Stvoren u budućnosti

Karakteristika najnaprednijeg rednog 2-cilindričnog agregata od 689 ccm je naš poseban “neravnomeran raspored paljenja” koji omogućava razvoj linearnog obrtnog momenta za izuzetno ubrzanje. Uzak i lagani ram motocikla XSR700 retro stila omogućava izuzetnu okretnost i rukovanje.

Za XSR700 preuzet je najbolji dizajn u istoriji kompanije Yamaha kao počast prošlosti, no ipak je to motocikl budućnosti.

XSR700 retro stila obuhvata sve cool karakteristike legendarnih motocikala uz najnoviju tehnologiju i iskustvo vožnje. Po upravljivosti je savršen za nove vozače, a iskusnim vozačima omogućava izražavanje suštinskog motociklizma.

Detalji

 • Gume Pirelli Phantom sa autentičnom šarom
 • Neravnomeran raspored paljenja sa 270-ugaonom radilicom
 • Snažan obrtni moment razvija se linearno
 • Dizajn sa položajem prema napred i posebno oblikovani bočni oklopi
 • Izvanredna ekonomičnost goriva
 • Kožno sedište retro izgleda sa dvobojnom teksturom
 • Težina motocikla od svega 164 kg (osnovna težina)
 • Redni 2-cilindrični, 4-taktni agregat od 689 ccm hlađen vodom
 • Retro prednje i zadnje svetlo
 • Izrađen za optimalno uživanje u vožnji

Karakteristike

XSR700 sa kožnim sedištem i dvobojnom teksturom i lako podesivim podokvirom, aluminijumskim rezervoarom i retro prednjim i zadnjim svetlima odaje počast legendarnom dizajnu motocikala iz prošlosti. Izuzetno moderan mrežasti oklop, kratki prigušivač i korišćenje aluminijuma visokog kvaliteta za delove poput nosača prednjeg blatobrana i mrežice hladnjaka naglašavaju vizualni utisak.

Ono što XSR700 čini toliko posebnim je njegov vodeći u klasi redni 2-cilindrični agregat od 689 ccm sa neravnomernim rasporedom paljenja koji je osmislila Yamaha. 270-stepenska radilica zahvaljujući neravnomernim intervalima paljenja pruža snažan osećaj ubrzanja i izvrsnu trakciju, a linearno razvijanje snažnog obrtnog momenta garantuje vrhunske performanse.

Kako bi se postiglo jednostavno upravljanje i visok nivo pokretljivosti, novi XSR700 je ispod retro oklopa opremljen laganim, tankim i lako podesivim čeličnim ramom. Snažan i lagan ram u kombinaciji sa kratkim međuosovinskim razmakom i udobnim vešanjem garantuje izuzetno uzbudljivu vožnju.

Sistem monocross zadnjeg vešanja sadrži vodoravni amortizer montiran direktno na kućište agregata kako bi se uštedeo prostor i poboljšale performanse podvozja. A za još veći užitak prilikom ubrzavanja XSR700 je opremljen kratkom oscilirajućom rukom od 530 mm koja naglašava osećaj povezanosti vozača i motocikla.

Retro stilu modela XSR700 odgovara moderni kočioni sistem za potpuno uživanje u vožnji, uključujući 282 mm talasaste diskove i 4-klipne čeljusti napred za maksimalnu zaustavnu snagu. Gume Pirelli Phantom sa autentičnom šarom na laganim aluminijumskim naplatcima sa 10 krakova osiguravaju pravu efikasnost na ulici.

Ova prva mašina izrađena po filozofiji Faster Sons bez narušavanja upravljanja osigurava originalni retro izgled sa daškom staromodnog stila. Dimenzije rama i raspodela težine pažljivo su osmišljeni kako bi doprineli osećaju uzbuđenja koji vam pruža ubrzanje kako bi se vozač osetio što povezanijim sa motociklom.

Novi vodom hlađeni agregat i lagani ram modela XSR700 savršeno se uklapaju u staromodni izgled. Impresivne performanse novim i iskusnim vozačima omogućavaju uzbudljivu vožnju po pristupačnoj cijeni.

Jednostavan i pregledan retro merač brzine postavljen je direktno na vrh upravljača kako bi vozač imao neometan pogled na put ispred sebe.

Boje

XSR700

XSR700 ostavlja ozbiljan utisak. Pruža bezvremenski osećaj istorijskih ikona i tehnologiju budućnosti za čisto uživanj u vožnji. Sa visokim obrtnim momentom i izuzetno upravljivim ramom, namenjen je svima koji cene sportsko nasleđe i uživaju u vožnji.

XSR700
360° brzi pregled
0%

  Tehnički Podaci

  Download Brošure
  • Motor
   Engine type
   2-cylinder, 4-stroke, liquid-cooled, DOHC, 4-valves
   Displacement
   689 cm³
   Bore x stroke
   80.0 mm x 68.6 mm
   Compression ratio
   11.5 : 1
   Maximum power
   55.0kW (74.8PS) @ 9,000 rpm
   Maximum torque
   68.0Nm (6.9kg-m) @ 6,500 rpm
   Lubrication system
   Wet sump
   Clutch type
   Wet, Multiple Disc
   Ignition system
   TCI
   Starter system
   Electric
   Transmission system
   Constant Mesh, 6-speed
   Final transmission
   Chain
   Fuel consumption
   4.3l/100km
   CO2 emission
   100g/km
  • Šasija
   Frame
   Diamond
   Caster angle
   24º50
   Trail
   90mm
   Front suspension system
   Telescopic forks
   Rear suspension system
   Swingarm, (Link type suspension)
   Front travel
   130 mm
   Rear travel
   130 mm
   Front brake
   Hydraulic dual disc, Ø282 mm
   Rear brake
   Hydraulic single disc, Ø245 mm
   Front tyre
   120/70 ZR 17M/C(58V) (Tubeless)
   Rear tyre
   180/55 ZR 17M/C(73V) (Tubeless)
   Remark
   EU4 compliant
  • Dimenzije
   Overall length
   2,075 mm
   Overall width
   820 mm
   Overall height
   1,130 mm
   Seat height
   835 mm
   Wheel base
   1,405 mm
   Minimum ground clearance
   140 mm
   Wet weight (including full oil and fuel tank)
   186 kg ABS
   Fuel tank capacity
   14L
   Oil tank capacity
   2.7L

  Uvek nosite kacigu, zaštitu za oči i zaštitnu odeću. Yamaha preporučuje sigurnu vožnju i poštivanje drugih vozača. Fotografije prikazane u ovoj brošuri prikazuju profesionalne vozače u kontrolisanim uslovima. Specifikacije Yamaha proizvoda predmet su promene bez prethodne najave i mogu se razlikovati u skladu sa zahtevima i uslovima. Za više informacija obratite se svom Yamaha trgovcu.

  Svoje kreacije ponesi sa sobom

  Sastavi Yamaha motocikl koji ti najviše odgovara u zadivljujućem 3D prikazu u 360 stepeni. Odaberi model, dodaj opcije – i pogledaj sebi prilagođenu konfiguraciju motocikla koja je oživela pred tvojim očima!