahvaljujući širokoj prednjoj gumi dimenzija 110/70-13 i velikoj zadnjoj gumi dimenzija 130/70-13 ovaj gradski skuter visoke klase nudi dobro držanje na putu uz prvoklasan komfor za vozača i suvozača.

Dinamičnim dizajnom i završnim slojem vrhunskog kvaliteta novi sportski NMAX unosi hrabar i moderan izgled u početničku kategoriju gradskih skutera od 125 ccm. Istaknute karakteristike uključuju aerodinamične oklope s „bumerang“ motivima kao i dvostruka prednja svetla i upečatljiv prednji blatobran.

NMAX je prvi skuter u svojoj klasi koji je serijski opremljen s ABS sistemom kočnica, što naglašava poziciju premium modela u početnoj kategoriji te je idealan za nove vozače kao i za one iskusnije koji svakodnevno putuju u velikim gradovima. S 230 mm disk kočnicama na oba točka, ovaj lagani skuter pruža sigurnost i kontrolu.

Dinamično lice NMAX modela naglašava njegov sportski karakter s dvostrukim prednjim LED svetlima pri oborenom osvetljenju dok se treće, centralno svetlo, pali pri dugom osvetljenju. Na zadnjem kraju tu je stilizovano LED zadnje svetlo dok LCD instrumenti naglašavaju visoki standard i napredne specifikacije NMAX skutera.

Ključna osobina zbog koje je NMAX tako dobar sportski proizvod je sistem promenjivog razvoda ventila (VVA). Glava cilindra s 4 ventila koristi posebnu bregastu osovinu koja omogućuje efikasniji rad agregata pri malim i velikim brzinama te pruža snažnije ubrzanje kroz celi raspon obrtaja uz ekonomičnu potrošnju goriva.

NMAX je opremljen sa izuzetno snažnim i laganim tubularnim ramom koji je dizajniran za pružanje sportske vožnje i stabilnog rukovanja i jednostavnog manevrisanja. S dva zadnja amortizera i uglađenom teleskopskom prednjom viljuškom, visokonapredan ram osigurava komfor vama i vašem saputniku.

Posebno dizajnirani agregat usklađen s normom EU4 donosi sportske performanse uz manju potrošnju goriva i manje emisije štetnih gasova. Koristeći Yamaha efikasni dizajnerski pristup „Blue Core“ koji smanjuje gubitak snage, kompaktan 125 ccm 4-taktni agregat hlađen tečnošću dostiže visoki obrtni moment s izuzetnim performansama i efikasnošću.

Boje

NMAX 125

Ovaj napredni početnički model kombinuje snažne performanse i izuzetnu ekonomičnost s dinamičnim stilom i svakodnevnom praktičnošću.

NMAX 125
360° brzi pregled
0%

  Tehnički Podaci

  Download Brošure (PDF)
  • Motor
   Tip agregata
   Jednocilindričan, 4-takta, hlađenje tekućinom, SOHC, 4-ventila
   Zapremina
   125cc
   Provrt x hod
   52.0 mm x 58.7 mm
   Omjer kompresije
   11.2 : 1
   Maksimalna snaga
   9.0 kW @ 7,500 okr/min
   Maksimalan okretni moment
   11.7 Nm @ 7,250 okr/min
   Sustav podmazivanja
   Mokri karter
   Napajanje gorivom
   Ubrizgavanje goriva
   Sustav paljenja
   TCI
   Sustav pokretanja
   Električno
   Sustav prijenosa
   Automatski s V-remenom
   Fuel consumption
   2.3l/100km
   CO2 emission
   52g/km
  • Šasija
   Sustav ovjesa sprijeda
   Teleskopske vilice
   Hod ovjesa sprijeda
   100 mm
   Sustav ovjesa straga
   Njihajuča ruka
   Hod ovjesa straga
   90 mm
   Prednja kočnica
   Hidraulični disk, Ø230 mm
   Stražnja kočnica
   Hidraulični disk, Ø230 mm
   Prednja guma
   110/70-13
   Stražnja guma
   130/70-13
  • Dimenzije
   Ukupna dužina
   1,955 mm
   Ukupna širina
   740 mm
   Ukupna visina
   1,115 mm
   Visina sjedala
   765 mm
   Međuosovinski razmak
   1,350 mm
   Minimalna udaljenost od tla
   135 mm
   Ukupna težina
   127kg
   Kapacitet spremnika goriva
   6.6Litara

  Uvek nosite kacigu, zaštitu za oči i zaštitnu odeću. Yamaha preporučuje sigurnu vožnju i poštivanje drugih vozača. Fotografije prikazane u ovoj brošuri prikazuju profesionalne vozače u kontrolisanim uslovima. Specifikacije Yamaha proizvoda predmet su promene bez prethodne najave i mogu se razlikovati u skladu sa zahtevima i uslovima. Za više informacija obratite se svom Yamaha trgovcu.

  Svoje kreacije ponesi sa sobom

  Sastavi Yamaha motocikl koji ti najviše odgovara u zadivljujućem 3D prikazu u 360 stepeni. Odaberi model, dodaj opcije – i pogledaj sebi prilagođenu konfiguraciju motocikla koja je oživela pred tvojim očima!