Tama je sledeći nivo

S novim visokotehnološkim motorom, kao i kompaktnom šasijom i agresivnim dizajnom nove generacije, ovaj uzbudljivi novi 125 je kao nijedan drugi. Zato se spremite i otkrijte tamnu stranu Japana. Jer ovaj lagani “hyper naked” će transformirati vaš svet.

Sa čistim DNK serije MT, ovaj sportski i lagani model vrhunski je uvod u “hyper naked” svet. Otkrijte kako je voziti istinskog gospodara obrtnog momenta. I otkrijte svoju tamnu stranu.

Detalji

 • Novi motor od 125 cm3 s promenjivim razvodom ventila
 • Moderan i agresivan novi dizajn
 • Dvostruka poziciona svetla, LED prednje svetlo
 • „Anti-hopping” kvačilo (A&S)
 • Sportski Deltabox okvir i aluminijumska zadnja viljuška
 • Prednja viljuška visoke specifikacije
 • Široka zadnja guma 140 mm
 • Radijalna prednja kočnica
 • Prednja disk kočnica velikog prečnika od 292 mm
 • Sofisticirani LCD instrumenti

Karakteristike

Okvir Deltabox-a izveden od YZF-R125 modela i aluminijumska zadnja viljuška pružaju lako i sportsko upravljanje, kao i impresivnu udobnost pri većim brzinama. Geometrija okvira optimizovana je za postizanje bolje raspodele težine i dinamičnog položaja vožnje.

Vrhunska “USD” viljuška prečnika 41mm pruža izvrsno upravljanje u raznim uslovima vožnje, a nudi 130 mm glatkog i prilagodljivog hoda za udobnu vožnju.

Nijedan drugi motor u klasi ne dolazi s stavom i karakterom kao MT-125. Novi agresivni prednji kraj s dva poziciona svetla. Ultra kompaktno LED prednje svetlo omogućuje vam da vidite i budete viđeni.

Novi MT-125 opremljen je “anti hopping” kvačilom, sa super laganim osećajem na ručici koji omogućava lakšu promenu brzina. Uz to što zahteva manje fizičkog unosa od strane vozača, A&S kvačilo čini niže menjanje stepeni prenosa još lakšim i pomaže u sprečavanju proklizavanja zadnjeg točka – što vam omogućava veću kontrolu nad motociklom.

Sofisticirani instrumenti sa savremenom i lako čitljivom LCD tablom. Višefunkcijski ekran daje čitav niz informacija za lako nadgledanje vaše vožnje.

Bez obzira na to vozite li malim brzinama u gradu ili ga vozite do krajnje granice na krivudavom otvorenom putu MT-125 je uvek spreman oduševiti. Okretajem ručice isti trenutak osećate performanse koje zajedno sa zadnjom gumom od 140 mm obožavaju krivine!

Za snažnu silu kočenja, uz visok nivo osećaja, MT-125 je opremljen radijalnom čeljusti i velikim diskom prečnika 292 mm. Sve to omogućuje precizno upravljanje pri nižim brzinama, zajedno s izvanrednim performansama kočenja pri većim brzinama.

MT-125, sofisticirani novi vodeno hlađeni motor s 4 ventila opremljen Yamahinim ekskluzivnim sistemom varijabilnog aktiviranja ventila (VVA) sa dve bregaste osovine. Ova ekskluzivna tehnologija preuzeta iz modela YZF-R125 omogućava visokotehnološkom motoru da pruža izvanredne vrhunske performanse zajedno s puno obrtnog momenta što MT-125 čini jednim od najsnažnijim u klasi.

Na novi još dinamičniji izgled snažno utiču veći MT modeli. Jedinstven stil, kompaktan rezervoar za gorivo i kratak rep naglašavaju agresivan stav motora – i sa svojim dinamičnijim položajem za vožnju bolje se pripremite za najuzbudljiviju vožnju u klasi!

Boje

MT-125

Čak i kada stoji, agresivno stilizirani novi MT-125 ima ozbiljan stav. Nova svetla s dvostrukim sočivima daju ovom laganom "hyper naked" motoru najzastrašujući pogled u klasi. Snažna karoserija izgleda spremna za napad u bilo kojem trenutku.

MT-125
360° brzi pregled
0%

  Tehnički Podaci

  Download Brošure
  • Motor
   Engine type
   Single cylinder, 4-stroke, liquid-cooled, SOHC, 4-valves
   Displacement
   124.7cc
   Bore x stroke
   52.0 mm x 58.6 mm
   Compression ratio
   11.2 : 1
   Maximum power
   11.0kW (15.0PS) @ 9,000 rpm
   Maximum torque
   11.5Nm (1.16kg-m) @ 8,000 rpm
   Lubrication system
   Wet sump
   Clutch type
   Wet, Multiple Disc
   Ignition system
   TCI
   Starter system
   Electric
   Transmission system
   Constant Mesh, 6-speed
   Final transmission
   Chain
   Fuel consumption
   2.13l/100km
   CO2 emission
   49g/km
   Fuel system
   Electronic Fuel Injection
  • Šasija
   Frame
   Steel Deltabox
   Caster angle
   26º
   Trail
   95mm
   Front suspension system
   Upside-down telescopic fork, Ø41 mm
   Rear suspension system
   Swingarm
   Front travel
   130 mm
   Rear travel
   114 mm
   Front brake
   Hydraulic single disc, Ø292 mm
   Rear brake
   Hydraulic single disc, Ø220 mm
   Front tyre
   100/80-17 M/C 52S
   Rear tyre
   140/70-17 M/C 66S
  • Dimenzije
   Overall length
   1,960 mm
   Overall width
   800 mm
   Overall height
   1,065 mm
   Seat height
   810 mm
   Wheel base
   1,325 mm
   Minimum ground clearance
   140 mm
   Wet weight (including full oil and fuel tank)
   140 kg
   Fuel tank capacity
   10litres
   Oil tank capacity
   1.05litres

  Uvek nosite kacigu, zaštitu za oči i zaštitnu odeću. Yamaha preporučuje sigurnu vožnju i poštivanje drugih vozača. Fotografije prikazane u ovoj brošuri prikazuju profesionalne vozače u kontrolisanim uslovima. Specifikacije Yamaha proizvoda predmet su promene bez prethodne najave i mogu se razlikovati u skladu sa zahtevima i uslovima. Za više informacija obratite se svom Yamaha trgovcu.

  Svoje kreacije ponesi sa sobom

  Sastavi Yamaha motocikl koji ti najviše odgovara u zadivljujućem 3D prikazu u 360 stepeni. Odaberi model, dodaj opcije – i pogledaj sebi prilagođenu konfiguraciju motocikla koja je oživela pred tvojim očima!